Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Παιδες ψαχνω πληροφοριες για τους Ρωσους 'Βατραχανθρωπους'.
Οποιος μπορει να βοηθησει η γνωριζει οτιδηποτε ας το μοιραστει εδω μαζι μου!
Ευχαριστω!
Οποιος μπορει να βοηθησει η γνωριζει οτιδηποτε ας το μοιραστει εδω μαζι μου!
Ευχαριστω!
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Τους καρφώνουν παράσημο στο στήθος... Δύσκολα τα πράγματα εκεί. 
Εσύ κολυμπάς σαν το στοιχιό, μες στο νερό, σαν ουκ;

Εσύ κολυμπάς σαν το στοιχιό, μες στο νερό, σαν ουκ;

Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Μπα δεν εχω φτασει σε τετοιο επιπεδο αλλα το προσπαθω.

Παντως εχω ακουσει οτι κανουν ασκησεις σε παγωμενες λιμνες με - βαθμους και κατι τετοια κουλα!

Παντως εχω ακουσει οτι κανουν ασκησεις σε παγωμενες λιμνες με - βαθμους και κατι τετοια κουλα!
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Σαν τους Σπαρτιατες ενα πραμα 
Παντως εκει σιγουρα δεν θα χα προβλημα. Αν υπαρχει κατι που αντεχω κατω απο αφυσικες συνθηκες, αυτο ειναι το κρυο/

Παντως εκει σιγουρα δεν θα χα προβλημα. Αν υπαρχει κατι που αντεχω κατω απο αφυσικες συνθηκες, αυτο ειναι το κρυο/
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Εχουμε καμμια αλλη πληροφορια;
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Ναι αλλα ποιος το αντεχει;
Και μαλιστα υπο τετοιες συνθηκες μεσα στο νερο;
Μαλλον αυτοι!
Πωπω τρελα τα παλικαρια!
Και μαλιστα υπο τετοιες συνθηκες μεσα στο νερο;
Μαλλον αυτοι!
Πωπω τρελα τα παλικαρια!
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Έχεις βρεθεί σε πολικές θερμοκρασίες;ChrPat έγραψε:κατω απο αφυσικες συνθηκες, αυτο ειναι το κρυο/
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Φιλε, τα παντα γινονται μεσω μυαλου, αυτοπειθαρχιας, εγκρατειας αλλα και μεσω εκπαιδευσης και συνηθειας φυσικα.
Απο μικρος, παντα κανω μπανιο με κρυο νερο και βγαινω στα χιονια με κοντομανικο για τζοκινκ. Και οποτε ειμαι κοντα σε θαλασσα κανω και χειμερινη κολυμβηση. Και δεν κανω συχνα τετοια τρελες. Απλα ετσι συνηθισα απο μικρος.
Απο μικρος, παντα κανω μπανιο με κρυο νερο και βγαινω στα χιονια με κοντομανικο για τζοκινκ. Και οποτε ειμαι κοντα σε θαλασσα κανω και χειμερινη κολυμβηση. Και δεν κανω συχνα τετοια τρελες. Απλα ετσι συνηθισα απο μικρος.
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Τοτε δε μενει παρα να παρουσιαστεις στα Russian Navy Seals 

Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
UFO έγραψε:Έχεις βρεθεί σε πολικές θερμοκρασίες;ChrPat έγραψε:κατω απο αφυσικες συνθηκες, αυτο ειναι το κρυο/
Καλα νταξει δεν ειπα, οτι ειμαι και πολικη αρκουδα. Αλλα σε -20 βαθμους εχω ζησει.
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Εν Ελλάδι;ChrPat έγραψε:
Καλα νταξει δεν ειπα, οτι ειμαι και πολικη αρκουδα. Αλλα σε -20 βαθμους εχω ζησει.
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
UFO έγραψε:Εν Ελλάδι;ChrPat έγραψε:
Αμε. Βεβαια δεν ξερω αν το κρυο εκει ειναι το ιδιο τσουχτερο οπως εδω η το αντιστροφο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 1
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
ChrPat έγραψε:
Αμε. Βεβαια δεν ξερω αν το κρυο εκει ειναι το ιδιο τσουχτερο οπως εδω η το αντιστροφο
Εκ πείρας ρωσικού κρύου -24 περίπου, έχω να σου πω, πως είναι τόσο "τσουχτερό" όσο δεν φαντάζεσαι.
Και μην νομίζετε ότι έχουνε ανοσία και οι ίδιοι οι Ρώσοι σε τέτοιες θερμοκρασίες. Δεν είναι ότι κυκλοφορούνε και τόσο άνετα σε αυτά τα νούμερα.
Ρώσοι 'Βατραχάνθρωποι'
Απο τα αμερικανακια ειναι καλυτεροι+
καλα ενταξει το κρυο δεν λεω αλλα ριξε και καμια πορεια με πληρη φορτο ιουλιο μηνα στην ελλαδα και θα δεις τη παει να πει ζωη.[με 40+]
καλα ενταξει το κρυο δεν λεω αλλα ριξε και καμια πορεια με πληρη φορτο ιουλιο μηνα στην ελλαδα και θα δεις τη παει να πει ζωη.[με 40+]
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες