Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2009)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 38

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ε πιστευω μεχρι καλοκαιρακι να εχει βγει.

Αναμενουμε!
police
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από police »

Και εγω ετσι πιστευω ειδωμεν.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποσα μορια συγκεντρωνεις police για τους ειδικους φρουρους;

τα εχεις υπολογισει;
police
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από police »

Ετσι και ετσι παιζεται το καλο ειναι οτι εχω βγαλει ειδικες δυναμεις σαν φανταρος βεβεα, ειμαι τεκνο πολυτεκνης οικογενειας 4 παιδια, εχω διπλωμα οδηγησης για αμαξι ερασιτεχνικο, το κακο Ειναι το απολυτηριο ενιαιου λυκειου που το εχω με 11 και οτι δεν εχω πτυχιο ξενης γλωσσας οσο αναφορα τα διπλωματα τα Απο βδομαδα παω να βγαλω διπλωμα για μηχανακι ελπιζω να το προλαβω και να το βγαλω ειδωμεν τα υπολοιπα διπλωματα δεν μπορω να τα βγαλω γιατι ειμαι 19 αυτα εσυ;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και εγω θα ξεκινησω να βγαλω διπλωμα μοτοσυκλετας και επαγγελματικο να παρω και τα 400 μορια μπας και εχω ελπιδες και μπω. Βασικα εχω ξενη γλωσσα απολυτηριο 14/9 διπλωμα για αμαξι αυτα. Μαζι με το επαγγελματικο και το διπλωμα μηχανης πιανω 2081,818 μορια. Ειμαι 21 χρονων.
police
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από police »

Μια χαρα εισαι εμενα απλα με ειπαν με αστυνομικους που μιλησα οτι εχω πολλες πιθανοτητες να μπω γιατι εχω τελειωσει ειδικες δυναμεις και γιατι ειμαι πολυτεκνος τωρα θα δουμε μακαρι να τα κατεφερουμε
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Κομπλε εισαι αγορινα εχεις πολλες πιθανοτητες μην μασας.

police
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από police »

Και εγω ετσι πιστευω ειδωμεν.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια εγω εχω 15,6 απολυτηριο,lower, και θα ξεκινησω τωρα τα διπλωματα για μηχανη και αυτοκινητο, οι γονεις μου ειναι πολυτεκνοι και διαβασα στην τελευταια προκυρηξη οτι δεν πιανονται τα διπλωματα αυτα, ισχυει; Ακουσα οτι θα παρει 2000 ατομα αυτο ισχυει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

τιγρουλιτα έγραψε:Ρε παιδια εγω εχω 15,6 απολυτηριο,lower, και θα ξεκινησω τωρα τα διπλωματα για μηχανη και αυτοκινητο, οι γονεις μου ειναι πολυτεκνοι και διαβασα στην τελευταια προκυρηξη οτι δεν πιανονται τα διπλωματα αυτα, ισχυει; Ακουσα οτι θα παρει 2000 ατομα αυτο ισχυει;

Ολα αυτα που αναφερεις μοριοδοτουνται κανονικοτατα.

Απο εκει και περα ναι θα παρει απο 2000 ατομα και πανω τα οποια θα βρισκονται στις σχολες μεχρι τον ερχομενο αυγουστο.
Anonymous

Κι εμενα αστυνομος μου ειπε οτι θα τους παρουν για εκπαιδευση τον μαιο
Anonymous

Τον αυγουστο ηθελα να πω, Συγγνωμη
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποσα μορια συγκεντρωνεις;
Anonymous

Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το συστημα μοριοδοτισης; Με τα σημερινα δεδομενα Εχο 2640 μορια. Οποιον εχω ρωτησει μου λεει εισαι απο τους προτους μεσα αλλα αυτο που με ανυσηχει ειναι μιπως αλαξει κατι στην μοριοδοτηση. Ξερει κανεις τιποτα;
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από yandr »

ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣδιαδικασίες και με έντονο προεκλογικό άρωμα η κυβέρνηση αποφάσισε την πρόσληψη 1.500 ειδικών φρουρών στην Ελληνική Αστυνομία με διαδικασίες εξπρές και εκτός διαδικασιών ΑΣΕΠ, μέχρι τον Ιούνιο. Το δίπλωμα οδήγησης για παπάκια ή για φορτηγά και η στρατιωτική θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις αποτελούν τα βασικά κριτήρια πρόσληψης των νέων αστυνομικών, οι οποίοι σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του υπουργείου Δημόσιας Τάξης θα αναλάβουν υπηρεσία από τον Σεπτέμβριο (με μόλις 2 μήνες στη σχολή και άλλους 2 μήνες πρακτική).

Χθες ο αναπληρωτής υπουργός Δημόσιας Τάξης έβαλε τις τελευταίες «πινελιές» στον διαγωνισμό, ο οποίος θα δημοσιοποιηθεί στις αρχές Μαΐου. Σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου, οι υποψήφιοι δεν θα πρέπει να έχουν υπερβεί το 28ο έτος της ηλικίας τους, ενώ η πρόσληψή τους θα εξαρτηθεί από τον αριθμό των μορίων που θα συγκεντρώσουν από τον βαθμό Απολυτηρίου Λυκείου (Χ100), πτυχίο ΑΕΙ- ΤΕΙ (+200 μόρια), στρατιωτική θητεία στις Ειδικές Δυνάμεις (+300 μόρια), δίπλωμα οδήγησης δικύκλου (+200 μόρια), επαγγελματικό δίπλωμα οδήγησης (+200 μόρια), ξένη γλώσσα (+100 μόρια για κάθε γλώσσα).

ΤΑ ΝΕΑ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες