Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2020)
Πολυ ησυχια για τη προκηρυξη, δε ξανακουστηκε κατι! Παει για Φερβρουαριο μαλλον!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 99
Και Μάρτιο μη σου πω...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Με τους φρουρους τι συναιβει και παιρνει ξανα επιλαχοντες; Ακουστηκε παντως οτι υπαρχουν αρκετες αποχωρησεις. Συνοριοφυλακες μεχρι μεσα φεβρουαριου θα βγει κ επισημα η προκυρηξη θελω να πιστευω!
Ειχαν μεινει κενες θεσεις απο αποχωρησεις στξ σχολη και καλεσε απο Β κατηγορια επιλαχοντες. Εγω ακουσα οτι θα καλεσει και απο την Α κατηγορια!
Νομιζω διοριστηκαν 1460 ατομα περιπου!
Νομιζω διοριστηκαν 1460 ατομα περιπου!
Δεν θα έπρεπε να καλέσουν από τους ήδη ικανούς όμως ; Δηλαδή αυτοί που πέρασαν τα αθλήματα !
Απλά πιστεύω θέλει να βγάλει και τις δύο μαζί γιαυτό καθυστερεί!!! Έτσι και αλλιώς και οι δύο μαζι θα πρέπει να εκπαιδευτούν
Εγώ μίλησα με φίλο μου και είπε ότι μέχρι και τις 17 παραιτήθηκαν ακόμη 20 άτομα
Εδώ η συζήτηση είναι για συνοριοφύλακες.. Αν θέλετε να συζητήσετε για ΕΦ, υπάρχει σχετικό ποστ.
Έχεις δίκιο συγγνώμη! Απλά έχουν κλείσει όλες τις συνομιλίες των Ε. Φ.
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 55
Καλό Φεβρουάριο η προκήρυξη έτσι όπως πάει, άντε να δούμε τι έχουν μαγειρέψει επιτέλους ποιους θέλουν βολέψουν...
POLICE
Έχουμε νέα μάγκες!!!
Police7 έγραψε:Έχουμε νέα μάγκες!!!
Έμαθες κάτι police; Εγώ το μόνο που είδα σαν νέο ότι έβγαλαν θέσεις για προσωπικό για εκπαίδευση των συνοριοφυλάκων. Από κει και πέρα δεν βρήκα κάτι
γιατί θα έχουν περισσότερο εκπαίδευση η συνοριακοι από τους ΕΦ;
Με την μοριοδοτηση τι θα ισχύσει τελικά; όσοι δεν είναι από εβδο και ανατ. Μακεδονία έχουνε ελπίδες;
Εγω προσφατα εβγαλα διπλωμα Γ κατηγοριας ελπιζω να προλαβω να το παρω πριν βγει η προκηρυξη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης