Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από dim5 »

Συγνωμη π θα το πω παιδια!! Εγω βλεπω ατομα με πτυχια και μεταπτυχιακα στην πληροφορικη να μν ειναι πληρως συνηδητοποιημενα για το π εχουν να δουλεψουν! Χωρις προσβολη σε κανεναν στο φεκ της υπηρεσιας ανεφερε ξεκαθαρα οτι η διοριστεοι θα υπηρετησουν σε μερη π θα τους στειλει η υπηρεσια για τουλαχιστον 10 χρονια!! Οποτε μν λετε ουτε για μισθους ουτε για μερη!! Πρεπει να συνηδητοποιουσουμε οτι οσοι μπουμε θα εξαρτωται η ασφαλεια της χωρας απο μας για τους υπολοιπους 11.000.000 ελληνες π μεσα σε αυτους θα συμπεριλαμβανονται η οικογενειας μας οι συγγενεις μας οι φιλοι μας!! Εγω ΔΕ11 ανηκω στην ουσια δν θα μαι μεσα στην πληροφορηση ενας απλος φυλακας θα μαι αλλα δν εχει να κανει! Καλο απογευμα σε ολους!
Stanley 123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stanley 123 »

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά πολιτικό προσωπικό. ούτε αστυνομικούς, ούτε στρατιωτικούς, ούτε πράκτορες, ούτε james bond. Πάρτε το πιο ήρεμα παιδιά.. σιγά μην χτυπάμε και προσοχή.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

lakisk έγραψε:Αυτά σύμφωνα με τον διοικητή, ίσχυαν πριν 20 χρόνια. Άραγε πόσα έχουν αλλάξει από τότε;

Σιγά, στην ΕΥΠ έχουν συνδικαλιστές που υπονομεύουν το έργο της, τα παραπάνω -και πολλά άλλα τραγελαφικά-, είναι αποτέλεσμα της δημοσιουπαλληλικής νοοτροπίας.
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

Επιστρέφω στο θέμα της τοποθέτησης, αν μετρούσε το οτιδήποτε έχει να κάνει με τη σειρά κατάταξης ή με κοινωνικά κριτήρια θα αναφερόταν στην ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ Με βάση αυτό και με το ότι λέει τοποθετούνται όπου τους βάλει η υπηρεσία καταλαβαίνεις ότι απλά σου λένε θα πας εκεί

Όσο το να μην ξέρεις που πας πριν αποδεχτείς την πρόσληψη είναι τρελό, οι μισοί δε θα αποδεχτούν την πρόσληψη αν δεν ξέρουν που θα πάνε

Stanley 123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Stanley 123 »

Καλά όλα τα άλλα... την λέξη 'προκήρυξη' γιατί θες να μας πείσεις ότι γράφεται προκυρηξη;
stpsilan
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 104

Δημοσίευση από stpsilan »

Stanley 123 έγραψε:Καλά όλα τα άλλα... την λέξη 'προκήρυξη' γιατί θες να μας πείσεις ότι γράφεται προκυρηξη;
Δίκιο έχεις ναι, θα την γράφω σωστά από δω και πέρα

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nick521 »

Πιστευετε οτι δεν θα παρουσιαστουνε αρκετοι στην κατηγορια ΔΕ11?
Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dim5 »

nick521 έγραψε:Πιστευετε οτι δεν θα παρουσιαστουνε αρκετοι στην κατηγορια ΔΕ11?
Φιλε θα υπαρξει ποσοστο αποχης σιγουρα για ΔΕ11!!

Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από nick521 »

Και κατι ακομα εγω ειχα 150 σειρα στους οριστικους πινακες αξιζει να παω να δωσω αν με καλεσουν; Και δεν θυμαμαι αν δινουν γραπτα οι ΔΕ11 πανω σε αυτην την υλη που ειναι τεραστια απο οτι ελεγαν και μερικα παιδια εδω.
Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dim5 »

nick521 έγραψε:Και κατι ακομα εγω ειχα 150 σειρα στους οριστικους πινακες αξιζει να παω να δωσω αν με καλεσουν; Και δεν θυμαμαι αν δινουν γραπτα οι ΔΕ11 πανω σε αυτην την υλη που ειναι τεραστια απο οτι ελεγαν και μερικα παιδια εδω.
Φιλε μου 150 σειρα ειναι αρκετα δυσκολη θεση χωρις να θελω να σε μειωσω απλα θελει να γραψεις αρκετα καλα!!

Άβαταρ μέλους
dim5
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από dim5 »

Παιδια καλησπερα μακαρι αυτο π εμαθα να ειναι ψεματα αλλα τα ατομα εχουν προσληφθει ηδη και δουλευουν κανονικα μν το ψαχνετε!! Καντο αυτο που κανετε στις δουλειας σας μν ελπιζετε εδω!! Σας το λε με καθε επιφυλαξη!!
lakisk
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από lakisk »

Τι χειροβομπίδα απασφάλισες αδερφέ μου;

Για ποιούς κλάδους αναφέρεσαι; Τι πάει να πει ότι έχουν προσληφθεί ήδη; Και με ποιά αιτιολογία θα πουν στους επιτυχόντες ότι δεν τους παίρνουν;

mariak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από mariak »

Για ποιές κατηγορίες αναφέρεσαι;Καλύτερα να μάθουμε κι εμείς. Επίσης να έχουν προσληφθεί δύσκολο εφόσον βγάλαν προσωρινούς πίνακες. Να προσλάβαν άτομα από τη πίσω πόρτα με σύμβαση το έχουν ξανακάνει... Υποτίθεται επίσης ότι δεν έχεις εσωτερική πληροφόρηση...

Βέβαια για να μαστε ακριβείς και εγώ είχα πετύχει γνωστό το καλοκαίρι που είχε 2 φίλους που δούλευαν στην ΕΥΠ στην ειδικότητά μου. Από ότι μου είχε πει είναι χρόνια υποστελεχωμένοι και έχουν πάρα πολλή δουλειά... Μπορώ και εγώ να μάθω αλλά λίγο μούφα μου φαίνεται να κάναμε τόσες διαδικασίες και να καλύφθηκαν έτσι οι θέσεις. Ούτε στη συνέντεξη μου έδωσαν εικόνα διαφορετική και το γεγονός πως μας ρώτησαν όλους τα ίδια μάλλον σημαίνει πως δεν ήθελαν να πάρουν κόσμο με μέσο.

Κάτι μας κρύβεις...

Leviathan
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Leviathan »

Κανείς δεν μπορεί να γνωριζει με βεβαιότητα τι πραγματικά συμβαίνει. Ωστόσο μερικές σκορπιες σκέψεις : Για ποιο λογο να ξεπαγωσουν οι διαδικασίες τον Νοέμβρη του 2019 και να μπουν σ εναν κυκλο αλλεπάλληλων εξεταστικών διαδικασιών, ενω απλά θα μπορουσαν να συνέχιζαν τη διαδικασία χωρίς χαμένες εργατοώρες και απώλεια οικονομικων πορων(γραφικη υλη, καταβολή αποζημιωσεων σε εξεταστές κτλ..) με απλή μέθοδο απευθείας επιλογής των υποψηφίων;

Επίσης, το γεγονός οτι ειναι μια υπηρεσία με εξαιρετικά κρίσιμο για το εθνικο συμφερον χαρακτήρα, σε συνδυασμο με τον περίεργο καιρό στον οποίο ζούμε (βλέπε απειλές κατά της εθνικής ασφαλείας κτλ..), έδειξε οτι προχωρησαν σε τίμιες εξετάσεις. Αυτό μου εδειξε μέχρι στιγμής, διότι πίστεψέ με, ημουν αρκετά μακριά πριν τις εξετάσεις και βρέθηκα στον προσωρινο πίνακα.

Μέσον δεν ειχα.. ούτε για να κουβαλάω καφέδες στο κυλικείο εντος της υπηρεσίας.

Εν τέλει, φρονω οτι θα γίνουν τελικά οι προσλήψεις, του ανθρώπινου δυναμικού που επέδειξε σε αντικειμενικες διαδικασίες οτι αξιζει να περάσει.

mariak
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από mariak »

Και στην τελικά ακόμα και σε 2 χρόνια να γίνουν οι προσλήψεις κάποιοι θα πάμε να δουλέψουμε γιατί μας καλύπτει η δουλειά. Το ίδιο είναι να δουλεύεις για την πατρίδα σου και να δουλεύεις για να τα τσεπώνει και να σε εκμεταλλεύεται ο κάθε τυχάρπαστος εργοδότης; Ειδικά τώρα που πατάνε στον κορονοϊό για να μας εξευτελίσουν και άλλο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες