Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
χρηστος

Δημοσίευση από χρηστος »

Τελικα ραδιο αρβυλα παιζει παντου το λεει τροπολογια προσφατη 8/8/2019 εσωκλειστη θα ειναι μονο των πανελλαδικων και οι υπολοιποι με μοριοδοτηση εξαιρουνται της διαμονης εντος της σχολης.
Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

Η Σχολή που είναι ξέρεις; γιατι εγω ειμαι απο δω και τα παιδια των πανελληνιων αλλού πίστευαν θα πανε και στον Σκαραμαγκα τους έβαλαν.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Αν υπάρχει κάποιος που ξέρει σίγουρα να μας πει για σχολή, διάρκεια, μαθήματα κλπ
tasos

Δημοσίευση από tasos »

Επίσης, όσον αφορά τον χρόνο έκδοσης των αποτελεσμάτων, καλό θα ήταν να παίρνει θέση όποιος πράγματι γνωρίζει κάτι επίσημο, προς αποφυγή δημιουργίας σύγχυσης. Καλημέρα σε όλους.
Αλο

Δημοσίευση από Αλο »

Μπειτε με το καλό στην σχολή.. κ όλα τα άλλα είναι εύκολα...
Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

Ρωτήστε να μάθετε πως είναι γιατί δεν ειναι μονο τα μόρια και τα αθλήματα, είναι ποιος αντέχει τα υπόλοιπα μέσα εκεί το θέμα. Το λεω γιατι κι εμενα αλλιως τα έλεγαν κι αλλιώς είναι
Κώστα

Δημοσίευση από Κώστα »

Φίλε Nicos G. αφού είναι τόσο άσχημα εσύ γιατί θες να περάσεις; Κάτσε σπιτάκι σου στην ζεστασιά σου και άσε εμάς να πάμε να μας κάνουν καψόνια! Όλοι όσοι κάναμε αίτηση στρατό έχουμε πάει ξέρουμε πως είναι τα πράγματα και 6 και 5 κ 4 το χάραμα έχουν ξυπνήσει οι ποιο πολλοί άρα και τι να ξυπνάς 6; Οποιος περάσει θα πρέπει να υποστεί ότι καψόνι είναι αυτό και να σκέφτεται ότι είναι επάγγελμα μιας ζωής στις δύσκολες εποχές που περνάμε και να λέει ευχαριστώ θεέ μου και τίποτα παραπάνω! Γι αυτό μην τρομοκρατείστε υπομονή να βγουν τα αποτελέσματα και καλή επιτυχία σε όλους μας! Από έναν ναυτικό που έχει γυρίσει όλο τον κόσμο σε ηλικία 27 χρονον με μποφόρ με ωράρια εργασίας μερικές φορές και μια η και πάνω από μια μέρα πολλοί ίσως τα ξέρετε τα έχετε ζήσει και καψόνια και φωνές και τα πάντα κύριε NIKO G!
Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

Όπως τα είπες ακριβώς είναι. Δεν τρομοκρατω κανεναν τα ξέρεις η αληθεια ειναι. Αυτο προσπαθώ να πωσε κάποιους που ρωτανε αν ειναι εσωκλειστα και τι γινεται. Οτι περα απο την διάταξη η γραμμή που θα ακολουθηθεί ειναι ίδια με τα αλλανταπαιδια για να μην εχει διαφορες. α
Hcg

Δημοσίευση από Hcg »

Αφήστε την σχολή 6 μήνες θα περάσουν το μετά σκεφτείτε , σας έχει περάσει από το μυαλό η μετάθεση ; Ξέρετε που πέφτει το Αγαθονήσι το φαρμακονησι , Λέρο κτλπ ;
left29

Δημοσίευση από left29 »

Ακόμα δεν βγάλαν αποτελέσματα για τους σημαιοφορους με χίλιες αιτήσεις. Χλωμό το βλέπω ότι με έξι χιλιάδες αιτήσεις θα ξέρουμε μέχρι τέλος του μήνα για τους λιμενικούς...
Κώστας

Δημοσίευση από Κώστας »

Φίλε Hcg έχω ιδέα προσωπικά που βρίσκονται αυτά και άλλα τέτοια νησιά στην Ελλάδα! Επίσης έχω ιδέα και για το που είναι η Σιγκαπούρη, η Νιγηρία η Κολομβία το Εκουαδόρ η Ονδούρα το Σαν Φρανσίσκο το Λος Άντζελες η Ρωσία η Ισπανία η Ιταλία η Ιρλανδία η Χιλή η Ουκρανία η Μαλαισία η Κίνα η Αυστρία και πολλά ακόμη που βαριέμαι να γράψω! Ψάξε στο χάρτη μπορεί μερικά από αυτά να μην ξέρεις που πέφτουν!
Nikos G

Δημοσίευση από Nikos G »

Τα μετά τα ξέρουν όλοι παιδιά. Εγω για την Σχολή σας είπα μόνο γιατί έχει αλλάξει απλά να ενημερωθειτε να ρωτήσετε αυτό. Τώρα οτι ειναι να γίνει θα γίνει. Αμα βγουν οι πίνακες βλέπουμε.
Vegeta1993
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Vegeta1993 »

Ποσοι δινετε σημαιοφοροι και τι κατηγορια;
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Πότε θα βγουν ρε παιδιά έχει ακούσει τίποτα κανένας;
Nikos G