Προκήρυξη για Συνοριοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 119

Δημοσίευση από Ranger94 »

Αρα αφου εχουν ιδρυθει τμηματα στη Γαδα θα εχει θεσεις και για Αθηναιους σωστα;
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το Γ κατηγοριας το εβγαλα με 900? μαζι με το λαδι μεσα... μηπως ειναι πιο λιγα λεφτα τωρα που εχω Γ!
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Liontarina »

Ranger94 έγραψε:Αρα αφου εχουν ιδρυθει τμηματα στη Γαδα θα εχει θεσεις και για Αθηναιους σωστα;

οχι. Η αθήνα δεν παιρνει εντοπιότητα. Στην 6 σελίδα γράφω ποιοι νομοί παίρνουν εντοπιότητα. Τσεκ

πανος

Δημοσίευση από πανος »

Liontarina έγραψε:Αυτά είναι από το σαιτ της αστυνομιας:

Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης (Α΄Ζώνης) λειτουργούν στους νομούς Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Φλώρινας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Κέρκυρας.

Επίσης, λειτουργούν Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης σε περιοχές που δέχονται μεγάλο αριθμό παράτυπων μεταναστών. Συγκεκριμένα, λειτουργούν στους νομούς Πρέβεζας,Aρτας, Τρικάλων, Γρεβενών, Κοζάνης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Χαλκιδικής, Πιερίας, Λάρισας και Καρδίτσας.

Τέλος, έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν τρία Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

οπότε συνοριοφύλακες μπορεί να πάρει μόνο σε αυτά τα μέρη.

Συνεπώς, αρκεί μία αντιπαραβολή των νομών που παίρνουν το κριτήριο της εντοπιότητας (τους εγραψα 1-2 σελίδες πριν) και των νομών που έχουν υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης, για να δειτε σε ποιους νομούς μπορείτε να παιξετε μπαλίτσα.

ανηκω στην Β κατηγορια περνω εντοπιοτητα;

για λεωφορειο και φορτηγο εχει 24 χρονων για να βγαλεις ενω αν παρεις και το πει πας στα 21 νομιζω

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ναι εννοω οτι αν καποιος Αθηναιος μπει.. θα παει Αθηνα λογικα αφου υπαρχει τμημα! Παντως αν εχει απαραιτητο το Lower δε θα καλυφθουν οι θεσεις με εντοπιοτητα, σιγα μη βρεθουν τοσοι μεχρι 28 ετων με λοουερ απο επαρχια!

Greatman
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Greatman »

Εμάς από από επαρχία μας έχεις για βλάκες ; Μόνο εγώ μαζι με. αλλα 10 φιλαράκια που θα κάνουμε τα χαρτιά μας ήμαστε απόφοιτοι ΑΕΙ και έχουμε lower .. μην μας υποτιμάται τόσο πολύ εσείς τής πρωτεουσας.
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

φίλε άλλο δίπλωμα το Γ, άλλο το Δ, δ κανείς επεκταση ειναι εντελώς άλλο δίπλωμα
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Ranger94 έγραψε:Ναι εννοω οτι αν καποιος Αθηναιος μπει. Θα παει Αθηνα λογικα αφου υπαρχει τμημα!Παντως αν εχει απαραιτητο το Lower δε θα καλυφθουν οι θεσεις με εντοπιοτητα, σιγα μη βρεθουν τοσοι μεχρι 28 ετων με λοουερ απο επαρχια!

κοίτα έχω την εντυπωση πως θα είναι όπως δηλώνεις θέσεις με ασεπ.

δηλαδη θα δηλώνεις κωδικούς θέσεων ανάλογα την περιοχή.

Δες λίγο την 6κ /2018 για τους σωφρονιστικούς για να μπεις στο νόημα.

οι θέσεις με εντοποιότητα ζητάνε ένα επιπλέον χαρακτηριστικό που δηλώνεται με τν κωδικό 06.

όσοι έχουν εντοπιότητα προηγούνται στον συγκεκριμένο νομό.

τώρα εσύ σαν αθηναίος αμα θες, μπορείς να κάνεις στη δήλωση σου και για τις περιοχές με εντοπιότητα, αλλά για να σε πάρουν πρέπει να μη γεμίσουν οι θέσεις με τους έχοντες εντοπιότητα. Για να σου δώσω να καταλάβεις είναι σαν να μπαίνεις σε έναν επικουρικό πίνακα, όπου αρχίζουν να τραβάνε άτομα μόνο αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις με άτομα που έχουν την εν λόγω εντοπιότητα. Αυτα. Ελπίζω να μην τα έγραψα και πολύ μπερδεμένα Εικόνα

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

πανος έγραψε:
Liontarina έγραψε:Αυτά είναι από το σαιτ της αστυνομιας:

Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης (Α΄Ζώνης) λειτουργούν στους νομούς Θεσπρωτίας, Καστοριάς, Ιωαννίνων, Φλώρινας, Πέλλας, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Ξάνθης, Ροδόπης, Έβρου και Κέρκυρας.

