Επιτυχόντες Ειδικοί Φρουροί (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 232

Δημοσίευση από Slade7 »

KostasDea342 έγραψε:Τι όλα μέσα ; Αφού το λέει. Δες το λίγο πρώτα. Λέει ακτινογραφία και καρδιογράφημα. Εσύ που είδες ολα μέσα ;
Κατά την υγειονομική τους εξέταση, θα φέρουν το δελτίο υγειονομικής εξέτασης, συμπληρωμένο για όλες τις ειδικότητες και εξετάσεις που αναφέρονται σ' αυτό και θεωρημένο για το γνήσιο της υπογραφής των γνωματευόντων γιατρών, από τη Γραμματεία του Νοσοκομείου, εφόσον διενεργήθηκαν εξετάσεις σε Νοσηλευτικό Ίδρυμα Ν. Π. Δ. Δ. Επιπλέον, θα προσκομίζουν, με το δελτίο, τις εργαστηριακές εξετάσεις, εσώκλειστες σε φάκελο (στο εξωτερικό του οποίου θα αναγράφεται το ονοματεπώνυμό του/ης), την ακτινογραφία θώρακος και το ηλεκτροκαρδιογράφημα. Εφόσον δεν είναι δυνατή η εκτύπωση κάποιων εξετάσεων (όπως της ακτινογραφίας), μπορούν να προσκομιστούν σε ηλεκτρονική μορφή (CD), επί του οποίου επικολλάται από το Νοσηλευτικό Ίδρυμα αυτοκόλλητο με τα στοιχεία του/ης υποψηφίου/ας και την ημερομηνία εξέτασης.

Εργαστηριακές εξετάσεις είναι αίματος και ούρων ωστόσο εκτός από καρδιογράφημα και ακτινογραφία θέλουν και αυτές σε ξεχωριστό κλειστό φάκελο

Ε.Κ.Α.Μ 1
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 42

Δημοσίευση από Ε.Κ.Α.Μ 1 »

Άρα πόσους φακέλους θέλουμε ; Γτ ψιλομπερδευτηκα τώρα
Άβαταρ μέλους
Dea pz
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 92

Δημοσίευση από Dea pz »

Εγώ αλάνια τ έβαλα όλα πλην τις ακτίνας σε ένα φάκελο τον έκλεισα έβαλα όνομα αριθμό ταυτότητας αμκα από έξω κ τέλος.. χαλαρώστε αρκεί να τ έχετε μαζί να τ δούνε κ όλα καλά
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Κάτι ψιλοασχετο, στις ΠΚΕ θα πάτε ξυρισμένοι ή με μούσι όσοι έχετε δηλαδή;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

Dea pz έγραψε:Εγώ αλάνια τ έβαλα όλα πλην τις ακτίνας σε ένα φάκελο τον έκλεισα έβαλα όνομα αριθμό ταυτότητας αμκα από έξω κ τέλος.. χαλαρώστε αρκεί να τ έχετε μαζί να τ δούνε κ όλα καλά

Ακριβώς έτσι ας τα έχουμε μαζί μας όλα , εγώ έχω κλειστούς φακέλους με σφραγίδες και υπογραφές από τους γιατρούς αίματος, ούρων, καρδιογράφημα ακτινογραφία και όλους τους φακέλους αυτούς τους έχω βάλει σε έναν μεγάλο άλλο δεν τον έχω κλείσει αν τα θέλουν εκεί μέσα κλειστό θα τον κλείσω εκεί διότι δεν καταλαβαίνω αν πρέπει να κλείσουμε μέσα στο φάκελο την καρτέλα ωστόσο βλέπουμε εκεί χαχα

Pavlaras
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Pavlaras »

Ξεκινάω για αθήνα σήμερα 😁 Καλή τύχη σε όλους μας!!
Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Δεν κατάλαβα και εγώ εκεί που είναι η θώρακος να βάλω και το καρδιογράφημα; Και άλλο έναν φάκελο με την καρτέλα με τις υπογραφές;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από wolver »

Εγώ ρε παίδες έχω πάρει έναν μεγάλο φάκελο για την ακτινογραφία. Να τα ρίξω όλα εκεί καρτέλα και γνωματεύσεις και να τον κλείσω; Η πρεπει η καρτέλα με τις γνωματεύσεις να είναι σ άλλον φάκελο τον οποίον θα βάλω μέσα στον μεγάλο;
Άβαταρ μέλους
PF330
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από PF330 »

Μαγκες καλημερα! Θα παει κανεις αθηνα για καμια τελευταία προπονηση;
Άβαταρ μέλους
Slade7
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Slade7 »

wolver έγραψε:Εγώ ρε παίδες έχω πάρει έναν μεγάλο φάκελο για την ακτινογραφία. Να τα ρίξω όλα εκεί καρτέλα και γνωματεύσεις και να τον κλείσω; Η πρεπει η καρτέλα με τις γνωματεύσεις να είναι σ άλλον φάκελο τον οποίον θα βάλω μέσα στον μεγάλο;

Εγώ πάντως για να είμαι ήσυχος έχω κλειστό φάκελο την ακτινογραφία κλειστό φάκελο αίματος ούρων κλειστό φάκελο καρδιογράφημα με όνομα ο κάθε φάκελος και σφραγίδα γιατρού αυτά τα 3 λοιπόν και την υγειονομικη καρτελα τα έχω βάλει σε ένα μεγάλο φάκελο που γραφεί το ονομα μου απεξω τον οποίο δεν έχω κλείσει όμως και ούτε θα κλείσω θα πάω εκεί έτσι με συραπτικο μαζί μου και αν μου πουν να τα κλείσω όλα στο μεγάλο τότε το κλείνω αυτό

Θανος2468
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 152

Δημοσίευση από Θανος2468 »

Παιδιά λει ακριβος να προσκόμισετε το δελτίο και σ έναν φάκελο καρδιογράφημα και θώρακος και εργαστηριακές εξετάσεις δεν λει πολλούς φακέλους εγω σ έναν μεγάλο θα τα πάω όλα!! Με ονοματεπονυμο απεξω
John

Δημοσίευση από John »

Καλησπέρα παιδιά ήθελα να σας ρωτήσω στο άλμα εις μήκος πρέπει να το κάνουμε σαν τους ολυμπιακούς αγώνες, να πατάμε τη βαλβίδα κανονικά δηλαδή;
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Meraklis »

KostasDea342 έγραψε:Καλησπέρα αλάνια. Μία ερώτηση. Τι γνωρίζουμε για τα σεξιουλακιος μεταδιδόμενα ; Κάπου το είχα βρει στις προκηρύξεις και δεν το βρίσκω. Σε κόβουν άμα έχεις κάτι ;
Ναι φίλε μου σε κοιτάνε αν σε δουν ότι έχεις κονδυλώματα σε κόβουν..

KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Γενικά μίλησα για σεξουαλικά . Και πως ξέρεις ότι σε κοιτάνε για κονδυλώματα ; Το έχετε ξανακουσει ;
KostasDea342
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από KostasDea342 »

Και για κονδυλώματα για ποιο λόγο να σε κόψουν ; Νομίζω τα καις και τέλος.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες