Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Bill931
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Bill931 »

Αν δν κάνω λάθος για να πάρεις εντοπιότητα πρέπει να μένεις τουλάχιστον 2 χρόνια στο νομο...
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Rad οι 1500 Ειδικοι φρουροι ηταν για Αθηνα ολοι, αλλα δεν υπηρχε εντοπιοτητα, συμμετειχαν ελευθερα ολοι οι κατοικοι της Ελλαδος. Εδω βγαινει προκηρυξη 1200 συνοριοφυλακων για συγκεκριμενη μεριδα πληθυσμου. Δηλαδη και 3000 μορια να χει καποιος, χωρις εντοπιοτητα δε μπαινει!

Άβαταρ μέλους
Police7
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Police7 »

Αυτο με την εντοπιότητα δεν προκύπτει από κάπου , μόνο τα σάιτ το αναφέρουν !!! Είστε τόσο σίγουροι και στο τέλος δεν θα υπάρχει εντοπιότητα !!!
Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Rad. έγραψε: Είσαι του μπακινχαμ λογικά εσύ, τιμή μου.

Αν έθιξα εγώ όσους θέλουν να σφετεριστουν μια θέση που όπως προείπα είναι μόνο για να λύσει προβλήματα στον Εβρο, με το σκεπτικό αυτό αν εγώ δεν σέβομαι τα άτομα με σκεπτικό "να μην έχει εντοπιότητα, να βάλω βύσμα, να νοικιάσω για να πάρω εντοπιότητα" και αυτοί δε σέβονται όλους τους κατοίκους του Έβρου και των νησιών δεν ειδα ομως να λες κατι εκει.

Και για να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις mr Ουίλιαμ,

Αντε και δε βάζουν εντοπιότητα, και λόγο πληθυσμού θα είναι περισσότεροι από Αθήνα, πόσοι θα μείνουν στον Έβρο; Έχεις ιδέα τ γίνεται αυτή τη στιγμή εδώ; Μέσα στα τμήματα ΣΦ άτομα απ Αθήνα να βάζουν μέχρι και δικηγόρους να φύγουν από Έβρο για Αθήνα, και άλλοι κλασικά με βύσματα. Και μετά αντε να πείσεις τον κάθε υπουργό ότι υπάρχει υποστελεχωση.

Εδώ ποιος δε σέβεται ποιον; Σέβεστε τους κατοίκους του Έβρου; Και μη μου λες για όνειρα και μου κάνεις επικλήσεις, φτάνει να δεις τα ποσοστά ανεργίας σε Νόμους. Και εννοείται θα υπάρχουν άτομα με όνειρα, αυτά δεν είναι μόνο στην Αθήνα, και ετσι να το παμε, ποιος έχεις περισσότερες ευκαιρίες αυτός που είναι στην Αθήνα ή στην Ορεστιάδα για παράδειγμα. Θέλω να μου απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω, και άσε τα αν έπρεπε να κρατάω τη γνώμη μου για το εαυτό μου. Από δω φαίνεται η κατάντια, δεν έγραψες κάτι στα άτομα που λένε,(θα βάλουμε βυσμα θα νοικιάσουμε κτλ) απάντησες σε μένα που είπα τη γνώμη μου, αυτό σημαίνει ότι έχετε εξοικειωθεί με το "τέρας" βυσματακια και τηλεφωνακια και σας πειράζει μια αποψη που στην τελικη γιαυτο ειναι τα φορουμς. Μη μου στελνεις ΠΜ ρε σκραπα KatadromeasAR!

Το ότι είσαι ηλίθιος και επιμένεις να γράφεις σε ένα φόρουμ δεν θα σε κάνουμε εμείς άνθρωπο, το ποιος είναι σκράπας φαίνεται.. φτιάξε ανώνυμο και βρίσε πίσω από μια οθόνη, δεν ξέρεις και τπτ άλλο.. Το ποιος σέβεται κατοίκους και ανθρώπους φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω από τα όσα γράφεις παλιο *****
POLICE
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ο Μητσοτακης το ειπε φιλε... θα υπαρχει σιγουρα εντοπιοτητα απλα δε ξερουμε αν θα μοριοδοτειται απλα ή αυτοι που εχουν εντοπιοτητα θα προηγουνται ετσι κι αλλιως απο τους αλλους. Σαν κυριο προσον δηλαδη η εντοπιοτητα!
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Με την εντοπιότητα όσοι ΣΦ μπούνε τόσοι θα μείνουν, και επιπλέον θα μείνουν και νέοι στον Εβρο που δυστυχώς ερημώνουν τα πάντα. Όσο για εντοπιότητα σε πρωτεύουσα θα ήταν ανέκδοτο. Και επίσης δεν είναι 1200 ας βγει επίσημα κάτι, και μετά μιλάμε, έτσι μπορώ να πω και εγώ για τους ΕΦ που λένε ότι θα ξανά πάρουν.
Όσο για το αν δε βάλουν εντοπιότητα, εκεί θα είναι το τραγικό, καταλαβαίνετε τι θα γίνει, σε ένα χρόνο οι περισσότεροι θα βρίσκονται στη Αθήνα να φυλάνε τα σύνορα.
Εντελώς ενημερωτικά, να πω πως είναι χερσαία σύνορα, ο Εβρος κατά την καλοκαιρινή περίοδο σε κάποια σημεία στερευει και περνάς με τα πόδια αν όχι με βάρκα. Τις προάλλες άκουσα τον Οικονόμου στον σκαι να λέει, ότι (τα σύνορα στον Έβρο έχουν στεγανοποιηθει) αυτολεξεί, εγώ σας λέω ότι περνάνε κάθε μέρα πάνω κάτω 500 άτομα.