Επίσης, λειτουργούν Υπηρεσίες Συνοριακής Φύλαξης σε περιοχές που δέχονται μεγάλο αριθμό παράτυπων μεταναστών. Συγκεκριμένα, λειτουργούν στους νομούς Πρέβεζας,Aρτας, Τρικάλων, Γρεβενών, Κοζάνης, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Καβάλας, Χαλκιδικής, Πιερίας, Λάρισας και Καρδίτσας.

Τέλος, έχουν ιδρυθεί και λειτουργούν τρία Τμήματα Διαχείρισης Μετανάστευσης Στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

οπότε συνοριοφύλακες μπορεί να πάρει μόνο σε αυτά τα μέρη.

Συνεπώς, αρκεί μία αντιπαραβολή των νομών που παίρνουν το κριτήριο της εντοπιότητας (τους εγραψα 1-2 σελίδες πριν) και των νομών που έχουν υπηρεσίες συνοριακής φύλαξης, για να δειτε σε ποιους νομούς μπορείτε να παιξετε μπαλίτσα.

ανηκω στην Β κατηγορια περνω εντοπιοτητα;

για λεωφορειο και φορτηγο εχει 24 χρονων για να βγαλεις ενω αν παρεις και το πει πας στα 21 νομιζω

τι εννοείς β κατηγορία; Δες αν ο νομός σου παίρνει εντοπιότητα. Τα έχω γράψει στη σελίδα 6

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από Xanthos »

Τα αγγλικά πλέων είναι ξευτίλα.. οι περισσότεροι έχουν.. Υπάρχουν πτυχία εύκολα για να βγάλεις κ να πάρεις τα μόρια οπότε δεν ισχύει πάντα αυτό για την επαρχία π λες φίλε μου.. Κ δυστηχος στην συγκεκριμένη προκυρηξη τα άτομα είναι λίγα οπότε άνετα μπορούν να καλύψουν αυτές τις θέσεις αν πάρει πχ 10 άτομα Λάρισα 200 Έβρο 20 Γιάννενα πχ.. αν ήταν παραπάνω θέσεις κ πολύ παραπάνω τότε ίσως να γινόταν αυτό π λες
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
δοκ,ιμος
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από δοκ,ιμος »

γτ φίλε η ξένη γλώσσα είναι απαραίτητη; πώς λες ότι δεν θα καλύψουν τις θέσεις η επαρχία; 😂
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αν ειναι λεω απαραιτητη.. παντως ειδικοι φρουροι μπηκαν αρκετοι χωρις lower γι αυτο το λεω! Καποιος ας πουμε που ειναι δεα εδ με μηχανη και αυτοκινητο, επαναπαυεται και δε παει να βγαλει λοουερ. Εκει το στηριζω οτι αν μπει απαραιτητο προσον το lower ισως μεινουν εκτος καποιοι!
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Αν λες για εμένα φίλε μου όχι η ξένη γλώσσα δεν είναι απαραίτητη.. Εγώ ποτέ δεν είχα τι οικονομικό πχ.. Όπως κ άλλοι.. έβγαλα όμως προφισιενσι αν κ άργησα να το πάρω κ δεν πρόλαβα πχ τους ειδικούς.. για τι τώρα μπόρεσα.. Κ απλούστατα εμένα εδώ π δουλεύω ποτέ δεν θα μ χρειαστεί.. όπως κ το γ κατηγορίας. απλα το έβγαλα μπας κ έχω την ευκαιρία να μπω εκεί π θέλω. δεν μπόρεσα τα χρόνια πέρασαν περνάει κ αυτή η χρονιά κ εγώ προσωπικά πάπαλα αν δεν ανεβάσουν το όριο.. αλλά χαμένα δεν πάνε.. κάτι έμαθα κ ποτέ δεν ξέρεις.. Όσο για τις θέσεις είναι λίγες όντος.. αν τα βάλεις κάτω.. αυτοί με εντοπιότητα για να μην καλυφθούν οι θέσεις η δεν θα υπάρχουν τόσα άτομα η θα κοπουν πχ στα αθλήματα.. Από αυτή την άποψη το λέω.. παντός όποιος το θέλει κ το γουστάρει άπαντες Κάντε τα χαρτιά σας
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Xanthos »

Δεν έχεις άδικο σ αυτό που λες καθόλου. απλα θα μείνουν εκτός οι επαναπαυμενοι με τα δεα αν βάλουν τα αγγλικά ως κύριο προσόν..
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Το λεω γιατι στην αρχη εγραψαν καποια σαιτ οτι θα ειναι απαραιτητη η μια ξενη γλωσσα και το διπλωμα αυτοκινητου, για αυτο το ειπα!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες