Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)
Επίσης ακουστηκε από έναν αξιωματικό ότι Δευτέρα 14 παίρνουμε φύλλο πορείας
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 90
Ευχαριστούμε παιδιά για την ενημέρωση, περιμένουμε αύριο μια εικόνα και από τα αθλήματα να μας πείτε! Καλή επιτυχία σε όλους.
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
Σλειντ πόση ώρα σας πήρε?
Καλησπερα και απο εμενα. ολα καλα παιδια δεν κοψανε κανεναν σημερα απο εμας απο οσους ειδα δηλαδη. πολυ ελαστικοι γενικα. κατι αλλο ηθελα να ροτησω. σημερα δεν θα μας μετρουσαν κανονικα ΔΜΣ; Γιατι απο καταλαβα περαναγαν και οσοι ειχαν τατουαζ και οσοι ηταν υπερβαροι.
- Αλεξανδρος Κ.
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 101
- Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ
Καλησπέρα παιδιά κ από μένα. Δεν κόβουν κανέναν για τατουάζ πλέον από όσους είδα Εγώ τουλάχιστον. Καλό η κακο δεν ξέρω ίσως δίκαιο για μερικους. Μπήκα σε ένα δωμάτιο μεγάλο περίπου 15 άτομα και κάτσαμε με μποξερακια όλοι κάναμε μύτες και φτέρνα περπάτημα ξυπνήσαμε τα δάχτυλα μας σαν να τραβάμε σκανδάλη κ στο τέλος έλεγξαν για δύο ορχεις. ΑΥΤΑ τα απλα πράγματα. Όπως δώσανε βάση στο τίποτα σήμερα πιστεύω θ είναι κ αύριο το ίδιο γ μας με τα αθλήματα λόγω ότι βιάζονται να τελειώνουν με εμάς ν μπούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Όσοι δεν παρουσιάστηκαν το λογικό είναι ότι δεν περνάνε κιόλας.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Καλημερα παιδια περασα υγειονομικα και εγω, οι επιλαχων οι μακρινοι μην ελπιζουν απο κοψιματα παρα μονο αν δεν ερθει καποιος. Τατουαζ περνανε με βεβαιωση αφαιρεσης υψος βαρος μεση δεν μετρανε. Μονο ορχεις κοιτανε. Καλη συνεχεια!
Εμας παντως ο αστυνομος που ηταν υπεύθυνος του γκρουπ μας ειπε οτι 15 ξεκινάει η σχολη και πριν τις γιορτές θαμαστε Αθήνα. Πιστεύω μέχρι 30επιλαχων είναι ηδη μέσα και και μεχρι και τον 50 εχουν πιθανότητες αρκετές.
Πόσοι ωρα κάτσατε γυμνοί δλδ ποσοι ωρα διήρκησε?
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Εγω μαγκες 71 επιλαχων , και απο τι βλεπω επειδη ειναι και αυριο μιι 400 αδα, μεχρι τωρα αυτοι που δεν ηρθαν ειναι καπου στους 44 με 45 ατομα , αλλα ειναι και αυριο καποιοι που δεν θα ερθουν, και εχει και αθληματα.. Καλη επιτυχια σε ολους παιδια
Θανος2468 έγραψε:Σλειντ πόση ώρα σας πήρε?
1.30 ώρα και μετά από το δικό μου γκουρπ ειχαν μείνει καμία 50αρια το πρωί μάθαμε ότι η Α επιτροπή έκανε 1.30 ώρα η Β 4.30.
PF330 έγραψε:Εμας παντως ο αστυνομος που ηταν υπεύθυνος του γκρουπ μας ειπε οτι 15 ξεκινάει η σχολη και πριν τις γιορτές θαμαστε Αθήνα. Πιστεύω μέχρι 30επιλαχων είναι ηδη μέσα και και μεχρι και τον 50 εχουν πιθανότητες αρκετές.
15 δεν γίνεται 12 τελειώνουν οι τελευταίοι με τις εξετάσεις ποτε θα δώσουν φύλλα πορείας ποτε θα γίνουν
Υποδείγματα Β και Γ κτλπ ;21 Οκτωβρίου η σχολή
Θανος2468 έγραψε:Πόσοι ωρα κάτσατε γυμνοί δλδ ποσοι ωρα διήρκησε?
Φτερνες , μύτες, κουπεπε και κατέβασμα μποξερακια 1 λεπτό όλο το θέμα Σύνολο
Slade λες να ειναι τοσο ελαστικοι και στα αθληματα?
Σταυρος7 έγραψε:Slade λες να ειναι τοσο ελαστικοι και στα αθληματα?
Αυτό δεν μπορώ να το ξέρω θα το δούμε αύριο στα ψυχοτεχνικα δεν ήταν ούτε αυστηροί ούτε ελαστικοί ήταν κανονικοί σήμερα όμως ήταν τέρμα ελαστικοί αύριο μόλις τελειώσω θα σας πω
- Chris12
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 59
Slade υπαρχει περιπτωση απ τους 1200 να κοπουν σε αθληματα καμια 40 αρια?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες