Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Ναι σίγουρα Κυριάκο δεν έχεις άδικο.. απλά είχα δει παραπάνω έλεγαν ότι επειδή έχεις να κάνεις με μετανάστες κ γενικότερα τα σαιτ που λένε γι'αυτό το είπα.. Κ σκεπτόμενος λέω μήπως έχει τα κριτήρια μισά εφ μισά λιμενικό που είναι απαραίτητο πχ.. Καλά εννοείτε πως θέλω να ανέβει το όριο αλλά θα δείξει..
Ο. Π. Κ. Ε
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από Player7 »

Σιγουρα θα εχει εντοπιοτητα αφου το ειπε και ο Μητσοτακης. Για ψηφους γινεται αυτη η προκηρυξη, αλλιως θα ρωταγαν τους ηδη υπαρχοντες αστυνομικους αν θελουν να πανε στο τοπο τους, και θα επαιρνε παραπανω ειδικους φρουρους για να καλυψει το κενο αυτων που θα εφευγαν για το τοπο τους!

Private
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Private »

Καλημερα, λετε να εχει και αθληματα λογικα;
πανος

Δημοσίευση από πανος »

Player7 έγραψε:Μπραβο Μιχαλη ηγετη του παλιου ορθοδοξου πασοκ... Μια με τη τριτεκνια-πολυτεκνια και τωρα με την εντοπιοτητα. Που θα μπουν συνοριοφυλακες απλα με απολυτηριο και εντοπιοτητα για να παρετε ψηφαλακια!Οξωωω πρασινοφρουροι!

επειδη δεν περασες ΕΦ σου φταει

StefanosPap
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από StefanosPap »

Ναι, η συνοριοφυλακή ανήκει στην αστυνομία, οπότε θα έχει τα ίδια με τους ειδικούς φρουρούς πιστεύω!
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Λετε να μετραει και δω το ιεκ Στελεχος Ασφαλειας?;
Hungrier

Δημοσίευση από Hungrier »

Όχι ranger9 διότι η προκήρυξη είναι για φύλαξη και όχι για ασφάλεια.
Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kratoulis »

Ranger πότε λες να ξαναβγάλει προκήρυξη για Ε. Φ; Εγω πιστεύω ότι αν μείνει η ΝΔ στη κυβέρνηση θα βγαλει τουλάχιστον 2 φορές ακόμα.
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Για το 2020 το βλεπω δυσκολο να βγαλει γιατι αρχες του χρονου θα παρει 1200 συνοριοφυλακες! Ελπιζω να βγαλει το 2021!

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

παρακαλουσατε να γίνει υπουργός προστασίας ο χρυσοχοηδης να βγάλει προκηρύξεις και τώρα διαμαρτυρεστε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Που να ξεραμε οτι ολες οι προκηρυξεις θα ηταν για συγκεκριμενες ομαδες ανθρωπων?! Στην μια βολευτηκαν περιπου 1000+ τριτεκνοι πολυτεκνοι, και τωρα θα μπουν 1200 συνοριοφυλακες με εντοπιοτητα! Αρα οι υπολοιποι απεξω μενουμε παλι!
Kratoulis
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Kratoulis »

Δεν είναι τίποτα. Αν έχεις υψηλό απολυτήριο δεν είναι και τρομερό. Εγώ είμαι 20 ετών με 17.5 απολυτήριο, από τον νέο χρόνο θα κάνω τα πάντα να μαζέψω όσα μόρια γίνεται. Εννοώ μαζεύονται τα μόρια είτε έτσι είτε αλλιώς, το must είναι το απολυτήριο.
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Αθηναϊκά καλαμάκια, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα.

Μυξοκλαιτε επειδή μετά από τόσα χρόνια θα πάρουν 400 άτομα με εντοπιότητα στον Εβρο; Στον Έβρο που διακίνητες αλωνίζουν, πριν ένα χρόνο έσφαξαν στο γόνατο μάνα και παιδιά, και όλα αυτά σε ακτίνα ενός χιλιομετρου από χωριά του Έβρου. Ξέρετε το λόγο που βάζουν εντοπιότητα; Είναι για ψήφους; Απ το 1% του πληθυσμού θα πάρεις ψηφους;

Είδες κάποιον από επαρχία, Έβρο ή νησιά να κάνει παράπονα για τους 1500 φρουρούς που οι περισσότεροι θα πάνε Αθήνα; Θες να σου βάλω εδώ προκηρύξεις που τρέχουν τώρα με θέσεις για Αθήνα μόνο; Άκουσες κανέναν να κάνει παράπονα γιαυτό;

Διαβαζω να λένε εδώ κάποιοι πως θα μπείτε ΣΦ και μετά θα φύγετε με βύσμα στην Αθήνα, ο άλλος ο τεράστιος, λέει οτι θα νοικιάσει σπίτι για να πάρει εντοπιότητα ο πανηλιθιος (έτσι νομίζουν παίρνεις εντοπιότητα) αυτό και μόνο δείχνει πως σκέφτεστε ακόμα κάποιοι νεοΕλληναρες τομάρια.

Γιαυτό και σκέφτονται για εντοπιότητα ρε τουρμπίνες, μόνοι σας το απαντάτε, γιατί ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Εβρο, θα μπειτε εσείς, και με βυσματακι όπως λέτε θα φύγετε πάλι για γραφεία στην Αθήνα ή στη φιλαρμονική αστυνομίας. Το ίδιο ισχύει και για το στρατό, το ΓΕΣ έχει περισσότερους στρατιώτες απ το στρατόπεδο του Λαγού στον Έβρο. Δε θα ξεχάσω όταν μας έκαναν διαλογή στη Θύβα, δύο λεωφορεία μόνο για Έβρο, οι υπόλοιποι Αθήνα δίπλα στη μαμά και στο μπαμπά.

Είστε για λύπηση, και δυστυχώς ποτέ δε θα πάμε μπροστά έτσι.

(Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά οποιος διαβάσει αυτό το thread απ την αρχή και δε ντραπει ισχύουν τα παραπάνω. Έχω κάνω screenshot την συζήτηση, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βγουν σε καποια site να δει ο περισσότερος κόσμος πως σκέφτονται οι εκκολαπτομενοι ΣΦ, ΕΦ.

Και κάτι τελευταίο.

Ετυμολογία

Σύνορο + φύλακας

Αστυνομικός επιφορτισμενος με την φύλαξη ΣΥΝΌΡΩΝ προς αποτροπή παράνομης εισόδου λαθρομεταναστων.

Θέλετε ακόμα να βάλετε βύσμα για Αθήνα;

Άβαταρ μέλους
KatadromeasAR!
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από KatadromeasAR! »

Rad. έγραψε:Αθηναϊκά καλαμάκια, έχετε ξεφτιλίσει τα πάντα.

Μυξοκλαιτε επειδή μετά από τόσα χρόνια θα πάρουν 400 άτομα με εντοπιότητα στον Εβρο; Στον Έβρο που διακίνητες αλωνίζουν, πριν ένα χρόνο έσφαξαν στο γόνατο μάνα και παιδιά, και όλα αυτά σε ακτίνα ενός χιλιομετρου από χωριά του Έβρου. Ξέρετε το λόγο που βάζουν εντοπιότητα; Είναι για ψήφους; Απ το 1% του πληθυσμού θα πάρεις ψηφους;

Είδες κάποιον από επαρχία, Έβρο ή νησιά να κάνει παράπονα για τους 1500 φρουρούς που οι περισσότεροι θα πάνε Αθήνα; Θες να σου βάλω εδώ προκηρύξεις που τρέχουν τώρα με θέσεις για Αθήνα μόνο; Άκουσες κανέναν να κάνει παράπονα γιαυτό;

Διαβαζω να λένε εδώ κάποιοι πως θα μπείτε ΣΦ και μετά θα φύγετε με βύσμα στην Αθήνα, ο άλλος ο τεράστιος, λέει οτι θα νοικιάσει σπίτι για να πάρει εντοπιότητα ο πανηλιθιος (έτσι νομίζουν παίρνεις εντοπιότητα) αυτό και μόνο δείχνει πως σκέφτεστε ακόμα κάποιοι νεοΕλληναρες τομάρια.

Γιαυτό και σκέφτονται για εντοπιότητα ρε τουρμπίνες, μόνοι σας το απαντάτε, γιατί ενώ υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στον Εβρο, θα μπειτε εσείς, και με βυσματακι όπως λέτε θα φύγετε πάλι για γραφεία στην Αθήνα ή στη φιλαρμονική αστυνομίας. Το ίδιο ισχύει και για το στρατό, το ΓΕΣ έχει περισσότερους στρατιώτες απ το στρατόπεδο του Λαγού στον Έβρο. Δε θα ξεχάσω όταν μας έκαναν διαλογή στη Θύβα, δύο λεωφορεία μόνο για Έβρο, οι υπόλοιποι Αθήνα δίπλα στη μαμά και στο μπαμπά.

Είστε για λύπηση, και δυστυχώς ποτέ δε θα πάμε μπροστά έτσι.

(Δεν τους βάζω όλους στο ίδιο τσουβάλι, αλλά οποιος διαβάσει αυτό το thread απ την αρχή και δε ντραπει ισχύουν τα παραπάνω. Έχω κάνω screenshot την συζήτηση, θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να βγουν σε καποια site να δει ο περισσότερος κόσμος πως σκέφτονται οι εκκολαπτομενοι ΣΦ, ΕΦ.

Και κάτι τελευταίο.

Ετυμολογία

Σύνορο + φύλακας

Αστυνομικός επιφορτισμενος με την φύλαξη ΣΥΝΌΡΩΝ προς αποτροπή παράνομης εισόδου λαθρομεταναστων.

Θέλετε ακόμα να βάλετε βύσμα για Αθήνα;

Κανονικά δεν θα έπρεπε να πέσω στο επίπεδο σου για να σου απαντήσω, αλλά όπως γνωρίζεις υπάρχουν κι άλλοι άνθρωποι εκτος εντοπιότητας που έχουν τα μόρια και τελευταία ευκαιρία στη ζωή τους να πραγματοποιήσουν το ονειρό τους, το καλύτερο για σένα θα ήταν να μην έγραφες οτι έγραψες πιο πάνω και να κράταγες για τον εαυτό σου αυτή τη κριτική. Πρώτα να μάθεις να κρίνεις τον εαυτό σου. Ας μάθουμε επιτέλους να σεβόμαστε και λίγο.

POLICE
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Είσαι του μπακινχαμ λογικά εσύ, τιμή μου.

Αν έθιξα εγώ όσους θέλουν να σφετεριστουν μια θέση που όπως προείπα είναι μόνο για να λύσει προβλήματα στον Εβρο, με το σκεπτικό αυτό αν εγώ δεν σέβομαι τα άτομα με σκεπτικό "να μην έχει εντοπιότητα, να βάλω βύσμα, να νοικιάσω για να πάρω εντοπιότητα" και αυτοί δε σέβονται όλους τους κατοίκους του Έβρου και των νησιών δεν ειδα ομως να λες κατι εκει.

Και για να σε ρωτήσω αν μου επιτρέπεις mr Ουίλιαμ,

Αντε και δε βάζουν εντοπιότητα, και λόγο πληθυσμού θα είναι περισσότεροι από Αθήνα, πόσοι θα μείνουν στον Έβρο; Έχεις ιδέα τ γίνεται αυτή τη στιγμή εδώ; Μέσα στα τμήματα ΣΦ άτομα απ Αθήνα να βάζουν μέχρι και δικηγόρους να φύγουν από Έβρο για Αθήνα, και άλλοι κλασικά με βύσματα. Και μετά αντε να πείσεις τον κάθε υπουργό ότι υπάρχει υποστελεχωση.

Εδώ ποιος δε σέβεται ποιον; Σέβεστε τους κατοίκους του Έβρου; Και μη μου λες για όνειρα και μου κάνεις επικλήσεις, φτάνει να δεις τα ποσοστά ανεργίας σε Νόμους. Και εννοείται θα υπάρχουν άτομα με όνειρα, αυτά δεν είναι μόνο στην Αθήνα, και ετσι να το παμε, ποιος έχεις περισσότερες ευκαιρίες αυτός που είναι στην Αθήνα ή στην Ορεστιάδα για παράδειγμα. Θέλω να μου απαντάς σε αυτά που σε ρωτάω, και άσε τα αν έπρεπε να κρατάω τη γνώμη μου για το εαυτό μου. Από δω φαίνεται η κατάντια, δεν έγραψες κάτι στα άτομα που λένε,(θα βάλουμε βυσμα θα νοικιάσουμε κτλ) απάντησες σε μένα που είπα τη γνώμη μου, αυτό σημαίνει ότι έχετε εξοικειωθεί με το "τέρας" βυσματακια και τηλεφωνακια και σας πειράζει μια αποψη που στην τελικη γιαυτο ειναι τα φορουμς.
Μη μου στελνεις ΠΜ ρε σκραπα KatadromeasAR!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες