Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ευπ 2019

Δημοσίευση από ευπ 2019 »

Παιδιά θέλει ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ.Εγώ προσωπικά βρίσκομαι στη θέση 8 των μόνιμων πινάκων αλλά και πάλι δεν μπορείς να είσαι σίγουρος ότι θα διοριστείς.

Η προκύρηξη το αναγράφει ξεκάθαρα ότι αν αποτύχεις σε μία από τις 5 εξεταστέες κατηγορίες κόβεσαι αυτόματα.

Καλή επιτυχία σε όλους μας

Ιωαννα Φ.

Δημοσίευση από Ιωαννα Φ. »

Συγχαρητηρια σε οοολους. Μια ακομη ερωτησουλα τωρα π στε ολοι ενεργοι στο forum. οι εξετασεις πεφτουν καθημερινες ή σκ σε τετοιους διαγωνισμους; γνωριζετε; ευχαριστω
Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Ιωάννα αν μπεις στο σάιτ θα δεις κάπου μια ανακοίνωση που αναγράφει μέσα το προγραμμα των εξετάσεων που είχαν γίνει. αν δεν κάνω λάθος Δευτέρα με Σάββατο έχει εξετασεις
Ε.Δ 2019

Δημοσίευση από Ε.Δ 2019 »

Παιδια εμενα που μου ηρθε μυνημα οτι εχω καταταγει στο οριστικο πινακα μοριοδοτησης του κλαδου δε11 με σειρα 290... αυτη η σειρα ειναι απο τις 302 προσληψεις η σημαινει οτι στο συγκεκριμενο κλαδο των δε11 ειμαι στην 290 σειρα αρα δεν εχω καμια ελπιδα για τον διορισμο... οποιος γνωριζει ας μου απαντησει... ευχαριστω
Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Ε. Δ 2019 έγραψε:Παιδια εμενα που μου ηρθε μυνημα οτι εχω καταταγει στο οριστικο πινακα μοριοδοτησης του κλαδου δε11 με σειρα 290... αυτη η σειρα ειναι απο τις 302 προσληψεις η σημαινει οτι στο συγκεκριμενο κλαδο των δε11 ειμαι στην 290 σειρα αρα δεν εχω καμια ελπιδα για τον διορισμο... οποιος γνωριζει ας μου απαντησει... ευχαριστω
Σημαινει οτι εισαι στη 290 σειρα των Δε11 και μονο φιλε μ οχι των 302 διοτι καθε ειδικοτητα ειναι ξεχωριστη καταλαβες; Οποτε συναγωνιζεσαι με τους υπολοιπους των Δε11

Δημητρης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Παιδια εχω αγχωθει λιγο για της εξετασεις μαλλον θ νααι αυστηρες και η επιτροπη πιστευω το μονο π θ σκεφτεσαι και θα χεις απεναντι σου ανθρωπους αυτου του κλαδου θα σε πιασει τρεμουλο να τα πεις οπως εχουν ορθα και σωστα!! Η κατηγορια μας για τους φυλακες εχει ενοτητα οπλοφορια οπλοχρησια αν δν κανω λαθος γτ ομως ενοπλοι θα ναι οι φυλακες αφου δν ειναι σωμα αστυνομιας γνωριζει καποιος πως εχουν τα πραγματα;
Terminator

Δημοσίευση από Terminator »

Ξερετε ποτε θα γινουν οι εξετασεις; ΠΕ1 εδω διοικητικος σε καλη θεση. Θα γινουν μεσα στο 2019 ή παμε για το 2020;
Terminator

1. Γκλοκ Αποστολή:26/Νοεμβρίου/2019 ώρα 19:43

Terminator κάτι μου λέει ότι Κ πάλι λες ψέματα. Ακόμα σοχ πρέπει να ψάχνεις

Ναι οπως τα λες. Με 18.000-20.000 νεες μονιμες προσληψεις το 2020 ψαχνω σοχ... Καημενε. Σημερινο αρθρο Πρωτο Θεμα 29.11.2019. Υπαρχει και σε αλλα sites επειδη σας αφορα αμεσα.

https://www.protothema.gr/economy/article/950458/dimosio-erhodai-20000-proslipseis-gia-to-20192020/

Γκλοκ ευκαιρια να διοριστεις αντι να ψαχνεις σοχ. Γελαω μαζι σας για αλλη μια φορα...

Άβαταρ μέλους
DrTEO
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από DrTEO »

Μπορεί να ξεκινήσουν εντός του 19 και να τελειώσουν το 20. θεωρω πως εχει κάνει με το ποσες ενστάσεις κάνανε τώρα με τους ΠΕ
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από glock »

Χαχαχαχαχα υπηρετω στην αστυνομία ανοητε.
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Γι αυτό άσε να ξέρω κάτι παραπάνω από σένα. Σου λέω κάτι και το σταματάω εδώ. Ξέρω τα άτομα από τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία που έγραψες.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Δημοσίευση από ΔΗΜΗΤΡΗΣ »

glock έγραψε:Γι αυτό άσε να ξέρω κάτι παραπάνω από σένα. Σου λέω κάτι και το σταματάω εδώ. Ξέρω τα άτομα από τις πρώτες θέσεις στην κατηγορία που έγραψες.
Οπως μπορει ο καθενας φιλε μ μαλλον εισαι ψευτης δν ξερεις εσυ βρε πας καλα μν πας κοντρα στον φιλο τερμινατορ ελα τωρα!ΕικόναΕικόνα

Φιλε μ για μας τους φυλακες ξερεις τι Καθηκοντα εχουμε; Και επισης ειμαστε στα μητρωα της Αστυνομιας οι επιτυχοντες γτ κατι τετοιο ακουσα! Φυσικα δν πιστευω τπτ αν δν ξερω πως εχουν τα πραγματα!

Terminator

Καλα πηγαινε κανε καμια αιτηση τωρα που ανοιγουν οι θεσεις και ασε την αστυνομια να κανει την δουλεια της.

Αεργος εισαι και καθεσαι και σχολιαζεις εδω στο site ολη τη μερα. Με 676 σχολια απο τις 30 Ιανουαριου 2015 εχει παρει φωτια το πληκτρολογιο. Εισαι τρολ του Συριζα. Δεν ειναι τυχαια η ημερομηνια ετσι δεν ειναι; Ποσο παιρνεις; Το κλασσικο 0,60 λεπτα το σχολιο;

Η αστυνομια εχει σημαντικοτερα πραγματα να ασχοληθει ή ειναι κατω στο δρομο. Δεν καθονται να γραφουν σχολια σε διαφορα φορουμ διαγωνισμων. Οποτε τις μ... Κιες σου εκει περνανε γιατι εδω δεν περνανε.

Οσο για το οτι ξερεις τους πρωτους αστο... Αστροναυτης ποτε γινεσαι ειπαμε; Με το θεο εχεις μιλησει ή οχι ακομα;

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Ranger94 »

Glock μιας και εισαι ηδη μεσα.. τι λες θα ξαναβγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους;
Άβαταρ μέλους
glock
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από glock »

Φίλε στις προσλήψεις του 2020 έχουν περιθώριο για φρουρους. Τουλάχιστον έτσι λένε Που το σωματείο μας
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες