Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Chris9 απο που το μαθατε αυτο; Οσον αφορα αυτο που λεει το workenter δεν ισχυει! Μου το παραδεχτηκαν και σε μνμ που τους εστειλα!
Μαυρος94 έγραψε:Είσαι σίγουρος?; Ότι θα ξανα πάρει?
Σίγουρο δεν θα είναι τίποτα ποτέ, η συζήτηση εχει γίνει..
Υπάρχει πλάνο και για καλύτερη εκπαίδευση και Όχι αυτή που περασαν φετος... προχωράμε... τα σωματεια πιέζουν, υπάρχουν ελλείψεις παντού...
Ίσως να έγινε λάθος διατύπωση.. Απλά ήθελαν να πουνε μοριοδότηση σαν τους ειδικούς φρουρούς γιατί θέλουν να πάρουν τους σωφρονιστικούς από την μοριοδότηση μέσω ΑΣΕΠ.. σκέψου ότι αυτοί του 2019 ακόμη δεν μπήκαν κ δεν πέρασαν ούτε υγειονομικά αν δεν κάνω λάθος.. Αν βγει με μοριοδότηση σαν τους ειδικούς φρουρούς σε αυτή τώρα ποιο γρήγορα θα μπούνε από τους άλλους..
Ο. Π. Κ. Ε
-
WAR DOG
Πληροφορια απο μεσα αρχες Μαρτη βγαζει 1500 ΕΦ θα περασει με τροπολογια του Υπουργειου Δημοσιας Ταξης λογω της μεγαλες αναγκες στο μεταναυστευτικο απλα αυτη τη φορα η περισοτερες θεσεις δεν θα ειναι Αθηνα.
Έχει βγει τίποτα καινουριο για τους 480;
-
Αιολεύς
Καλησπέρα σε όλους! Έχουμε κανένα νεο για τους 800;
Αριθμός αιτήσεων μεχρι στιγμής σε (Λέσβο) ;
Αριθμός αιτήσεων μεχρι στιγμής σε (Λέσβο) ;
Δυστυχώς και εγώ δε νομίζω να βγει τόσο σύντομα.. καποιος έγραψε ότι τα ΝΕΑ είπαν για Σεπτέμβρη, αυτό άραγε τι παίζει;
-
ΕΦ 7ΗΣΕΙΡΑ
Οταν ενοεις καλυτερη εκπαιδευση σε πληροφορω οτι ηταν αριστη η επαιδευση αυτα τα λενε τα κοματα για διμιουργουνται κοντρες.Chris9 έγραψε:Μαυρος94 έγραψε:Είσαι σίγουρος?; Ότι θα ξανα πάρει?
Σίγουρο δεν θα είναι τίποτα ποτέ, η συζήτηση εχει γίνει..
Υπάρχει πλάνο και για καλύτερη εκπαίδευση και Όχι αυτή που περασαν φετος... προχωράμε... τα σωματεια πιέζουν, υπάρχουν ελλείψεις παντού...
Τώρα είναι η σειρά για αστυφυλακες. Είναι Ώρα να γίνει το χατήρι της ποασυ. Θα πάρει τώρα για τις φυλακές. Έχει ανάγκη από ανακρητικους τώρα
-
gxar8214
Καλησπερα παοδια μια ερωτηση με 2560 στην Α κατηγορια πιστευετε οτι εχω καμια ελπιδα;
-
ΤΑΚΗΣ
Εγώ ειπα για τα νεα φιλε μου. Εδω...
https://www.tanea.gr/2020/02/19/greece/sofia-nikolaou-ektos-apo-tzakouzi-ypirxe-kai-kazino-ston-korydallo/
https://www.tanea.gr/2020/02/19/greece/sofia-nikolaou-ektos-apo-tzakouzi-ypirxe-kai-kazino-ston-korydallo/
Μακάρι φίλε.. μέχρι Σεπτέμβρη δλδ... ας ελπίσουμε, αν και το βλέπω χλωμό έχει ο Θεός!!ΤΑΚΗΣ έγραψε:Εγώ ειπα για τα νεα φιλε μου. Εδω...
Παιδια εχουν παρερμηνευσει τα λογια της Νικολαου. Αυτη ειπε οτι θα προαληφθουν σωφρονιστικοι υπαλληλοι εκτος ασεπ, οπως και οι 1500 ειδικοι φρουροι, δεν ειπε οτι θα παρουν 1500 ε. φ!!
Απορω κιολας γιατι το γραφουν παντου. Μακαρι να ηταν αληθινο αλλα ειναι παρερμηνια!
Απορω κιολας γιατι το γραφουν παντου. Μακαρι να ηταν αληθινο αλλα ειναι παρερμηνια!
γιατί είσαι τόσο αρνητικός; Σε βλέπω σε όλα τα μηνύματα και είσαι τόσο αρνητικός για πιο λόγο;Player7 έγραψε:Παιδια εχουν παρερμηνευσει τα λογια της Νικολαου. Αυτη ειπε οτι θα προαληφθουν σωφρονιστικοι υπαλληλοι εκτος ασεπ, οπως και οι 1500 ειδικοι φρουροι, δεν ειπε οτι θα παρουν 1500 ε. φ!!
Μακαρι να βγει και θα ειμαι ο πρωτος που θα βγω γυμνος στο δρομο να πανηγυριζω... αλλα χαιρομαστε τζαμπα οσον αφορα σε αυτα που γραφει το workenter και τα "Νεα"!! Ειναι παρερμηνια! Τωρα αν υπαρχει αλλη πληροφορια απο μεσα απο το σωμα οκ αλλα αυτο ειναι παρερμηνια που γραφεται!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες