Διακριτικά Ειδικών Δυνάμεων (Σχολεία εξωτερικού)
- TheloNaPaoSnd
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 32
H Ρώσικη Spetsnaz είναι όπως σου είπα οι ρωσικές ειδικές δυνάμεις, το ίδιο είναι, και οι αλεξιπτωτιστές τους Spetsnaz θεωρούνται, όπως και οι βατραχάνθρωποι. Σχολεία τους που μπορείς να παρακολουθήσεις είναι το αντίστοιχο ΣΒΕΑ, ΣΥΚ, Καταδρομών και άλλα πολλά κοινά. Βύσμα να έχεις και όλα καλά θα πάνε. Ο ανθυπολοχαγός που είπες δεν είναι ο μόνος που έχει τελειώσει σχολές στο εξωτερικό, αφού αποφοιτήσεις από κάποιο ΑΣΕΙ ή ΑΣΣΥ μπορείς και εσύ να πας σε σχολή στο εξωτερικό, ακόμα και στο Χάρβαρντ. Έχεις δει στέλεχος των δικών μας ενόπλων δυνάμεων να έχει τελειώσει το Ranger School; Αν μπορείς στείλε μου έστω ένα άρθρο, θα το εκτιμούσα πολύ.
Οὐ καταισχυνῶ τὰ ὅ πλα τὰ ἱ ερὰ
- δημητρης98
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 6
Οκ τωρα το καταλαβα, συγνωμη για την ταλαιπωρια
καπου το ειχα δει ενα αρθρο αλλα δεν θυμαμαι που, αλλα δεν το βρισκω πουθενα
σου εχει συμβει να θες κατι και δεν το βρισκεις αυτο επαθα και εγω
ρωσοι και ισραηλινοι φημιζονται για τοπ στον χωρο του στρατου και αν παρακολουθησεις τα σχολεια τους θα ειναι πολυ καλο για το βιογραφικο σου
καπου το ειχα δει ενα αρθρο αλλα δεν θυμαμαι που, αλλα δεν το βρισκω πουθενα
σου εχει συμβει να θες κατι και δεν το βρισκεις αυτο επαθα και εγω
ρωσοι και ισραηλινοι φημιζονται για τοπ στον χωρο του στρατου και αν παρακολουθησεις τα σχολεια τους θα ειναι πολυ καλο για το βιογραφικο σου
Μια διευκρινηση το ενα διακριτικο πανω απο το ονομα ειναι τον πυροτεχνουργων και το αλλο πανω απο την πουλαδα αλεξιπτωτιστη των eod στην αμερικη;
https://ibb.co/2WV2mJZ
https://ibb.co/2WV2mJZ
Ξέρεις Κανείς αν προβλέπονται τα διακριτικά των European paratroopers (πουλαδα αλεξιπτωτιστων ιδιωτικης εκπαιδευσης στο εξωτερικό) να τα φέρουμε σε επισημη στολή ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες