Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά η τροπολογία καλεί άτομα απο τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 6κ από τους οποίους υπάρχουν επιτυχόντες και επιλαχόντες μέσα σε αυτόν δεν καλεί από τον προσωρινό πίνακα διοριστεων που σε αυτόν τον πίνακα υπάρχουν μόνο οι επιτυχόντες.
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 200
Καλημερα ερωτηση ο ασεπ καλεσε 700 επιλαχοντες αυτη την στιγμη εαν καποιος ειναι επιτυχον και στις 3 δοκιμασιες ειναι ταυτοχρονα και διοριστεος;
Εάν δεν έχει πάει πολύ λάθος η δήλωση προτίμησης (1 επιλογή φυλακής ή μόνο εξωτερικός ή χωρίς να έχει τικαρει το κουτάκι που τον πάει παντού π. Χ.) έχω την εντύπωση πως ναι.
- Taksidiotis
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 529
Dsd έγραψε:Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά η τροπολογία καλεί άτομα απο τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 6κ από τους οποίους υπάρχουν επιτυχόντες και επιλαχόντες μέσα σε αυτόν δεν καλεί από τον προσωρινό πίνακα διοριστεων που σε αυτόν τον πίνακα υπάρχουν μόνο οι επιτυχόντες.
Αυτό που λες έχει ένα νόημα αλλά νομίζω πως θα εγκλωβιστούν στους προσωρινά διοριστέους. Γι αυτό παίρνει και λίγους. Αν ήταν με τη λογική που αναφέρεις θα τους έπαιρνε όλους
Καλώς τότε γιατί καλεί μόνο 93 σωφρονιστικούς και μόνο 59 εξωτερικούς δηλαδή σύνολο με αυτους που δουλεύουν περίπου 310; Αν μπορείς να μου δώσεις μια εξήγηση πάω πάσο;Dsd έγραψε:Συμφωνώ σε αυτά που λες αλλά η τροπολογία καλεί άτομα απο τους προσωρινούς πίνακες κατάταξης της προκήρυξης 6κ από τους οποίους υπάρχουν επιτυχόντες και επιλαχόντες μέσα σε αυτόν δεν καλεί από τον προσωρινό πίνακα διοριστεων που σε αυτόν τον πίνακα υπάρχουν μόνο οι επιτυχόντες.
Ρε παιδιά αν είναι δυνατόν. Επιλαχόντες δεν καλούνται σε 12μηνη ΣΟΧ για κανέναν λόγο. Μην δίνεται συνέχεια σε αυτό το θέμα. Το λέει ξεκάθαρα το άρθρο. Εννοείτε και το έχουμε ξαναπεί ότι είναι απαράδεκτοι που δεν ανανέωσαν τους προσωρινούς πίνακες αλλά δυστυχώς έτσι είναι τα πράγματα. Και οι αρχικοί επιλαχόντες που εκπλήρωσαν όλες τις διαδικασίες και τα παιδιά που θα περάσουν τώρα όλες τις διαδικασίες θα πρέπει να περιμένουν τα οριστικά αποτελέσματα ώστε να δούνε αν είναι μέσα ή όχι. Θεωρώ πως οι ανακατατάξεις θα είναι πάρα πολλές και θα γίνει χαμός στα οριστικά. Τώρα το πότε θα βγουν τα οριστικά είναι άλλο θέμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καθυστερήσουν πάρα πολύ. Η Νικολάου είναι εκτός τόπου και χρόνου. Μακάρι να μην πάει μέχρι το 2023 αλλά είναι πάρα πολύ πιθανό εκεί να καταλήξουμε στα οριστικά. Καλή επιτυχία σε όλους και καλή δύναμη και υπομονή στους νέους επιλαχόντες!
Θα σού φέρω ένα απλό παράδειγμα. Οι εξωτερικοι φρουροί είναι 102 θέσεις σύνολο από τους οποίους οι 59 είναι επιτυχόντες όλων των διαδικασιών! Άρα αυτόματα θα πάνε για συμβάσεις οι 59. Οσον αφορά του σωφρονιστικούς που ηδη δούλευαν με συμβάσεις ένας αριθμός των 232 πχ ατόμων γτ οι υπόλοιποι δεν είχαν αποδεχτεί συμβάσεις για τους δικούς τους λόγους. Τωρα που βγήκε ανακοίνωση στον ΑΣΕΠ ποιοί αποκλείστηκαν από τίς όλες δοκιμασίες κόπηκαν 53 άτομα που δούλευαν με συμβάσεις άρα πρώην επιτυχόντες. Άρα αυτές τις 53 θέσεις που ήταν ενεργές πώς θα τίς καλύψει ένα μέρος αυτών; Θα αφήσει επιπλέον θέσεις κενές; Θα μπορεί να βρει άτομα από τον προσωρινό πίνακα κατάταξης τον οποίο αναγράφει η τροπολογία για να καλυφθούν κάποιες θέσεις. Δεν υπάρχουν άλλοι προσωρινά διοριστεοι για αυτές τις θέσεις πχ για να καλέσει. Αυτο λέει η λογική. Άλλος είναι ο πίνακας κατάταξης άλλος ο πίνακας διοριστεων... Τώρα για τον αριθμό των ατομων που παίρνει δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά κάπου διάβασα ότι είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να πάρει πχ 93 και 59 πράγμα που σημαίνει ότι πήραν όλους όσους πέρασαν επιτυχώς από τούς πίνακες γνώμη μου πάντα
Dsd έγραψε:Θα σού φέρω ένα απλό παράδειγμα. Οι εξωτερικοι φρουροί είναι 102 θέσεις σύνολο από τους οποίους οι 59 είναι επιτυχόντες όλων των διαδικασιών! Άρα αυτόματα θα πάνε για συμβάσεις οι 59. Οσον αφορά του σωφρονιστικούς που ηδη δούλευαν με συμβάσεις ένας αριθμός των 232 πχ ατόμων γτ οι υπόλοιποι δεν είχαν αποδεχτεί συμβάσεις για τους δικούς τους λόγους. Τωρα που βγήκε ανακοίνωση στον ΑΣΕΠ ποιοί αποκλείστηκαν από τίς όλες δοκιμασίες κόπηκαν 53 άτομα που δούλευαν με συμβάσεις άρα πρώην επιτυχόντες. Άρα αυτές τις 53 θέσεις που ήταν ενεργές πώς θα τίς καλύψει ένα μέρος αυτών; Θα αφήσει επιπλέον θέσεις κενές; Θα μπορεί να βρει άτομα από τον προσωρινό πίνακα κατάταξης τον οποίο αναγράφει η τροπολογία για να καλυφθούν κάποιες θέσεις. Δεν υπάρχουν άλλοι προσωρινά διοριστεοι για αυτές τις θέσεις πχ για να καλέσει. Αυτο λέει η λογική. Άλλος είναι ο πίνακας κατάταξης άλλος ο πίνακας διοριστεων... Τώρα για τον αριθμό των ατομων που παίρνει δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά κάπου διάβασα ότι είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να πάρει πχ 93 και 59 πράγμα που σημαίνει ότι πήραν όλους όσους πέρασαν επιτυχώς από τούς πίνακες γνώμη μου πάντα
Απλό πολύ αυτό που ρωτάς. Πρώτον δεν ενδιαφέρει το υπουργείο ότι θα μείνουν κενές θέσεις. Δεύτερον οι 59 εξωτερικοί είναι από τους προσωρινά διοριστεους. Τρίτον οι 93 σωφρονιστικοί είναι από τους προσωρινά διοριστεους. Τέταρτον είδες κάπου ο ΑΣΕΠ να έβγαλε προσωρινά σε ορθή επανάληψη; Πέμπτον μακάρι να γινόταν αυτό που λες απλά δεν προβλέπεται από κάπου
Καλησπέρα σε όλους μια ερώτηση σχετικά με τους νέους Επιλαχοντες μπαίνω στον ΑΣΕΠ Και καπου στα στοιχεία μου Γράφει τα μόρια Κωδ θέσεις το κατάστημα προφανώς Και γράφει ΣΕΙΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ τι εννοεί ; Συγκεκριμένα για το κατάστημα που είχα δήλωση;
Σωστός ο Walas.
Η 6κ παίρνει 557 ΔΕ. Από αυτούς έχουν επιτύχει σε όλα 59 (εξωτερικοί) + 93 (σοφρωνιστικοι που δεν είχαν δεχτεί την σύμβαση) + 160 περιπου (που εργάζονται ήδη) = 312 οι υπόλοιπες θέσεις σωφρονιστικών και εξωτερικών μένουν κενές και θα καλυφθούν από επιλαχόντες στα οριστικά.Dsd έγραψε:Θα σού φέρω ένα απλό παράδειγμα. Οι εξωτερικοι φρουροί είναι 102 θέσεις σύνολο από τους οποίους οι 59 είναι επιτυχόντες όλων των διαδικασιών! Άρα αυτόματα θα πάνε για συμβάσεις οι 59. Οσον αφορά του σωφρονιστικούς που ηδη δούλευαν με συμβάσεις ένας αριθμός των 232 πχ ατόμων γτ οι υπόλοιποι δεν είχαν αποδεχτεί συμβάσεις για τους δικούς τους λόγους. Τωρα που βγήκε ανακοίνωση στον ΑΣΕΠ ποιοί αποκλείστηκαν από τίς όλες δοκιμασίες κόπηκαν 53 άτομα που δούλευαν με συμβάσεις άρα πρώην επιτυχόντες. Άρα αυτές τις 53 θέσεις που ήταν ενεργές πώς θα τίς καλύψει ένα μέρος αυτών; Θα αφήσει επιπλέον θέσεις κενές; Θα μπορεί να βρει άτομα από τον προσωρινό πίνακα κατάταξης τον οποίο αναγράφει η τροπολογία για να καλυφθούν κάποιες θέσεις. Δεν υπάρχουν άλλοι προσωρινά διοριστεοι για αυτές τις θέσεις πχ για να καλέσει. Αυτο λέει η λογική. Άλλος είναι ο πίνακας κατάταξης άλλος ο πίνακας διοριστεων... Τώρα για τον αριθμό των ατομων που παίρνει δε μπορώ να ξέρω ακριβώς τι γίνεται αλλά κάπου διάβασα ότι είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορεί να πάρει πχ 93 και 59 πράγμα που σημαίνει ότι πήραν όλους όσους πέρασαν επιτυχώς από τούς πίνακες γνώμη μου πάντα
-
- Ανθυπασπιστής
312 ειναι οι κενες η 50;
- Selby23
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 87
tsanspyr887 έγραψε:312 ειναι οι κενες η 50;
312 σου λεει είναι ενεργές υπέχουν σίγουρα.
Οι Υπόλοιποι θα καλυφθούν από επιλαχόντες.
Και κάτι άλλο, υπάρχει ένας αριθμός επιλαχόντων άκουσα επιτυχών σε όλες τις διαδικασίες.
Δεν σημαίνει (πιστεύω) όμως ότι καλύπτουν όλες τις φυλακές και τις κενές θέσεις αυτοί επιλαχών.
Καθε φυλακή θα εχεις τους δικούς της επιτυχών για μέσα και έξω και δικούς τις επιλαχών.
Θέλω να πω ότι οι μέχρι τώρα επιλαχών δεν καλύπτουν τα κενά γενικά αλλά συγκεκριμένων φυλακών. Βάση των κενών της καθε μιας θα καλέσει και τους αντίστοιχους επιλαχών.
Δεν είναι όλοι επιλαχών για όλες τις φυλακές.
Η κτιριακή υποδομή και το πρόγραμμα εκπαίδευσης της Σχολής στην Θηβα έχει ολοκληρωθεί.
Ετοιμάζονται οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις για την λειτουργία της σχολής και την υποδοχή των νέων συναδέλφων.
Στόχευση είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών εντός των επόμενων εβδομάδων.
(ακολουθούν στην δημοσίευση φωτογραφίες από το κτίριο, στη σχετική δημοσίευση)
Αυτο το εντός των επόμενων εβδομάδων μεταφράζεται σε καλό Σεπτέμβριο, άποψη μου
Ετοιμάζονται οι σχετικές υπουργικές αποφάσεις για την λειτουργία της σχολής και την υποδοχή των νέων συναδέλφων.
Στόχευση είναι η ολοκλήρωση των διαδικασιών εντός των επόμενων εβδομάδων.
(ακολουθούν στην δημοσίευση φωτογραφίες από το κτίριο, στη σχετική δημοσίευση)
Αυτο το εντός των επόμενων εβδομάδων μεταφράζεται σε καλό Σεπτέμβριο, άποψη μου
-
- Ανθυπασπιστής
Η εκπαιδευση σε περιπτωση διορισμου που γινεται; Και ποσο διαρκει?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες