Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 13
Φεβρουάριο θα μπουν σχολή , δίνουν κανονικά αθλήματα. Η εντοπιοτητα μάλλον δε ξέρετε τι είναι, πριν αλλάξει ο νόμος την έδινε για συνοριοφυλακες, σωφρονιστικους κλπ ακόμα και για Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα.
Δηλαδή ένας Αθηναίος στην προκήρυξη του 2002 με 1.000 μόρια προηγούνταν από έναν απ την Καβάλα πχ με 3.000 μόρια.
Να εύχεστε να είναι υποχρεωτικη η ξένη γλώσσα, αλλιώς θα μπουν άτομα μόνο με απολυτηριο και τίποτα άλλο.
Δηλαδή ένας Αθηναίος στην προκήρυξη του 2002 με 1.000 μόρια προηγούνταν από έναν απ την Καβάλα πχ με 3.000 μόρια.
Να εύχεστε να είναι υποχρεωτικη η ξένη γλώσσα, αλλιώς θα μπουν άτομα μόνο με απολυτηριο και τίποτα άλλο.
Διασωστης31 έγραψε:Φεβρουάριο θα μπουν σχολή , δίνουν κανονικά αθλήματα. Η εντοπιοτητα μάλλον δε ξέρετε τι είναι, πριν αλλάξει ο νόμος την έδινε για συνοριοφυλακες, σωφρονιστικους κλπ ακόμα και για Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Λάρισα.
Ακόμα και οι συνοριοφυλακες πιο γρήγορα θα μπουν από τους σοφρωνιστικους

Ρε μπουφο το έχω πει ξανά Υπηρετω στην αστυνομία. Σαν συνάδελφοι που ήμαστε τα λέμε μεταξύ μας Κ μαθαίνουμε πράγματα πριν τα μάθουν οι πολίτες.
15 Δεκεμβρίου θα βγει και η μοριοδοτηση θα είναι σαν τους ειδικούς φρουρους. Η Εντοπιοτητα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το. Ποιος είναι άχρηστος φαίνεται... Είμαι στο σώμα και θέλω να βοηθήσω με αυτά που ξέρω τα παιδιά.
καλά εσύ το τερματισεςglock έγραψε:15 Δεκεμβρίου θα βγει και η μοριοδοτηση θα είναι σαν τους ειδικούς φρουρους. Η Εντοπιοτητα θα παίξει σημαντικό ρόλο. Το. Ποιος είναι άχρηστος φαίνεται... Είμαι στο σώμα και θέλω να βοηθήσω με αυτά που ξέρω τα παιδιά.
Το σημαντικο ειναι.. η εντοπιοτητα θα μοριοδοτειται απλα; ή θα ειναι κυριο προσον?; Δηλαδη θα προηγουνται απο μας τους υπολοιπους ακομα και αν εχουν λιγοτερα μορια?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 13
Ranger94 έγραψε:Το σημαντικο ειναι.. η εντοπιοτητα θα μοριοδοτειται απλα; ή θα ειναι κυριο προσον?; Δηλαδη θα προηγουνται απο μας τους υπολοιπους ακομα και αν εχουν λιγοτερα μορια?
Θα προηγούνται.
Ποτέ δεν υπήρξε μοριοδοτουμεμη εντοπιοτητα.
Βρε παιδιά γιατί 15 Δεκεμβρίου ας το κάνουν λίγο αργότερα προς τέλος Δεκεμβρίου.. εντάξει τώρα μας σκοτωσες είναι 100% σίγουρο πτι θα βγει 15 ;
Ε τοτε τζαμπα συζυταμε.. θα μπει κοσμος μονο με απολυτηριο και εντοπιοτητα δε χρειαζονται κατι αλλο
Δηλαδη μονο ατομα απο τον Εβρο θα μπουν... Ολοι οι αλλοι που θα κανουν αιτηση θα απορριπτονται και εας εχουν αρκετα μορια...
Αν παίρνουν μονο οι εβριτες και οχι ολη η ανατολική Μακεδονία κ Θράκη εντοπιότητα, τότε κλάφτα Χαράλαμπε..400 άτομα απ τον Έβρο θα μπουν
Μονο αν βαλει υποχρεωτικο το Lower B2 θα μεινουν θεσεις και για αλλους! Δε πιστευω να βρεθουν 400 ατομα μεχρι 28 ετων που να ευεχουν Αγγλικα απο Εβρο!
Ranger94 έγραψε:Μονο αν βαλει υποχρεωτικο το Lower B2 θα μεινουν θεσεις και για αλλους!Δε πιστευω να βρεθουν 400 ατομα μεχρι 28 ετων που να ευεχουν Αγγλικα απο Εβρο!
γιατι τι εχουν αυτοι απο τον εβρος και να μην εχουν αγγλικα;
- KatadromeasAR!
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 59
700 από FRONTEX και 400 θα είναι μόνο; Για 1400 δεν έλεγαν; Από την FRONTEX δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος αν δεν κάνω λάθος, άρα τι;400 θα είναι οι συνοριοφύλακες;
POLICE
Θα παρει και 800 για τα νησια απο αρχες του ετους μαλλον!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες