Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Μην γράφεται ρε ότι να ναι.. τ έχετε τερματίσει !
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

John έγραψε:Καλησπέρα παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω στο άλμα εις μήκος πρέπει να το κάνουμε σαν τους ολυμπιακούς αγώνες, να πατάμε τη βαλβίδα κανονικά δηλαδή;

Ακριβώς ότι το χώμα ότι τεχνική θέλεις

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

John έγραψε:Καλησπέρα παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω στο άλμα εις μήκος πρέπει να το κάνουμε σαν τους ολυμπιακούς αγώνες, να πατάμε τη βαλβίδα κανονικά δηλαδή;
Πριν Το χώμα ***

Σωτηρης
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Σωτηρης »

Meraklis έγραψε:
KostasDea342 έγραψε:Καλησπέρα αλάνια. Μία ερώτηση. Τι γνωρίζουμε για τα σεξιουλακιος μεταδιδόμενα ; Κάπου το είχα βρει στις προκηρύξεις και δεν το βρίσκω. Σε κόβουν άμα έχεις κάτι ;
Ναι φίλε μου σε κοιτάνε αν σε δουν ότι έχεις κονδυλώματα σε κόβουν..

Κώστα για να σε κόψουν ο π... ς σου πρέπει να έχει γίνει σαν μανιτάρι! Τι θέμα έχεις;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Meraklis »

KostasDea342 έγραψε:Και για κονδυλώματα για ποιο λόγο να σε κόψουν ; Νομίζω τα καις και τέλος.
Γιατί φίλε μου είναι μεταδοτικό και θα το διαδίδεις από εδώ και από εκεί. Επίσης αν έχεις έναν ορχι πάλι σε κόβουν

Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Meraklis έγραψε:
KostasDea342 έγραψε:Και για κονδυλώματα για ποιο λόγο να σε κόψουν ; Νομίζω τα καις και τέλος.
Γιατί φίλε μου είναι μεταδοτικό και θα το διαδίδεις από εδώ και από εκεί. Επίσης αν έχεις έναν ορχι πάλι σε κόβουν

Γιατί ρε φίλε σεξ με τους συναδέλφους του θα κάνει; Μάθε πώς μεταδίδονται πρώτα τα κονδυλώματα. Κώστα θα πρέπει να κάνει πολύ μπαμ για να σου την πουν πιστεύω.

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Τ ακούω θεε μ Χαχαχα χαλαρώστε ρε
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Δεν έχω κάτι χαλαρώστε. Μια ερώτηση έκανα που απλά πήρε έκταση. Το αν έχεις κονδυλώματα πχ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε κόψουν ; Σε επηρεάζει στην υπηρεσία ;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Meraklis »

KostasDea342 έγραψε:Δεν έχω κάτι χαλαρώστε. Μια ερώτηση έκανα που απλά πήρε έκταση. Το αν έχεις κονδυλώματα πχ δεν καταλαβαίνω γιατί να σε κόψουν ; Σε επηρεάζει στην υπηρεσία ;
Βεβαίως φίλε μου γιατί μεταδίδεται και ήδη υπάρχουν εμβόλια γιατι είναι σε μεγάλη έξαρση τα τελευταία χρόνια και γίνεται χαμός στα νοσοκομεία με lazer. Αμα σε τσακωσουν να έχεις ή έχεις καυτηριασμους εκεί κάτω ή οτιδήποτε άλλο περίεργο θα σου ζητήσουν δείγμα dna για να δουν ακριβώς τι έχεις

ManolosD
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από ManolosD »

Meraklis έγραψε:

Αρχικα ακυρο αυτο που λες δεν ισχυει οποτε χαλαρωστε. Αυριο παω πρωτη. Μερα οτι μαθω και δω θα σας ενημερωσω.
Ορεστης25
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Ορεστης25 »

Ρε μαγκες να ρωτησω κατι, απο τη στιγμη που για καθε σταδιο που παιρναμε κρινομαστε ικανοι δηλ αν απο τα ψυχοτεχνικα πας στα υγειονομικα και απο τα υγειονομικα στα αθλητικα σημαινει οτι περνας οπως λεει στην ανακοινωση αρα τι ανακοινωση θα περιμενουμε το επομενο δεκαημερο αφου ουσιαστικα θα ξερουμε ποιοι περασανε και ποιοι οχι εκ των προτερων; Ας με διαφωτισει καποιος
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Παλικαρια καλη επιτυχια σε ολους μας. αν γινετε ασν ενημρωνετε το νημα εδω εσεις που παιρνατε πκε να παιρνουμε και εμεις μια ιδεα τι να περιμενουμε. αντε παμε δυνατα και συντομα στην σχολη συναδελφοι!
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 106

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Ορεστης25 έγραψε:Ρε μαγκες να ρωτησω κατι, απο τη στιγμη που για καθε σταδιο που παιρναμε κρινομαστε ικανοι δηλ αν απο τα ψυχοτεχνικα πας στα υγειονομικα και απο τα υγειονομικα στα αθλητικα σημαινει οτι περνας οπως λεει στην ανακοινωση αρα τι ανακοινωση θα περιμενουμε το επομενο δεκαημερο αφου ουσιαστικα θα ξερουμε ποιοι περασανε και ποιοι οχι εκ των προτερων; Ας με διαφωτισει καποιος
ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ, ΟΛΟΙ ΘΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

ManolosD έγραψε:
Meraklis έγραψε:

Αρχικα ακυρο αυτο που λες δεν ισχυει οποτε χαλαρωστε. Αυριο παω πρωτη. Μερα οτι μαθω και δω θα σας ενημερωσω.

Αύριο να μάθεις δύσκολα διότι αύριο ξεκινάμε ψυχοτεχνικα ιατρικά την Δευτέρα θα ξέρουμε χαχα

Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Ορεστης25 έγραψε:Ρε μαγκες να ρωτησω κατι, απο τη στιγμη που για καθε σταδιο που παιρναμε κρινομαστε ικανοι δηλ αν απο τα ψυχοτεχνικα πας στα υγειονομικα και απο τα υγειονομικα στα αθλητικα σημαινει οτι περνας οπως λεει στην ανακοινωση αρα τι ανακοινωση θα περιμενουμε το επομενο δεκαημερο αφου ουσιαστικα θα ξερουμε ποιοι περασανε και ποιοι οχι εκ των προτερων; Ας με διαφωτισει καποιος

Αν φτάσεις μέχρι τα αθλήματα και περάσεις και αυτά τότε είσαι μέσα και περιμένεις να πας από το τμήμα να κάνεις υπόδειγμα Γ η Δ και να πάρεις φύλλο πορείας για την σχολή

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες