Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
Λογικο ακουγεται.. διοτι αν ανοιγαν οι αιτησεις 15 Δεκεμβριου μεχρι ποτε θα εδιναν προθεσμια; Εχει αργιες μεσα δε θα προλαβαιναν εκτος και αν εδινα μονο μια βδομαδα προθεσμια 15-22!
Καλημέρα. Φαντάσου φίλε πόσο βιαζόμαστε
Λοιπόν παιδιά τα μόρια θα έχουν ως εξής.200 η εντοπιότητα που θα την παίρνουν απλά όσοι είναι από Έβρο. Δικαίωμα να συμμετέχουν στην προκήρυξη για ΣΦ θα έχουν μόνο όσοι είναι από Δράμα και προς τον Έβρο. Τα διπλώματα θα δίνουν 300 το Δ που το έχει σαν κύριο και μετά από 100 όλα τα υπόλοιπα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
amacho46 έχεις κάποια πληροφορία; Αν ναι από που;
Τι πληροφορια να εχει μωρε?; Σιγα μη βαλουν κοφτη στο ποιος θα κανει αιτηση, δε γινονται αυτα που λεει. Μαλλον αυτα τον συμφερουν!
Eleos έγραψε:Έχεις πάρει όλα τα θέματα των προκηρύξεων σβαρνα και δεν ξέρεις τι σου γίνεται ! Έχουν βγει τόσες προκηρύξεις των Εφ και στα μόρια λιγες αλλαγές έχουν γίνει, στους συνοριοφύλακες σε χαλάει η εντοπιότητα, εμένα σε εσένα με χαλάει που ψάχνεις να μπεις σε τέτοια σώματα χωρίς να έχεις την παραμικρή ιδέα επειδή είναι δημόσιο, κάνε μας την χάρη, ούτε μήνα δεν είσαι στο φόρουμ.Ranger94 έγραψε:Μα δεν ειναι μονο θεμα αδικιας, ειναι και λαθος του υπουργειο για το προσωπικο που θελει να παρει!Ηθελε 1500 φρουρους που κυριως θα πηγαιναν στη ΔΙΑς, και δεν εβαλε απαραιτητο το Απεριοριστο διπλωμα της μηχανης. Με αποτελεσμα να εχουν μπει πολλοι που μονο συνοδηγοι μπορουν να πανε! Τεσπα οτι ειναι εκτος ασεπ θα εχει αδικιες, οτι του καρφωσει βαζει ο Μηχαλακης!
συμφωνω μαζι σου, ειναι πολυ οχι μονο αυτος
Καλά καλά όταν βγει και θα δεις ότι θα είναι έτσι όπως τα είπα ξεκινά να με προσκυνάς. Αφού τα έχουν δηλώσει δηλώσει αυτά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου.
Ποιος τα εχει δηλωσει; Ειπαν απλα οτι θα υπαρχει εντοπιοτητα.. δεν ειπαν οτι θα ειναι απαραιτητο προσον η εντοπιοτητα ωστε να μη μπορουν να κανουν ολοι αιτηση! Αλλο το ενα αλλο το αλλο!
Δεν σου είπα ότι είναι απαραίτητη η εντοπιότητα. Ίσα ίσα σου είπα ότι απλά θα μοριοδοτεί επιπλέον τους Εβριτες με 200 μόρια. Και δικαίωμα σημμετοχης στον διαγωνισμό θα έχουν ΜΌΝΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΉ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΚΑΙ ΘΡΆΚΗ. Δηλαδή από Δράμα και προς τον Έβρο. Ένας Αθηναίος για παράδειγμα δεν θα μπορεί να πάρει μέρος. Λυπάμαι αλλά δυστυχώς έτσι είναι. Θα το δεις και μόνος σου όταν βγει.
Αυτο δε προκειται να γινει και θα το δεις και συ οταν βγει!! Σταματηστε να παραπληροφορειτε!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 13
Ναι ναι έτσι είναι. Και στην επόμενη για ειδικούς φρουρους θα μπορούν να δώσουν μόνο από Λαμία μέχρι Κόρινθο.
Μου το είπε ο περιπτεράς του Χρυσοχοιδη.
Μου το είπε ο περιπτεράς του Χρυσοχοιδη.
Χαχχαχαχα. Έχετε πολύ πλάκα. Θα το δείτε σε λιγες μέρες και μόνοι σας.
Εσυ εχεις πλακα μεγαλε, τραβα αλλου να τα πεις αυτα εδω δε μασαμε ξερουμε τι παιζει!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 15
Πριν είπες ότι το έχουν δηλώσει, ποιοι κ πότε; Εγώ από Έβρο είμαι έτσι κ αλλιώς, αλλά δεν άκουσα-διαβασα κάτι τέτοιο πουθενά, και έχω και τον πατέρα μου και τον μεγάλο μου αδερφό στο σώμα
Χαχαχαχα έχω κλάψει... Καλά κ εσύ τέτοιος πρασινοπεριπτερας είσαι ρε;
Ο. Π. Κ. Ε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες