Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 176

Δημοσίευση από Ranger94 »

Vaskos ναι ρε μεγαλε γιατι παλι ρηγμενοι θα ειμαστε οι αθηναιοι, σε 2 προκηρυξεις δε μπορουσαμε να κανουμε χαρτια.. δε πειραζει εισαι εσυ σοβαρος οποτε νταξει δε χρειαζεται να ειμαστε ολοι!
Άβαταρ μέλους
TB
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 90

Δημοσίευση από TB »

Ranger94 η λογική σου με ξεπερνάει! Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι μόνο οι Αθηναίοι αδικηθηκατε που δεν μπορούσατε να κάνετε τα χαρτιά σας, οι υπόλοιποι μπορούσαμε από κεντρική Μακεδονία ή Πελοπόννησο να τα κάνουμε κανονικά!2 προκηρυξεις εσύ δεν μπορούσες,3 εμείς με αυτήν που μάλλον πάλι δεν θα μπορούμε...Vaskos 180 μοίρες στροφή έκανε, σου λέει καλύτερα να κάνουμε μόνο οι Αθηναίοι μπας και μπω με τα λίγα μόρια που έχω..
Aston Martin 013

Δημοσίευση από Aston Martin 013 »

Η εκπαιδευση θα κρατησει οσο και τον Ειδικων Φρουρων;
ΜΗΤΣΟΣ

Δημοσίευση από ΜΗΤΣΟΣ »

Στη περίπτωση των 180 αστυνομικών για Αθήνα ΔΕΝ θα υπάρχει εντοπιότητα και θεωρώ ότι θα έχουν ΟΛΟΙ δικαίωμα συμμετοχής ενώ οι 300 λόγω κατανομής θέσεων σε περιφέρειες θα υπάρχει εντοπιότητα... Εγώ αυτή τη στιγμή έχω 2760.. Βλεπουμε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

Ειναι η τελευταία φορά που γράφω εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ κ να κρατηθώ.. Ο κάθε ένας κοιτάζει πως θα φάει τον άλλον πως θα πατήσει την Καμπούρα του άλλου για να μπει κάπου.. ίχνος ανθρωπιάς κ αξιοπρέπειας.. απο το ποιος έχεις δικαίωμα να κάνει αίτηση εδώ.. Αλλά το χειρότερο είναι ξ στο λιμενικό το οποίο γράφουν τα ίδια άτομα για την παρούσα προκήρυξη να μην βγάλει άλλη προκ κ να πάρει επιλαχόντες επειδή κάποιοι είναι σίγουροι πως δεν είναι μέσα κ δεν ξέρουν ότι αξιοκρατικό είναι να προσπαθήσουν παραπάνω στην ζωή τους η να. βγαλουν κάτι παραπάνω.. να μη σκορπίσουν χρόνο κ χρήμα λες κ οι άλλοι είναι ***** που το κάνουν κ περιμένουν μπας κ έχουν κανένα τυχερό του επιλαχών τελευταίας θέσεις μπας κ μπει κανένα παιδί υπουργού κ τους πάρουν έτσι όλους... αν έχετε το θεος σας.. θα ήθελα να δω μερικοί άραγε με ποιους στις σχολές θα κάνουν παρέα; Γιατί κ τα ντουβάρια είναι έξυπνα κ ούτε με αυτά δεν θα μπορέσετε
Ο. Π. Κ. Ε
Panagiotis

Δημοσίευση από Panagiotis »

Καλημέρα παιδιά, και εγώ στην ίδια φάση είμαι.. έχω δίπλωμα απεριόριστο μηχανής, αυτοκινήτου, έχω εντοπιότητα διότι είμαι από το νησί της Λέσβου , έχω απολυτηριο λυκείου γενικού , στρατό απλό και αγγλικά.. πιστεύετε ότι μπορώ να περάσω στην προκυρηξη συνιοριοφυλακων.. Είχα κάνει τα χαρτιά μου το καλοκαίρι για ειδικοί φρουροί και έβγαλα 1900 μόρια.. Τι πιστεύετε για τώρα που έχω την εντοπιότητα;
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από StefanosPap »

Xanthos, ο καθένας στο φόρουμ λέει την άποψη του, κ εγώ αν ήμουν Αθηναίος θα ένιωθα αδικημένος, η από οποιαδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας που δεν είχαν το δικαίωμα να να πάρουν μέρος στον διαγωνισμό, για αυτό είναι το φόρουμ κατά την γνώμη μου, ο καθένας εκφέρει άποψη, ζητάει των υπολοίπων κ γίνεται συζήτηση σε κάτι που αφορά όλους εδώ μέσα, δεν υπάρχει λόγος να νευριαζουμε για το τι έγραψε κάποιος, όλοι έχουμε το άγχος κ θέλουμε να μπούμε σε κάποιο σώμα ασφαλείας, λογική η αντίδραση του καθενός θεωρώ, αυτά, προχωράμε.
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Τώρα, μιας κ οι αιτήσεις επιβεβαιωμένα πλέον είναι 1400, που είναι αρκετά λίγες κατά την γνώμη μου μιας και περίμενα τουλάχιστον 2000-3000 αφού όπως είχα πει κ πιο πάνω ότι γνωρίζω τουλάχιστον 30 άτομα που έκαναν τα χαρτιά τους, ποια πιστεύετε θα είναι η βάση;
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Xanthos »

Στέφανε φυσικά κ συμφωνώ αδικία όμως υπάρχει παντού.. μίλησε κανένας για την αδικία των διπλωματών; π ισα μόρια περνει ένας με το δ κ ένας με το γ; που ένας έδωσε 1200 κ άλλος 500; Όχι φυσικά κανένας γιατί τους βολεύει αυτό... οπότε γ αδικία υπάρχει παντού απλά λέμε ότι μας συμφέρει..
Ο. Π. Κ. Ε
ΜΑΡΙΝΑ

Δημοσίευση από ΜΑΡΙΝΑ »

Για του 400 του Έβρου γνωρίζουμε που θα δοθούν τα αθλήματα; Αθήνα Θεσσαλονίκη ή κάπου μέσα σε Ανατολική Μακεδονία και Θράκη ;
StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Xanthos, συμφωνώ, έχεις δίκιο σε αυτό, απλα δεν θεωρώ κακό να πει κάποιος ότι αδικήθηκε, όπως είπα κ εγώ αν ήμουν στην θέση κάποιου ο οποίος το γουσταρε πολύ να μπει στο σώμα, μάζευε μόρια και περίμενε για χρόνια μία προκήρυξη να κάνει τα χαρτιά του κ να έχει πιθανότητες να μπει, και δεν του δίνουν το δικαίωμα να πάρει μέρος στον διαγωνισμό, ε θα ένιωθα και αδικημένος κ σταναχωρημενος κ γενικά θα με είχε επηρεάσει ψυχολογικά όλο αυτό
εφ 2019

Δημοσίευση από εφ 2019 »

Xanthos έγραψε:Ειναι η τελευταία φορά που γράφω εδώ μέσα αλλά δεν μπορώ κ να κρατηθώ. Ο κάθε ένας κοιτάζει πως θα φάει τον άλλον πως θα πατήσει την Καμπούρα του άλλου για να μπει κάπου. Ίχνος ανθρωπιάς κ αξιοπρέπειας. Απο το ποιος έχεις δικαίωμα να κάνει αίτηση εδώ. Αλλά το χειρότερο είναι ξ στο λιμενικό το οποίο γράφουν τα ίδια άτομα για την παρούσα προκήρυξη να μην βγάλει άλλη προκ κ να πάρει επιλαχόντες επειδή κάποιοι είναι σίγουροι πως δεν είναι μέσα κ δεν ξέρουν ότι αξιοκρατικό είναι να προσπαθήσουν παραπάνω στην ζωή τους η να. Βγαλουν κάτι παραπάνω. Να μη σκορπίσουν χρόνο κ χρήμα λες κ οι άλλοι είναι ***** που το κάνουν κ περιμένουν μπας κ έχουν κανένα τυχερό του επιλαχών τελευταίας θέσεις μπας κ μπει κανένα παιδί υπουργού κ τους πάρουν έτσι όλους... Αν έχετε το θεος σας. Θα ήθελα να δω μερικοί άραγε με ποιους στις σχολές θα κάνουν παρέα; Γιατί κ τα ντουβάρια είναι έξυπνα κ ούτε με αυτά δεν θα μπορέσετε

ενω εσυ εισαι καλυτερος

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΤΒ ποια λιγα μορια ρε χαλβα; Εχω 2600 και προσεχως 2700!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

2700 αντρικια χωρις τριτεκνιες πολυτεκνιες και εντοπιοτητες!
Lefterios

Δημοσίευση από Lefterios »

μακάρι να μπορούμε να κάνουμε και εμείς θα δούμε τι θα αποφασίσουν.. όσον αφορά τα διπλώματα γ και δ το ΠΕΙ δεν χρειάζεται
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 13 επισκέπτες