Από κει και πέρα βγαλτε συμπερασμα, ας βγουν και ΣΦ χωρίς εντοπιότητα, να φύγουν με βύσμα οσοι ειναι απο Αθηνα, και όλα θα πάνε καλά παιδιά.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φιλε με την ιδια λογικη καποιος που περασε ειδικος φρουρος και ειναι για παραδειγμα απο τις Σερρες, την Κομοτηνη, την Λερο, τη Ροδο κλπ, μπορει να βαλει βυσμα και να παειχεις στο τοπο του! Βυσμα δεν εχουν μονο οι αθηναιοι, στην επαρχια οι βουλευτες βοηθανε περισσοτερα λογω ψηφων!
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

KatadromeasAR! έγραψε:
Rad. έγραψε: Είσαι του μπακινχαμ λογικά εσύ, τιμή μου.

Αν έθιξα εγώ όσους θέλουν να σφετεριστουν μια θέση που όπως προείπα είναι μόνο για να λύσει προβλήματα στον Εβρο, με το σκεπτικό αυτό αν εγώ δεν σέβομαι τα άτομα με σκεπτικό "να μην έχει εντοπιότητα, να βάλω βύσμα, να νοικιάσω για να πάρω εντοπιότητα" και αυτοί δε σέβονται όλους τους κατοίκους του Έβρου και των νησιών δεν ειδα ομως να λες κατι εκει.

Και για να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις mr Ουίλιαμ,

Αντε και δε βάζουν εντοπιότητα, και λόγο πληθυσμού θα είναι περισσότεροι από Αθήνα, πόσοι θα μείνουν στον Έβρο; Έχεις ιδέα τ γίνεται αυτή τη στιγμή εδώ; Μέσα στα τμήματα ΣΦ άτομα απ Αθήνα να βάζουν μέχρι και δικηγόρους να φύγουν από Έβρο για Αθήνα, και άλλοι κλασικά με βύσματα. Και μετά αντε να πείσεις τον κάθε υπουργό ότι υπάρχει υποστελεχωση.

Εδώ ποιος δε σέβεται ποιον; Σέβεστε τους κατοίκους του Έβρου; Και μη μου λες για όνειρα και μου κάνεις επικλήσεις, φτάνει να δεις τα ποσοστά ανεργίας σε Νόμους. Και εννοείται θα υπάρχουν άτομα με όνειρα, αυτά δεν είναι μόνο στην Αθήνα, και ετσι να το παμε, ποιος έχεις περισσότερες ευκαιρίες αυτός που είναι στην Αθήνα ή στην Ορεστιάδα για παράδειγμα. Θέλω να μου απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω, και άσε τα αν έπρεπε να κρατάω τη γνώμη μου για το εαυτό μου. Από δω φαίνεται η κατάντια, δεν έγραψες κάτι στα άτομα που λένε,(θα βάλουμε βυσμα θα νοικιάσουμε κτλ) απάντησες σε μένα που είπα τη γνώμη μου, αυτό σημαίνει ότι έχετε εξοικειωθεί με το "τέρας" βυσματακια και τηλεφωνακια και σας πειράζει μια αποψη που στην τελικη γιαυτο ειναι τα φορουμς. Μη μου στελνεις ΠΜ ρε σκραπα KatadromeasAR!

Το ότι είσαι ηλίθιος και επιμένεις να γράφεις σε ένα φόρουμ δεν θα σε κάνουμε εμείς άνθρωπο, το ποιος είναι σκράπας φαίνεται. Φτιάξε ανώνυμο και βρίσε πίσω από μια οθόνη, δεν ξέρεις και τπτ άλλο. Το ποιος σέβεται κατοίκους και ανθρώπους φαίνεται ξεκάθαρα νομίζω από τα όσα γράφεις παλιο *****

Κλασικός Ελληναρας ζητάει και τα ρέστα.

