Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Επειδή εγώ δεν βρισκω ότι μπορείτε να στείλετε το link ;
Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΩ. ΚΑΛΕΣΤΕ ΜΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΜΈΛΟΣ. ΕΙΜΑΙ Eirini Papageorgiou με Φουξ μπλούζα. Η ΑΛΛΙΩΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
https://m.facebook.com/groups/2255215758131095/?ref=group_browse
Αυτό είναι το link τις ομάδας. Πρέπει να είναι κλειστή γιαυτό δεν εμφανίζεται στην αναζήτηση.
Αυτό είναι το link τις ομάδας. Πρέπει να είναι κλειστή γιαυτό δεν εμφανίζεται στην αναζήτηση.
πως το γνωριζεις αυτο για σεπτεμβρη; Το ξερεις σιγουρα ή το υποθετεις;Διασωστης31 έγραψε:Αρχές Σεπτεμβρίου μάλλον θα δώσετε.
Επειδη δν με βαζει μεσω λινκ μπορειτε να με προσκαλεσετε σας παρακαλω πολυ; Ονομαζομαι Ελισάβετ Ζέκη εχω εξωφυλλο κατι καταρρακτες και φωτο προφιλ φοραω μαυτα ρουχα.οποιος μπορεσει να με προσκαλεσει θα του/της ημουν ευγνωμων
ευχαριστω
ευχαριστω
elisavet έγραψε:Επειδη δν με βαζει μεσω λινκ στο facebook μπορειτε να με προσκαλεσετε σας παρακαλω πολυ; Ονομαζομαι Ελισάβετ Ζέκη εχω εξωφυλλο κατι καταρρακτες και φωτο προφιλ φοραω μαυτα ρουχα.οποιος μπορεσει να με προσκαλεσει θα του/της ημουν ευγνωμων
ευχαριστω
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 63
Για ότι θα δώσετε Σεπτέμβρη αθλήματα , εγώ προσωπικά ρώτησα μέλος του ΑΣΕΠ την μέρα τον ψυχοτεχνικων και είπε ότι οι γυναίκες μαζί με 40 άτομα που έχουν πάρει αναβολή από τους αντρες θα δώσουν τον Σεπτέμβρη!
Να ρωτησω κατι, ο ακτινολογος αντι να γραψει χωρις παθολογικα ευρηματα οπως ελεγαν οι οδηγιες εγραψε κ. φ. Δηλαδη κατασταση φυσιολογικη. Ξερετε αν τα υγειονομικα τα ελεγχουν γιατροι ή μπορει να μου δημιουργησει προβλημα επειδη δεν γραφει ακριβος αυτο που λεει;
Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλα στον ασεπ είναι αρκετά τυπικοί, εγώ τα εβαλα οπως τα ζήτησαν. Αρκετοί κόπηκαν για λανθασμένα έγγραφα.
Για τέτοιες λεπτομέρειες εγω προσωπικά το
Πήγα οπως στο ζήτησαν. Ας πει αλλος διαγωνιζομενος να μας πει εάν το έκανε διαφορετικά και τον πέρασαν.
Πήγα οπως στο ζήτησαν. Ας πει αλλος διαγωνιζομενος να μας πει εάν το έκανε διαφορετικά και τον πέρασαν.
Σε αρκετούς που είχαν γίνει λάθη γνωρίζω ότι τους ενημερωσανε να στείλουν με email η με φαξ τις εξετάσεις για ελεγχο. Εγώ τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Συμφωνώ πάντως ότι είναι καλύτερα να συμπληρωθεί το δελτίο ακριβώς οπως το ζητούν.Giorgos.g έγραψε:Δεν θέλω να σε αγχωσω αλλα στον ασεπ είναι αρκετά τυπικοί, εγώ τα εβαλα οπως τα ζήτησαν. Αρκετοί κόπηκαν για λανθασμένα έγγραφα.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 60
Δεν είναι τυπολατρες στον ΑΣΕΠ, εγώ έκανα πιο σημαντικό λάθος με υπογραφές και δεν έγινε τίποτα. Κόβονται μόνο όσο δεν στείλουν όλα τα δικαιολογητικά και αν κάτι δεν του γεμίζει το μάτι από άποψη τυπικότητες στέλνουν μέιλ για επιπρόσθετο έγγραφο.Wallas έγραψε:Σε αρκετούς που είχαν γίνει λάθη γνωρίζω ότι τους ενημερωσανε να στείλουν με email η με φαξ τις εξετάσεις για ελεγχο. Εγώ τουλάχιστον αυτό γνωρίζω. Συμφωνώ πάντως ότι είναι καλύτερα να συμπληρωθεί το δελτίο ακριβώς οπως το ζητούν.
Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις. Θα παω καλου κακου να μου το συμπληρωσει οπως πρεπει να ειμαι σιγουρη.
Καλησπερα παιδια. Γνωριζετε εαν τα αθληματα τα δινουμε ολα την ιδια ημερα;
Πρώτα το χιλιαρι και την επόμενη μέρα θα δώσετε 100αρι αλμα μήκους και ύψους
Σας παρακαλώ πολύ μπορεί να με προσθέσει κάποιος και εμένα στην ομάδα του fb?; Λέγομαι stefanosfreggidis Georgiatsitseli Ευχαριστώ πολύ!!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες