Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Πολυ ησυχια για τη προκηρυξη, δε ξανακουστηκε κατι! Παει για Φερβρουαριο μαλλον!
-
kyriakos155
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 99
Και Μάρτιο μη σου πω...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
-
Eγω
Με τους φρουρους τι συναιβει και παιρνει ξανα επιλαχοντες; Ακουστηκε παντως οτι υπαρχουν αρκετες αποχωρησεις. Συνοριοφυλακες μεχρι μεσα φεβρουαριου θα βγει κ επισημα η προκυρηξη θελω να πιστευω!
Ειχαν μεινει κενες θεσεις απο αποχωρησεις στξ σχολη και καλεσε απο Β κατηγορια επιλαχοντες. Εγω ακουσα οτι θα καλεσει και απο την Α κατηγορια!
Νομιζω διοριστηκαν 1460 ατομα περιπου!
Νομιζω διοριστηκαν 1460 ατομα περιπου!
-
Δημητρης
Δεν θα έπρεπε να καλέσουν από τους ήδη ικανούς όμως ; Δηλαδή αυτοί που πέρασαν τα αθλήματα !
Απλά πιστεύω θέλει να βγάλει και τις δύο μαζί γιαυτό καθυστερεί!!! Έτσι και αλλιώς και οι δύο μαζι θα πρέπει να εκπαιδευτούν
-
Δημητρης
Εγώ μίλησα με φίλο μου και είπε ότι μέχρι και τις 17 παραιτήθηκαν ακόμη 20 άτομα
Εδώ η συζήτηση είναι για συνοριοφύλακες.. Αν θέλετε να συζητήσετε για ΕΦ, υπάρχει σχετικό ποστ.
-
Δημητρης
Έχεις δίκιο συγγνώμη! Απλά έχουν κλείσει όλες τις συνομιλίες των Ε. Φ.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης

- Posts in topic: 55
Καλό Φεβρουάριο η προκήρυξη έτσι όπως πάει, άντε να δούμε τι έχουν μαγειρέψει επιτέλους ποιους θέλουν βολέψουν...
POLICE
Έχουμε νέα μάγκες!!!
Police7 έγραψε:Έχουμε νέα μάγκες!!!
Έμαθες κάτι police; Εγώ το μόνο που είδα σαν νέο ότι έβγαλαν θέσεις για προσωπικό για εκπαίδευση των συνοριοφυλάκων. Από κει και πέρα δεν βρήκα κάτι
-
αποστολης
γιατί θα έχουν περισσότερο εκπαίδευση η συνοριακοι από τους ΕΦ;
-
Ntaras
Με την μοριοδοτηση τι θα ισχύσει τελικά; όσοι δεν είναι από εβδο και ανατ. Μακεδονία έχουνε ελπίδες;
Εγω προσφατα εβγαλα διπλωμα Γ κατηγοριας ελπιζω να προλαβω να το παρω πριν βγει η προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες