Ranger94 έγραψε:Ρε βλακα Πανο ή jimis ή οπως σε λενε τι μας πρηζεις οπου γουσταρουμε θα μπουμε ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις παλιοκοπρια μας εχεις ζαλισει!
το ποιος ειναι βλακας δεν το σχολιαζω
εσυ που σε καθε θεμα με προκυρηξεις μπαινεις και θελεις να παρεις μερος για να βολευτεις
Με λίγα λόγια απαραίτητα προσόντα: εντοπιότητα, Δ κατηγορία και το τελευταίο τι εννοεί «υπαγωγή σε μια από τις κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 42 του Ν.1481/1984;
Καλύτερα να έβγαζε 1200 συνοριακούς με τη μια χωρίς ορισμένου χρόνου και μλκιες να μπει ο κόσμος που το θέλει παρα αυτό εδώ το χάλι που ακούγεται ότι θα βγει...
KatadromeasAR! έγραψε:Με λίγα λόγια απαραίτητα προσόντα: εντοπιότητα, Δ κατηγορία και το τελευταίο τι εννοεί «υπαγωγή σε μια από τις κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 42 του Ν.1481/1984;
Skritzi έγραψε: Γιατι δεν λεει απαραιτητα προσοντα, αυτα ειναι τα κριτηρια απλα εαν δεν κανω λαθος
Λογικά κριτήρια πιστεύω κι εγώ να είναι, βέβαια τα αγγλικά πρέπει να είναι απαραίτητα λογικά για συνοριακούς, δεν ξέρουμε ακόμα αν γνωρίζει κάποιος να μας πει.
Το workenter οπως και στην προκήρυξη Ε. Φ. Έλεγε ότι γράφαμε και εμείς εδώ πέρα. Δε ξέρω που βασίζουν τα όσα γράφουν, καθαρά για τα Και μόνο για τα κλικ αυτή η σελίδα. Πολύ αόριστα τα όσα γράφουν χωρίς να βασίζονται πουθενά.
Καλή επιτυχία.
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
KatadromeasAR! έγραψε:Με λίγα λόγια απαραίτητα προσόντα: εντοπιότητα, Δ κατηγορία και το τελευταίο τι εννοεί «υπαγωγή σε μια από τις κατηγορίες που προβλέπονται στο άρθρο 42 του Ν.1481/1984;
τριτεκνοι , πολύτεκνοι
Όποτε να βγει η προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ θα είναι με όριο τα 25 έτη για τρίτεκνους - πολύτεκνους
τριτεκνοι , πολύτεκνοι
Όποτε να βγει η προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ θα είναι με όριο τα 25 έτη για τρίτεκνους - πολύτεκνους
δεν θα υπάρχουν όρια !!! Το υπουργείο την βγάζει !! Τα ένοπλα. σωματα δεν είναι μέσο. ασεπ
kyriakos155 έγραψε:Το workenter οπως και στην προκήρυξη Ε. Φ. Έλεγε ότι γράφαμε και εμείς εδώ πέρα. Δε ξέρω που βασίζουν τα όσα γράφουν, καθαρά για τα Και μόνο για τα κλικ αυτή η σελίδα. Πολύ αόριστα τα όσα γράφουν χωρίς να βασίζονται πουθενά.
Καλή επιτυχία.
Και εγω αυτο πιστευω απλα προσπαθουν να μαντεψουν και εαν πεσει επεσε. Αφου δεν εχει βγει ακομα το φεκ αυτοι πως τα γνωριζουν