Δεν θυμόμουν nickname και δεν ηξερα ότι είσαι εσύ αυτός που έγραψε για το να νοικιάσεις για να πάρεις εντοπιότητα, στο pm σου το έμαθα, και θίχτηκες και από πάνω; Βρηκες ακρη τελικα;

Δηλαδή θες με που... Ια να πάρεις θέση, και σε θίγει που ανέφερα το σκεπτικό σου; Τόσο τσιμέντο;

Επίσης μου γράφει ένας άνθρωπος με όνομα katadromeasAR! Ότι έφτιαξα ανώνυμο προφίλ; Ή σε βάφτισαν καταδρομέα ΑΡ θαυμαστικός;

Και γιατί να κρυφτό τι έχω να φοβηθω; Όσο για το πίσω απ την οθόνη και τις παπ... Ριτσες σου, από δω θα τα πω εννοείται, τι να κάνω; Να διακτινιστω ή να σε πάρω τηλέφωνο;

Όσα γράφω πάντως στο χιόνι είναι γραμμένα για σένα, δεν απαντάς πουθενά, στην έκθεση στο σχολείο μείον 3 τσιμπησες.

StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από StefanosPap »

Είμαι από ΕΒΡΟ, σε χωριό 30 χιλιόμετρα από Αλεξανδρούπολη, ο πατέρας μου είναι εν ενεργεία αστυνομικός, πάνω από 30 χρόνια υπηρεσία, και ενώ είναι από σχολή αστυφυλάκων κατάφερε να μπει σε ομάδα συνοριοφύλακης για να βρίσκεται στο πιο κοντινό τμήμα από το σπίτι, κάθε μέρα περνάνε τουλάχιστον 500 άτομα όπως είπε κ ο φίλος πιο πάνω, κ η προσωπική μου γνώμη είναι ότι η εντοπιότητα ΠΡΈΠΕΙ να είναι βασικό προσόν για τον ίδιο ακριβώς λόγο που πάλι ανέφερε πιο πάνω, όλοι οι Αθηναίοι κτλπ θα κοιτάξουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματακια!
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Rad. »

Ranger94 έγραψε:Φιλε με την ιδια λογικη καποιος που περασε ειδικος φρουρος και ειναι για παραδειγμα απο τις Σερρες, την Κομοτηνη, την Λερο, τη Ροδο κλπ, μπορει να βαλει βυσμα και να παειχεις στο τοπο του! Βυσμα δεν εχουν μονο οι αθηναιοι, στην επαρχια οι βουλευτες βοηθανε περισσοτερα λογω ψηφων!

Ισχύει αυτό που λες. Δεν διαφωνώ.

Οτι και να πούμε όμως είναι γνωστό το ότι ο κόσμος φεύγει πλέον απ την επαρχία, πάνε στις πόλεις ή στο εξωτερικό, αυτό και μόνο φτάνει έτσι ώστε να μην υπάρχει, να το πω τόση υποστελεχωση όσο στην επαρχία, και μη τα μπερδεύουμε, εδώ μιλάμε για ΣΦ όχι για ΕΦ, που η δουλειά τους είναι στα ΣΎΝΟΡΑ.

Όσο για τους βουλευτές του Εβρου, άνοιξε μια καρτέλα στο YouTube και δες τους στη βουλή όταν μιλάνε, τζιτζικια ακούγονται από κάτω, μόνοι τους είναι, ούτε νερό τους αλλάζουν.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Όπως και να χει θα μπεις τώρα! Πόσα μόρια είχες για ειδικός φρουρός αν επιτρέπεται; Εγώ 2500...

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Μην τρωγεστε! μαζεψτε μορια!
kariverson

Δημοσίευση από kariverson »

Καλησπέρα.
Βε βαθμό απολυτηρίου 11.5 και αγγλικά έχει κάνα νόημα να προσπαθήσω τις προκηρύξεις;

Αν και δεν με συμφέρει γιατί είμαι αθηναίος θεωρώ σωστή την εντοπιότητα μιας και η αποκέντρωση χρειάζεται και τα σύνορα όντως έχουν πρόβλημα.

Η μόνη αδικιά είναι ο βαθμός απολυτηρίου για μένα. Μιά ζωη να σε χαντακώνει το πόσο καλός η κακός ήσουν σε άκυρα μαθήματα που δεν χρησιμεύουν σε απολύτως τίποτα.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Papaxito τι ακουγεται θα ξαναβγει μεσα στη 3ετια προκηρυξη ειδικων φρουρων;
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Ετσι λενε παλικαρι μου αλλα εσεις ναστε ετημοι αυτο ειναι το ζητουμενο! οτι κ να γινει να πατε καραμπινατοι για τα χαρτια σας και οχι να κανετε ευχες. να βοηθατε ο ενας τον αλλον ειναι συμαντικο! να ακουτε εδω τους παλιους εχουν ουσια τα λογια τους. ευχομαι μετην καρδια μου ολοι εσεις που το αγαπατε να γινει πραγματικοτητα. καλο βραδυ τα λεμε,
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες