Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Κάποιος μου είπε ότι γράφεις έκθεση για να περιγράψεις το εαυτό και ότι έχει ασκήσεις λογικής μαθηματικά ισχύει;
- Miron
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 53
ARN έγραψε:Ας ελπίσουμε όταν ξεκινήσουν οι διαδικασίες να φωνάζουν παραπάνω από 10 άτομα την ημέρα, όπως και επίσης να εξετάζονται όλο το πενθήμερο, μόνο έτσι θα γίνει δουλειά
Δυστυχώς υπάρχει η απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός νόμου κατοικίας ακόμα άρα χλωμό να φωνάξουν μέχρι να γίνει άρση και αυτού του μέτρου λογικά μετά τις 15-20 Μαϊου και εάν θα γίνει η άρση αυτού. Και δυστυχώς μην φωνάζουν λιγότερους σκέφτομαι για να αποφύγουν τον συνωστισμο. Μην το κάνουν 5 άτομα τη μέρα , μακάρι όλη την βδομάδα δηλαδή το πενθήμερο, αλλά δεν το βλέπω και αυτό... Μην ξεχνάτε και τα αθλήματα των εξ αναβολής, ξέρει κανένας που έχει πάρει αναβολή η έχει κανέναν γνωστό/στη που να έχει πάρει αναβολή τη παίζει με αυτούς εάν έχουν καμία ενημέρωση; Γιατί εγώ πιστεύω ότι θα προλάβουν να δώσουν και αυτοί και θα βγουν ολοκληρωμένα τα αποτελέσματα
user 66 έγραψε:Κάποιος μου είπε ότι γράφεις έκθεση για να περιγράψεις το εαυτό και ότι έχει ασκήσεις λογικής μαθηματικά ισχύει;
Ναι φίλε μου αφού στα έχουν πει τι αγχώνεσαι, είναι τόσο απλή η διαδικασία όσο όταν πας σε οφθαλμίατρο και σε ρωτάει να του πες τι αριθμούς βλέπεις στον πίνακα. Δεν χρειάζεται κάποια προετοιμασία.
https://www.armyvoice.gr/2020/05/%ce%bf%ce%b2%ce%b1-2020-%ce%bf%ce%bd%ce%bf%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%cf%81%ce%b1%cf%84%cf%8c-%ce%be%ce%b7%cf%81%ce%ac%cf%82/amp/
Ο ασεπ χαρταετό...
Ο ασεπ χαρταετό...
Πραγματικά ότι να ναι τρέχουν κανονικά οι εξετάσεις για τους ΟΒΑ και εμείς από τον ασεπ καλά κρασιά...
Ειχαμε κανα νεο ρε λεβέντες γ την εναρξη των ψυχοτεχνικων?;
Δυστυχώς τίποτα ακόμα.
Ρε κομανταραίοι λύστε μου μια απορία. Όσοι είστε επιτυχόντες στην 6κ (εσωτερικοί ή εξωτερικοί), είστε όλοι από α επικουρικό, δηλαδή με πτυχίο ΙΕΚ (αν το λέω καλά) ή υπήρξαν και επιτυχόντες με απολυτήρια λυκείου μόνο;(β επικουρικό)
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 60
D.Y.K έγραψε:Ρε κομανταραίοι λύστε μου μια απορία. Όσοι είστε επιτυχόντες στην 6κ (εσωτερικοί ή εξωτερικοί), είστε όλοι από α επικουρικό, δηλαδή με πτυχίο ΙΕΚ (αν το λέω καλά) ή υπήρξαν και επιτυχόντες με απολυτήρια λυκείου μόνο;(β επικουρικό)
Είναι περίπου 50+ με κύριο τίτλο στέλεχος υπηρεσιών ασφάλεια ΙΕΚ, άλλοι 120+- αν θα θυμάμαι σωστά με α επικουρικό φυλακές μουσείων και όλοι οι υπόλοιποι είναι με απολυτήριο.
Λοιπόν, κύριο προσόν (στελέχη ασφαλείας) περίπου 90 άτομα και α΄ επικουρικό μόλις 20 άτομα (αρχαιοφύλακες). Όλοι οι υπόλοιποι είναι β΄ επικουρικό (λύκειο). Οι αριθμοί αυτοί είναι τσεκαρισμένοι και μιλάμε για όσους έχουν περάσει τα αθλήματα και έχουν φτάσει ως εδώ σε αυτό τον μαραθώνιο...D.Y.K έγραψε:Ρε κομανταραίοι λύστε μου μια απορία.Όσοι είστε επιτυχόντες στην 6κ (εσωτερικοί ή εξωτερικοί), είστε όλοι από α επικουρικό, δηλαδή με πτυχίο ΙΕΚ (αν το λέω καλά) ή υπήρξαν και επιτυχόντες με απολυτήρια λυκείου μόνο;(β επικουρικό)
Κύριοι, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Είχα μια ιδέα αλλά τελείως επιδερμικά και ήθελα μια επιβεβαίωση.
Γνωρίζουμε στο περίπου αριθμό επιτυχόντων από β' επικουρικό και μόνο;(λύκεια)
Γνωρίζουμε στο περίπου αριθμό επιτυχόντων από β' επικουρικό και μόνο;(λύκεια)
Ναι βέβαια! Υπολόγισε ότι όσοι κληθήκαμε για ψυχοτεχνικά είμαστε 581 συνολικά, άρα 581 μείον 110 (που είναι κύριο προσόν και α΄ επικ. Μαζί, όπως προανέφερα) μας κάνουν περίπου 470 επιτυχόντες από β΄ επικουρία (λύκεια).
Μάλιστα. Συνεπώς είναι πολλοί οι επιτυχόντες μόνο με λύκειο.
Χωρίς να το έχω ψάξει, είχα την εντύπωση ότι οι περισσότεροι θα ήταν με ΙΕΚ.
Βέβαια δεν είναι και πολλοί οι των ΙΕΚ που να πληρούν και όλες τις προϋποθέσεις (βλέπε όριο ηλικίας).
Συνεπώς εσείς περιμένετε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σας και οι αναμένοντες υποψήφιοι τη νέα προκήρυξη των σωφρονιστικών.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Καλή συνέχεια.
Χωρίς να το έχω ψάξει, είχα την εντύπωση ότι οι περισσότεροι θα ήταν με ΙΕΚ.
Βέβαια δεν είναι και πολλοί οι των ΙΕΚ που να πληρούν και όλες τις προϋποθέσεις (βλέπε όριο ηλικίας).
Συνεπώς εσείς περιμένετε να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες σας και οι αναμένοντες υποψήφιοι τη νέα προκήρυξη των σωφρονιστικών.
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες.
Καλή συνέχεια.
Καλημερα! Εχει λαβει καποια κοπελα email για την 6κ; Ανοιγοντε φακελοι απο β επικουρικο. Γνωριζει καποιος κατι; Θα καλεσουν κοπελες.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
nikomp έγραψε:Καλημερα! Εχει λαβει καποια κοπελα email για την 6κ; Ανοιγοντε φακελοι απο β επικουρικο. Γνωριζει καποιος κατι; Θα καλεσουν κοπελες.
Αργά ή γρήγορα θα καλέσουν, δε γίνεται να μείνουν κενές οι θέσεις.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες