Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Liontarina »

Λοιπόν εδώ είναι και ο νόμος Ν.2622/98 με όλες του τις τροποποιήσεις για να πάρετε πληροφορίες για τους συνοριοφύλακες

που γράφει για τα 28 έτη ως όριο ηλικίας, γιατί παλιά είχε ποσοστά και διαφορετικά όρια για αντρες και γυναικες.

https://www.kodiko.gr/nomologia/document_navigation/201197/nomos-2622-1998

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Liontarina έγραψε:[τι εννοείς β κατηγορία; Δες αν ο νομός σου παίρνει εντοπιότητα. Τα έχω γράψει στη σελίδα 6

απο Άρτα ειμαι

Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Ranger94 έγραψε:Το λεω γιατι στην αρχη εγραψαν καποια σαιτ οτι θα ειναι απαραιτητη η μια ξενη γλωσσα και το διπλωμα αυτοκινητου, για αυτο το ειπα!

δεν ισχύει τα όσα γράφουν;

ΛΟΚ335
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΛΟΚ335 »

Γεια σε όλους παρακολουθώ το forum από τους ειδικούς φρουρούς κόπηκα για 200 μόρια έχω ειδικές δυνάμεις έχω πολυτεκνία δίπλωμα αυτοκινήτου μηχανής όμως έχω χαμηλό απολυτήριο μετά την αποτυχία μου πήγα φροντιστήριο και κάνω μαθήματα για να πάρω Όσο πιο μεγάλο δίπλωμα αγγλικών μπορώ και μετά από αυτό θα συνεχίσω και στο επαγγελματικό δίπλωμα όπως είπε και ο ξανθός ότι και να κάνεις Θα σου μείνει Ποτέ δεν ξέρεις τα αγγλικά θα μάθεις αγγλικά το δίπλωμα απλά θα έχεις ένα δίπλωμα δεν πάει στα σκουπίδια κόπος σου επίσης θέλω να πω ότι το ίντερνετ δεν είναι μόνο για τσόντες οι απορίες του τύπου που πιάνει η εντοπιότητα τι θα κάνουμε εμείς που είμαστε 28 πού θα πάνε οι περισσότεροι που θα καταταγούν είναι άσκοπες και δείχνει ότι δεν είσαι άξιος να κάνεις μία έρευνα της Πλάκας στο Google η λιονταρίνα ο ξανθός και άλλοι τόσοιη που τους ρωτάτε Πού τα βρίσκουν δηλαδή και εσείς δεν μπορείτε να τα βρείτε και ρωτάτε συνέχεια τα ίδια ;
Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Rad. »

Πάμε πάλι από την αρχή.

Εχουμε το χαμηλότερο όριο ηλικίας εισαγωγής σε σώματα ασφαλείας σε όλη την ΕΕ. Έχω ξανά γράψει, ελάχιστο όριο στη Γερμανία αν θυμάμαι καλά, στα 32.

Παραθέτω την αλλαγή του ορίου ηλικίας που εγινε πρόσφατα στην Κύπρο.
Επεκτείνεται το όριο για πρόσληψη αστυνομικών, ενώ καταργείται και το ανώτατο όριο ηλικίας για εξειδικευμένα μέλη του Σώματος.

Στα 35 από τα 28 έτη Που ίσχυε μέχρι σήμερα επεκτείνεται το όριο για πρόσληψη αστυνομικών, ενώ καταργείται πλήρως το ανώτατο όριο ηλικίας πρόσληψης για ειδικούς αστυνομικούς Αλλά και εξειδικευμένων μελών της Αστυνομίας.

Οι πιο πάνω αλλαγές απορρέουν από πρόταση νόμου που κατέθεσε ο ΔΗΣΥ στη Βουλή με σκοπό τη διαγραφή του ορίου ηλικίας πρόσληψης ειδικών αστυνομικών,μετά από αναφορά της Επιτρόπου Διοικήσεως για ενδεχόμενη παραβίαση της αρχής της ίσης μεταχείρισης στην απασχόληση.

Ο λόγος που έχουμε το χαμηλότερο όριο; Ρωτήστε κάποιον συνδικαλιστή στην ΠΟΑΣΥ.(Μη χάσουν καμία μετάθεση)

Τους ΣΦ δυστυχώς τους πήρε η μπάλα όσον αφορά το όριο ηλικίας, όταν έγιναν αστυνομικοί, με την δημιουργία των ΕΦ.

νικ

Δημοσίευση από νικ »

Παιδιά μίλησα Με συνδικαλιστές όλοι θα πάνε Έβρο και οι 400 και τα προσόντα θα είναι τα ίδια με ειδικούς φρουρούς δεν θα είναι απαραίτητο το lower
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Ισως αν ξαναβγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους να το πανε 29 οπως στο Λιμενικο! Μακαρι να ξαναβγει, φετος τον ηπιαμε για 80 μορια δυστυχως!

Lefterios

Δημοσίευση από Lefterios »

Η επόμενη προκυρηξη ευχόμαστε να επιβεβαιωσει τα λεγόμενα της κυβέρνησης που μιλούσε για άλλα κριτήρια και όχι όπως αυτής του 11 που κάναν κοπι πειστ
Τσακαλος
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Τσακαλος »

Τι να πούμε και εκείνοι τον ήπιαμε για 30 !
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αστα να πανε... αν παντως βγαλει του χρονου η βαση θα ειναι λιγοτερη! Δε θα υπαρχουν τοσοι πολλοι τριτεκνοι-πολυτεκνοι, ουτε πολλοι Δεα Ειδ, ουτε μεγαλα απολυτηρια. Μπηκαν ολοι φετος αυτοι!
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

τι να πουμε και μεις π ειμαστε απ εξω για 10 θέσεις, όχι 10 μόρια
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Γαμησετα τραγικο... ποσο χρονων εισαι; Θα μπρις του χρονου με αυτα τα μορια αμα βγαλει!
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

στο όριο ,28, και η μαλακια είναι ότι στην άλλη κατηγορία θα ήμουν μέσα αλλά τα καν στο 80%
Πάνος

Δημοσίευση από Πάνος »

Ranger94 έγραψε:Αστα να πανε... αν παντως βγαλει του χρονου η βαση θα ειναι λιγοτερη! Δε θα υπαρχουν τοσοι πολλοι τριτεκνοι-πολυτεκνοι, ουτε πολλοι Δεα Ειδ, ουτε μεγαλα απολυτηρια. Μπηκαν ολοι φετος αυτοι!

θα είναι όλοι ενημερωμένοι και θα βγάλουν διπλώματα, αγγλικά και ειδικές δυνάμεις

Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

νικ έγραψε:Παιδιά μίλησα Με συνδικαλιστές όλοι θα πάνε Έβρο και οι 400 και τα προσόντα θα είναι τα ίδια με ειδικούς φρουρούς δεν θα είναι απαραίτητο το lower
και πότε θα βγει; φέτος η από Ιανουάριο;
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες