Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Με παιδί π μίλησα , τα ψυχοτεχνικα γελοία. Τους ζητήσανε θετικά αρνητικά και πως τους βλέπουν οι άλλοι. Και μετά στα γκρουπ ρωτησανε μόνο πως λέγονται και τι κάνανε απο επαγγελματικής άποψης!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Wolver πια Επιτροπή ; Ρωτα ποσοι δεν πήγαν αν μπορείς
Άβαταρ μέλους
Chris12
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 59

Δημοσίευση από Chris12 »

LM Που κοπηπαν σε εσας τους σοφρωνιστικους εννοεις; Στα αθληματα λες; και αν ναι σε σε ποια αθληματα ειδες μεγαλυτερο ποσοστο οτι κοπηκαν ατομα και με μεγάλη διαφορα?
3η ΜΑΛ
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από 3η ΜΑΛ »

Απ ότι άκουσα από Γ γκρουπ δεν πήγαν 9 άτομα και στο Δ δεν πήγαν 5 άτομα.. Γ και Δ ήταν δίπλα δίπλα. Δεν άκουσα να έκοψαν κάποιον. Η διαδικασία ήταν η γνωστή.. σχεδιαζες έναν άνδρα μια γυναίκα.. έγραφες για τον εαυτό σου και πως σε βλέπουν οι άλλοι. Μέσα έμπαιναν δέκα άτομα κάθε φορά και γινόταν η γνωστή συζήτηση.. έλεγες για τον εαυτό σου από που είσαι κλπ. Εγώ που ήμουν προς το τέλος δεν μας ρώτησαν καν.. απλά κάναμε μια συζήτηση και τέλος. Απ' ότι κατάλαβα από το γκρουπ μου, αν δεν μιλάς απλά σε ρωτάνε ποια είναι η γνώμη σου. Όποιος θυμάται κάτι άλλο ας συμπληρωσει.
Think less..Live more...
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

Γραπτά:

2 σκίτσα ανδρικό γυναικείο

Αυτοπεριγραφη και ετεροπεριγραφη θετικά, αρνητικά με ανάπτυξη

6 λεπτά για το κάθε σκίτσο

12 λεπτό για το σύνολο των περιγραφών

Μετά βγαίνετε έξω και καλούν 10-10 σε συνέντευξή Και ρωτάνε γενικά πράγματα έναν έναν πως σε λένε τι επάγγελμα κάνεις που υπηρετησες τι σπουδές έχεις κάνει και γιατί θέλεις να μπεις αστυνομία Μετά κάνουν 1 - 2 ερωτήσεις παγίδες στο κάθε ένα διαφορετική π. χ σε ποια υπηρεσία θέλεις να πας τι θα έκανες σε περίπτωση συμπλοκής αν θα πυροβολούσες κτλπ ανάλογα από το πώς απαντάς η σου κάνουν και άλλες η πανε στον επόμενο βέβαια ανάλογα και τι έχεις γράψει στα γραπτά σου αν δεν τους άρεσε κάτι σε ρωτάνε να το δικαιολογήσεις και τέλος λένε ποιοι θα μείνουν στο τέλος μόνοι τους για παραπάνω εξέταση οι υπολοιποι ικανοί

Υ. Γ Γ επιτροπή δεν εμφανίστηκαν 6 άτομα ωστόσο υπολογίστε 6 επιλαχών για αρχή δεν ξέρω τι έγινε στις άλλες επιτροπές και εκτός αυτού στην δική μου 10αδα κράτησαν έναν στο τέλος και μέσα από κουτσομπολιά έμαθα μέχρι να φύγω ότι είχαν κοπεί 7 8 άτομα
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Meraklis »

Dea350 έγραψε:Meraklis ηρεμησε λίγο. έχεις μια καλή συνήθεια σε όλα τα νήματα να προκαλείς και να λες ανοησίες όπως στην 6κ και αυτό εδω. Δε ξέρω αν σου φταίει που σε καμία προκυρηξη δεν είσαι επιτυχών αλλά δε χρειάζεται να ακούμε την παραπληροφορηση σου.
Φίλε μου σπαζεσαι?;13 ευρώ και δύο φωτογραφίες ταυτότητας 3x4. Είμαι επιλαχών σε όλες τις προκηρυξεις δεν αγχώνομαι για τα αθλήματα σαν και εσάς ούτε για την κοιλιά μου ούτε για την σεξουαλικη μου δραστηριότητα όπως ο φίλος ο κονδυλιαρης που θα κοπεί. Αναμενω να κοπειτε οι επιτυχόντες για να πάρω τις θέσεις σας

PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

8-9-10 δινω εγω στη Δ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. Οποιος ειναι μαζι μου και εχει μεσον για κατω αθηνα ας μου στείλει πμ το τηλ του να κανονησομε να σπασουμε τα εξοδα. Εγω ειμαι απο ΔΡΑΜΑ για κατω και λεω να φυγω αυριο. Θα περιμενω pm.
LM

Δημοσίευση από LM »

Ναι στους σωφρονιστικούς που δίναμε σήμερα και χθες αθλήματα καπηκανε αρκετοί. τρεχαμε με τσιπάκι και κοπήκανε παιδιά και για ένα δεύτερο γιατί ήτανε όλα ηλεκτρονικά. κοπηκανε οι πιο πολλοί στο 1000αρη αλλά και στο 100αρη γιατί από την στιγμή που ακουγότανε ο πυροβολισμός ήτανε συνδεδεμένο με μηχάνημα και ξεκινούσε αυτόματα χρονόμετρο και στο τέλος υπήρχε photofinish και υπολόγιζε με ακριβια δεκατων του δευτερολέπτου. δεν υπήρχε καμία απολύτως ανοχή!!!
Opel-gtc
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 43

Δημοσίευση από Opel-gtc »

Meraklis έγραψε:
Dea350 έγραψε:Meraklis ηρεμησε λίγο. έχεις μια καλή συνήθεια σε όλα τα νήματα να προκαλείς και να λες ανοησίες όπως στην 6κ και αυτό εδω. Δε ξέρω αν σου φταίει που σε καμία προκυρηξη δεν είσαι επιτυχών αλλά δε χρειάζεται να ακούμε την παραπληροφορηση σου.
Φίλε μου σπαζεσαι?;13 ευρώ και δύο φωτογραφίες ταυτότητας 3x4. Είμαι επιλαχών σε όλες τις προκηρυξεις δεν αγχώνομαι για τα αθλήματα σαν και εσάς ούτε για την κοιλιά μου ούτε για την σεξουαλικη μου δραστηριότητα όπως ο φίλος ο κονδυλιαρης που θα κοπεί. Αναμενω να κοπειτε οι επιτυχόντες για να πάρω τις θέσεις σας

φιλε μακαρι να μαθεις να συμπεριφερεσαι καιννα εισαι ανθρωπος παρα να περιμενεις να κοπει καποιος για να εισαι εσυ καλα... πανω απο ολα ανθρωπια και υστερα θες να λεγεσαι αστυνομικος... μπατσος θα λεγεσαι εσυ φιλε και με Μ κεφαλαιο

Johnny94
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Johnny94 »

Meraklis περίμενε...
Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Ποιες ήταν οι παγίδες σε αρνητικά και θετικά;
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Καλά εσύ είσαι υπέρτατος *****. Έβγαλες τα συμπεράσματα μόνος σου. Αλλά στα ***** μου σε γράφω γιατί φαίνεται ότι μια ζωή στη φαπα είσαι. Είμαστε στην τελική ευθεία και αντί να είμαστε ενωμένοι για τον σκοπό μας εσύ δημιουργείς εντάσεις. Είσαι άξιος της μοιρας σου καιμενε
Ιεροκυρηκας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ιεροκυρηκας »

Συμφωνώ με ΜΕΡΑΚΛΗ
Ιεροκυρηκας
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Ιεροκυρηκας »

Έχει δίκιο μακρυά οι κονδυλιαρηδες
Άβαταρ μέλους
Αλεξανδρος Κ.
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 101
Επάγγελμα: ΔΕΑ Ε.Δ 575 ΠΖΝ

Δημοσίευση από Αλεξανδρος Κ. »

Γ επιτροπή κόπηκε σίγουρα ένας πιστεύω διότι τον κρατησαν μεσα εκανε μπαμ το παιδι. Μας εδιωξαν εμας ειπαν επιτυχων και αυτον τον κράτησαν μεσα. Επισης κάτι άκουσα για Δ δεν είμαι σίγουρος ότι κόπηκε ένας επειδή απάντησε Ναι στο αν φοβάται την αστυνομια. Αυτά τα λίγα παιδες. Ισχύουν δεν ισχύουν αυτά όλα στο τέλος θα φανούν.
"ΘΑΡΣΕΙΝ ΧΡΗ" 575
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες