Fanis K. έγραψε:Πάντως πολλά sites ανέφεραν με το νέο έτος ΟΒΑ. Και επίσης είπαν να εξασφαλιστούν κονδύλια για το 2021 και 2022.Θα φανεί.
ναι αυτο καταλαβα για εποπ ετσι οπως το γραφουν
χθες ψηφισαν για τον προυπολογισμο του 2020
ΠΑιδιά καλά όλα αυτά αλλά ολα αυτά αλλά χωρι΄ς να λενε το πότε μου φαιονται λιγο λόγια του αέρα. Ευχομαι πραγματικά αυτη τη χρονιά που θα έρθει όντως να βγει αυτή η ρημμάδα η προκύρηξη
Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό οτι σε παιρνώ ΟΒΑ για 3 χρόνια, σε εκπαιδεύω και σε χρησιμοποιώ, σου ανανεώνω για λίγα ακόμα χρόνια την σύμβαση και μετα σε διώχνω. Δηλαδή δεν είναι τελείως χαζό το να παίρνω ένα νέο παιδί για π. Χ.6 χρόνια στον στρατό ως ΟΒΑ και μετά να το διώχνω;
Πολίτης έγραψε:Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό οτι σε παιρνώ ΟΒΑ για 3 χρόνια, σε εκπαιδεύω και σε χρησιμοποιώ, σου ανανεώνω για λίγα ακόμα χρόνια την σύμβαση και μετα σε διώχνω. Δηλαδή δεν είναι τελείως χαζό το να παίρνω ένα νέο παιδί για π. Χ.6 χρόνια στον στρατό ως ΟΒΑ και μετά να το διώχνω;
Βασικά είναι ακόμα νωρίς για να κρίνουμε τι θα γίνει με τους ήδη υπάρχοντες ΟΒΑ.
Το πιο πιθανό είναι στο μέλλον να απορροφηθούν ως ΕΠΟΠ.Ή κάποιον άλλο θεσμό.
Μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν.
Θα δούμε.
Πάντως όσοι μπορείτε να μπείτε ΟΒΑ και θέλετε μπείτε. Μην περιμένετε για ΕΠΟΠ.
Αν μπείτε ΟΒΑ είστε πιο ευνοϊμένοι για προκήρυξη ΕΠΟΠ.
Αντωνης έγραψε:Καλησπέρα , όταν βγει η προκηρύξει για οβα θα ειμαι ακόμα μεσα θα υπηρετώ , δεν θα έχω τελειώσει, μπορώ να κάνω αίτηση για οβα ενώ είμαι μέσα;
Αν απολύεσαι σε λιγότερο από 2 μήνες μπορείς.
Πάντως όταν βγει προκήρυξη θα λένε ημερομηνίες για το πότε θα πρέπει να απολύεσαι για να κάνεις τα χαρτιά σου.
capten fan έγραψε:Παιδεα καλη σας μερα Εγω ηθελα να ρωτησω το. Εξης
Πιστεύετε οτι αν βγει για οβα θα είναι ιδια με τις προηγούμενες ή θα αλλάξουν τα ορια ηλικίας;
Το όριο ηλικίας δύσκολο πιστεύω... Πάντως πρέπει να πάρουν μάχημες ειδικότητες και να τροποποιήσουν διάφορα άλλα κριτήρια, ώστε να εχει πιο πολύ ενδιαφέρον η προκύρηξη... Θα δούμε απο το νέο έτος.
Απ οτι διαβασα παιδια ερχονται προσληψεις οβα. δοξα τον θεο! μακαρι να κανουν μια αρχη. γραφουν για τον στρατο ξηρας. για το π. ν και την π. α ομως; αραγε θα παρουν εκει;