Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
jimis

Δημοσίευση από jimis »

Xanthos έγραψε:Dim92 επειδή το ψάχνεις με όλο το σεβασμό κ επειδή Ρωτάς για να μάθεις. Δεν ξέρω αν το κάνεις επειδή το γουστάρεις η για την τιμή να λέγεσαι ότι είσαι στο σώμα. Θα σ δώσω μια συμβουλή. Ακόμη κ εντοπιότητα να έχει όπου ξ να είναι αυτή. Εάν κάνεις τα χαρτιά σου κ σ πάρουν φρόντισε να το ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ Κ ΝΑ ΤΟ ΑΓΑΠΑΣ αυτό π πας να κάνεις. Αν όχι έξω ίσως αν προσπαθήσεις λίγο παραπάνω να είσαι σίγουρος πως θα βγάλεις περισσότερα χρήματα. Φιλικά στο λέω. Όχι μόνο για το χρηματικό. Αλλά ότι έχει να κάνει με αυτό γύρο από το επάγγελμα-λειτούργημα

Mιλας και εσυ που ψαχνεις συνεχεια για ενστολες προκυρηξεις

Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 68

Δημοσίευση από glock »

Πολύ σωστά τα λέει ο greatman. Δεν υπάρξουν Αποσπασεις ούτε μετακινήσεις με βύσμα. Όλοι Έβρο που είναι το Μεγαλύτερο πρόβλημα. Κανένα βύσμα δεν θα παίξει το Όνομα του κορώνα γράμμα για κανένα. Τι θα γίνει αν υπάρξουν καταγγελίες για άτομα που προσλήφθηκαν για Έβρο να πάνε Αθήνα ή Καρδίτσα; Κ ότι πήγαν με βύσμα; τροφή για σκέψη σας δίνω.
Panos

Δημοσίευση από Panos »

Το πτυχίο των αγγλικών θα είναι υποχρεωτικό η θα δίνει έξτρα μόρια;
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Ακόμα δεν βγήκε τπτ και μιλάτε για βύσματα, αφήστε τα βύσματα και τις παπαριες γεμίζει το φόρουμ με αηδίες.
POLICE
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Δυστυχώς παιδιά πρέπει να έχουμε πτυχίο στα αγγλικά
Αλεξ

Δημοσίευση από Αλεξ »

Παιδιά γεια σας ! Αν κάποιος έχει απολυτήριο 13 αγγλικά εντοπιότητα και δίπλωμα δ πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να μπει συνοριοφύλακας στην Έβρο ;
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Player7 »

Glock... στην προκηρυξη ειδικων φρουρων υπαρχουν ατομα που περασαν ενω ειχαν ταττουαζ, και αλλοι που ειχαν τους εκοψαν οπως ελεγε η προκηρυξη μεσα. Αρα καποιοι απο τις επιτροπες πηραν την ευθυνη λογω βυσματος να περασουν υποψηφιους με ταττουαζ σε εμφανες σημειο! Τι εχεις να παεις για αυτο;

Το λεω επειδη λες κανεις δε παιζει το κεφαλι του κορωνα γραμματα, εδω καποιοι απο τις επιτροπες το επαιξαν ομως μια χαρα και δεν ανοιξε μυτη!

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Γιώργος έγραψε:Δυστυχώς παιδιά πρέπει να έχουμε πτυχίο στα αγγλικά

Ξέρεις κάτι ; Είδες κάποια προκήρυξη ; Γνωρίζεις αυτόν που θα την βγάλει ; Τι κάθεστε και γράφετε ορισμένοι υποθετικά, δε μπορώ να σας καταλάβω...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Όταν βγεί θα δείς φίλε έχω πληροφορία ότι χρειάζεται και εγώ θέλω όσο τίποτα άλλο να μπω αλλά
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Player7 »

Κυριακο ναι ετσι ακουγεται, θα ναι απαραιτητο το lower διοτι μιλαμε για προσωπικο που θα ασχολειται με μεταναστες. Οπως και στο λιμενικο δηλαδη που ηταν απαραιτητο!

LeledeniossS

Δημοσίευση από LeledeniossS »

Το δ' μην είναι υποχρεωτικό και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Liontarina »

Μαρία έγραψε:Ε ναι βρε παιδί μ αν δεν έχεις σχέση με την άθληση και ξεκινήσεις από τώρα τουλάχιστον αντοχή για να βγάλεις το 1000 και γενικά τα υπόλοιπα έχεις πιθανότητες ως στην αρχή του χρόνου η στο τέλος του Ιανουαρίου που ίσως θα βγοθμε οι αθλητικές δοκιμασίες... τώρα σου μιλάω για γυναίκα 24 ετών 1.81 ύψος και 83 κιλά !! Εννοείται κατά της διάρκεια της προσπάθειας θα χαθούν κάποια κιλά αλλά άξιζει να ζοριστεί και να προσπαθήσεις. ; Θα βγουν τα αθλήματα ;
Γεια σου Μάρια.

Θέλει πολλή προσπάθεια για μια γυναίκα να περάσει τα αθλήματα. Ωστόσο δεν είναι ακατόρθωτο.

Βλέπω είσαι μικρούλα στην ηλικία και αυτό βοηθάει. Εγώ που είμαι 28 δυσκολεύομαι πολύ περισσότερο σε σχέση με τα 25 μου.

Είμαι εντός ορίων φυσικά, αλλά καμιά σχέση με όταν ήμουν 25.

Δύσκολα αθλήματα για τις γυναίκες είναι το 1000αρι περισσότερο και η σφαίρα απ' όσο ακούω. Ανάλογα βέβαια και τη σωματοδομή σου.

Εμένα η σφαίρα δεν με δυσκόλεψε ποτε, ας πούμε. Ίσως επειδή κάνω βάρη κάποια χρόνια, τα αθλήματα που θέλουν μυϊκή δύναμη δεν Μ φαίνονται δύσκολα σε σχέση με εκείνα που θέλουν αερόβια ικανότητα.

Οπότε κάνε την προσπάθεια σου. Δεν έχεις να χάσεις κάτι. Το πολύ πολύ να κάνεις κορμί

kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Player7 έγραψε:Κυριακο ναι ετσι ακουγεται, θα ναι απαραιτητο το lower διοτι μιλαμε για προσωπικο που θα ασχολειται με μεταναστες.Οπως και στο λιμενικο δηλαδη που ηταν απαραιτητο!

Εδώ ήμασταν σίγουροι και για τις ειδικές κατηγορίες...

Δεν είναι να λέμε τίποτα με σιγουριά αν δεν το δούμε πρώτα.

Η προκήρυξη των Ε. Φ. Ήταν το καλύτερο μάθημα νομίζω για πολλούς...

Αναμένουμε...

Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/700-proslipseis-gia-synoriofylakes-apo-tin-frontex
POLICE
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν κατάλαβα σωστά αυτό το άρθρο δεν έχει καμία σχέση με εμάς αλλά ούτε κ μπορείς να κάνεις αίτηση.. ζητάει είδη υπάρχοντες άτομα που είναι η ήταν στο χώρο αυτό όπως πχ αστυνομία.
Ο. Π. Κ. Ε
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες