Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Γκορ

Δημοσίευση από Γκορ »

Γιατί αργούν ρε παιδιά τόσο πολύ;
Chris

Δημοσίευση από Chris »

Αργούν για τους λφ η για τους σημαιοφόρους?
ΓΕΩΡΓΙΑ

Δημοσίευση από ΓΕΩΡΓΙΑ »

Αν μιλησε καποιος και του ειπε οτι αργουν τα αποτελεσματα, με ποια αιτιολογια θα αργησουν, σας ειπαν; Εγω που καλω μου λενε απλα δεν εχουν καποια ενημερωση και να μπαινω στην επισημη ιστοσελιδα να ενημερωνομαι!
Ειρήνη

Δημοσίευση από Ειρήνη »

Λογικά πρέπει να βγουν γύρω στις 20 νοεμβρίου. ενα μήνα μετά είπαν από το λιμεναρχείο. και δεν βγάζουν κ καμία ανακοίνωση να γνωρίζουμε. ελεος
left29

Δημοσίευση από left29 »

NΑι δεν υπαρχει περιπτωση. Κανονικα για τους σημαιοφορους επρεπε να ειχαν ανακοινωθει... Τουλαχιστον να μας πουν ποτε περιπου να ξερουμε
γιωργος δοκιμος ειδι

Δημοσίευση από γιωργος δοκιμος ειδι »

Εσυ φιλε μ γιατι εκανες τα χαρτια ς; Απο την στιγμη που δεν σ αρεσει λερος, φαρμακονησι φολεγανδρος κτλπ; Και μπαινεις στο φορουμ κ σχολιαζεις; Εσυ δλδ μπορεις να αντεξεις εκει και οι αλλοι οχι; ΚΑΤΣΕ ΣΠΙΤΙ Σ.
tasos

Δημοσίευση από tasos »

https://workenter.gr/dimosio/eidiseis/limeniko-poy-vrisketai-i-epexergasia-ton-aitiseon

ἕ ν οἶ δα, ὅ τι οὐ δέν οἶ δα

λελε

Δημοσίευση από λελε »

Παιδια δεν μπορω να βγαλω τα 100 μετρα τι να κανω?
left29

Δημοσίευση από left29 »

Παιδιά το φόρουμ αρκετές φορές πέφτει και κάνει για να μπεις αρκετές ώρες πάλι. Δεν ξέρω γιατί γίνεται.. συνέχεια το κάνει... έβγαλε το σαιτ work enter ανακοίνωση ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία και θα πάρει χρόνο..
Georgels

Δημοσίευση από Georgels »

λελε έγραψε:Παιδια δεν μπορω να βγαλω τα 100 μετρα τι να κανω?

Λοιπόν άκου. Θα τρέχεις με το μεταταρσιο (με τις μύτες). Ετσι τρέχεις γρηγορότερα. Μην πατας δηλαδη ολο το πελμα κατω... μονο τις μυτες. Και το κεφαλι να κοιταει ευθεια όπως ευθεία πρέπει να διατηρεις και το σωμα σου. Μην σκυβεις μπροστα, μην κουνας κεφαλι... δοκιμασε αυτα και θα κερδισεις δευτετα... καλη δύναμη σε όλους!

ΓΕΩΡΓΙΑ

Δημοσίευση από ΓΕΩΡΓΙΑ »

Εστειλα μηνυμα / μειλ στο workenter Αν υπαρχει καποια εξελιξη καποια ενημερωση χθες το πρωι. Και η ανακοινωση οπως βλεπετε ειναι ασαφης δεν εχουν καποιο νεοτερο απλα απαντανε στον αερα για να υπαρξει μια απαντηση. Ελεος
Γιαννησκαρ

Δημοσίευση από Γιαννησκαρ »

Ακούστε συνάδελφοι έχω γνωστό στους ειδικούς φρουρούς και μου είπε ότι αν είσαι εκπαιδευτής σκύλου στην αστυνομία παιρνεις επίδομα της τάξεως των 609 ευρώ μηνιαία ισχύει κάτι παρόμοιο με σκύλους του λιμενικού γιατί σκέφτομαι να αγοράσω!!!
Player7
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Player7 »

Το επιδομα το παιρνεις για τα εξοδα του σκυλου.. και πιστεψε με τα 600? δεν ειναι πολλα, ουτε σου μενει εσενα στη τσεπη τιποτα! Μια η αλλη ειναι!

hcg

Δημοσίευση από hcg »

Γιαννησκαρ έγραψε:Ακούστε συνάδελφοι έχω γνωστό στους ειδικούς φρουρούς και μου είπε ότι αν είσαι εκπαιδευτής σκύλου στην αστυνομία παιρνεις επίδομα της τάξεως των 609 ευρώ μηνιαία ισχύει κάτι παρόμοιο με σκύλους του λιμενικού γιατί σκέφτομαι να αγοράσω!

Τι να αγοράσεις ρε φίλε σκύλο; Εικόνα Τα σκυλιά τα επιλέγει το Λιμενικό ανήκουν στο Σώμα δεν τον φέρνεις εσύ από το σπίτι σου, δεν την παλεύετε μερικοί Εικόνα

ΤΕ-Β-ΠΑΡ

Δημοσίευση από ΤΕ-Β-ΠΑΡ »

Κατι νεοτερο και ακριβεστερο για τα αποτελεσματα υπαρχει;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες