χαχαχαχ ότι ο 1217 είναι μέσα ; ΧαχαΔόκιμος έγραψε:Έχω φιλαράκι που μίλησε μαζί του
Επιλαχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Όχι άλλα ξέρω ότι δεν έχει φτάσει τόσο !!!
Πόσο έχει φτάσει; Εγώ έτσι έχω μάθει δ θέλω να κοροϊδέψω κανέναν και επειδή έχω συχνές συνομιλίες και με Κομοτηνή και Διδυμοτείχο όντως πρέπει να είναι εκεί
Και πόσο έχει φτάσει; Εφόσον ξέρεις γτ δεν ενημερωνεις;
Παιδιά και εγώ έχω ακούσει ότι έχει φτάσει κάπου εκεί και λίγο παραπάνω... Το θέμα είναι ως πότε θα καλούν επιλαχωντες
Ξερει κανεις μεχρι ποιο νουμερο εχει φτασει?
Παιδιά πάρτε τηλ στη Κομοτηνή, εγώ πήρα σήμερα αλλά δ το σήκωσαν μίλησα με διδυμοτειχο και είπαν στη Κομοτηνή είναι αρμόδιοι
Καταρχάς το 20 ήμερο παρήλθε!! Από δω και πέρα με. βαση την προκήρυξη δεν καλεί άλλους επιλαχοντες !!! Πέρα από. αυτο , τι να καλέσει δλδ να πάνε για 10 μερες;22 τ μηνός τέλος η σχολή !!!
Άλλες χρονιές καλούσαν και 10 μέρες πριν ορκιστούν.. Αν έχουν σκοπό να καλέσουν θα καλέσουν.. Αν μάθει κανείς μέχρι ποιον αριθμό φτάσαμε ας μας ενημερώσει ή αν μπορέσει να επικοινωνήσει με Κομοτηνή
Παιδια μιλησα με κομοτηνη και μου ειπαν πως εχουν φυγει γυρω στα 20 ατομα κ απ οτι με ενημερωσαν εχουν σκοπο να φυγουν κι αλλοι! Αλλα λογικα δεν παιρνουν αλλους επιλαχων διοτι δεν θα προλαβουν να εκπεδευτουν, αυτο ειναι συμπερασμα δικο μ
Τι ακουγεται δλδ;
Δημητρης έγραψε:Παιδια μιλησα με κομοτηνη και μου ειπαν πως εχουν φυγει γυρω στα 20 ατομα κ απ οτι με ενημερωσαν εχουν σκοπο να φυγουν κι αλλοι! Αλλα λογικα δεν παιρνουν αλλους επιλαχων διοτι δεν θα προλαβουν να εκπεδευτουν, αυτο ειναι συμπερασμα δικο μ
και πως το ξέρουν ότι θα φύγουν και άλλοι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες