Προκήρυξη για Λιμενοφύλακες (2019)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Δεα... »

Όχι ήμουν απλώς δόκιμος γι αυτό επέλεξα γενική κατηγορία !!! Η μοριοδότηση είναι πόλη χαμηλή με τα επιπλέον χαρτιά και με το τι έχει !! Είναι δυνατόν να δίνεις 400 ευρώ να βγάλεις άδεια ταχύπλοου και να ποιανει μόνο 30 μόρια ;
Ιορδάνης
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από Ιορδάνης »

shootmann τι να πω ρε φίλε; Δεν ξέρω! Ειλικρινά !
Ntaras

Δημοσίευση από Ntaras »

Παιδιά με 1075 από ειδικές δυνάμεις τι πιστεύετε έχω πιθανότητες;
alex7
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από alex7 »

Δεα... έγραψε:Όχι ήμουν απλώς δόκιμος γι αυτό επέλεξα γενική κατηγορία ! Η μοριοδότηση είναι πόλη χαμηλή με τα επιπλέον χαρτιά και με το τι έχει ! Είναι δυνατόν να δίνεις 400 ευρώ να βγάλεις άδεια ταχύπλοου και να ποιανει μόνο 30 μόρια ;

δεν σε υποχρεωνει κανεις να τα δωσεις

alex
Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Δεα... έγραψε:Όχι ήμουν απλώς δόκιμος γι αυτό επέλεξα γενική κατηγορία !!! Η μοριοδότηση είναι πόλη χαμηλή με τα επιπλέον χαρτιά και με το τι έχει !! Είναι δυνατόν να δίνεις 400 ευρώ να βγάλεις άδεια ταχύπλοου και να ποιανει μόνο 30 μόρια ;
Δεν μπορώ πια με αυτά που διαβάζω...

Δηλαδή αυτός που έχει c2 σε ξένη γλώσσα που παίρνει 60 μόρια τι να πει; Που το c2 δεν το παίρνεις σε ένα μήνα ούτε σε ένα χρόνο, κάνεις χρόνια μαθήματα και δίνεις πολύ χρόνο και χρήμα για να το αποκτήσεις.

Το ίδιο μπορεί να πει και όποιος έχει ΑΕΙ που κόπιασε τουλάχιστον 4 χρόνια και ξόδεψε πολλά λεφτα για να πάρει 120 μορια.

Συμπέρασμα. Τα μόρια δεν πάνε ανάλογα των χρημάτων που δαπανονται για την αποκτησή τους.

Geokr
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 125

Δημοσίευση από Geokr »

Police7 έγραψε:
shootmann έγραψε:Georgels δεκτή η άποψη σου αλλά να ξέρεις στο λιμενικό θα μπει βύσμα.. και δεν είναι καθαρά μέσω ΑΣΕΠ θα υπάρχει εκπρόσωπος.. Και επίσης στα αποτελέσματα ποτέ δεν δείχνουν τι κατέχει ο καθένας αλλά μόνο τα τελικά μόρια. Αλλά και πάλι δεκτή η άποψη σου.
έχεις διαβάσει καθόλου την προκήρυξη ; Τα μόρια θα τα έχει αναλυτικά !! Μόνο στους 15 ιδιώτες θα έχει μόνο. το απολυτήριο !!! Όλες οι υπόλοιπες θα είναι αναλυτικά !!! Μέσο μόνο στις επιτροπές παίζει πουθενά. αλλου!!!
Με το Σταυρο στο χέρι δεν πήγε κανεις, αλλά αυτή η καραμέλα με το βύσμα πρέπει να κοπεί! Είναι αυστηρά τα πράγματα τώρα, όχι όπως πριν που έμπαιναν έτσι με το καλημέρα! Αν είναι ο θείος ο πλακιωτακης ή ο πικραμένος κάτι γίνεται... απλώς στα μόρια δεν γίνεται να βάλεις χέρι, αν βάλεις θ περάσουν όλοι μαζί ΕΔΕ ( μόνο τα μόρια συνολικά θα βγάλουν) όσο αφορά τα αγωνίσματα κτλπ θα είναι αυστηρά για τους αγνώστους και χαλαρά για τους γνωστούς... οποίος κατάλαβε κατάλαβε! Πολλές αιτήσεις είναι όντως με πτυχία, καλά απολυτήρια, πτυχίο Γ2 , πτυχίο ταχύπλοου στις περισσότερες κατηγορίες! Όσον αφορά για τα 400ε ο καθένας κάνει ότι θέλει στη ζωή του. Εγω για παράδειγμα έχω ξοδέψει 4 χρονάκια σε πανεπιστήμιο,2 χρονια μεταπτυχιακό ,2 ξένες γλώσσες, πτυχίο υπολογιστή, διπλώματα αυτοκινήτου-μηχανής-ταχυπλοο απλώς εμένα με βοήθησαν όλα αυτά στη ζωή μ και επαγγελματικά, παράλληλα είχα και τη δυνατότητα... όποτε μην κρίνουμε κανέναν
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά έχω αγγλικά που είναι ήδη μεταφρασμένα όπως και υπολογιστές.. θέλουν κάποια επικύρωση ; ή τα καταθέτω όπως είναι;
Δεα...
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 24

Δημοσίευση από Δεα... »

Συμφωνώ liontarina και εγώ με αυτό αφού είμαι καταχος και εγώ οικονομικών πτυχίου ΑΕΙ έχεις δίκιο θα έπρεπε σε όλα αυτά να τα μοριοδοτούν παραπάνω... απλώς ήδη έφαγα την κρυάδα από τους ειδικούς φρουρούς επιλαχών 350+++
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από ydneas »

Παιδιά έχω αγγλικά που είναι ήδη μεταφρασμένα όπως και υπολογιστές.. θέλουν κάποια επικύρωση ; ή τα καταθέτω όπως είναι;
ΑΝΤΙΟΠΗ

Δημοσίευση από ΑΝΤΙΟΠΗ »

Παιδιά εφόσον ο ΑΣΕΠ κάνει το διαγωνισμό δεν πρέπει να είμαστε μέλη και να παραχωρήσουμε τα στοιχεία μας και εκεί;
Άβαταρ μέλους
Vasilis loxias (pz)
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Vasilis loxias (pz) »

Στην γενική κατηγορία στους άντρες υποψηφίους χρειάζεται να προσκομίσουν πιστοποιητικό τύπου Α; γιατί από όσο γνωρίζω χρειάζεται μόνο στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων
2009 δ εσσο 309 σειρα
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Γειά φίλοι μου. Μαρεσει που γράφεται είναι αυστηρά τα πράγματα μέσω ασεπ. Είδαμε και με τους σωφρονιστες πόσο γελοία ήταν όλα στα αθληματα μέσω ασεπ που μετραγαν φτερνες και τους πέρναγαν έτσι...

Liontarina
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 154

Δημοσίευση από Liontarina »

Meraklis έγραψε:Γειά φίλοι μου. Μαρεσει που γράφεται είναι αυστηρά τα πράγματα μέσω ασεπ. Είδαμε και με τους σωφρονιστες πόσο γελοία ήταν όλα στα αθληματα μέσω ασεπ που μετραγαν φτερνες και τους πέρναγαν έτσι...

τι εννοείς μέτραγαν φτέρνες;Εικόνα

Θοδωρης

Δημοσίευση από Θοδωρης »

Liontarina έγραψε:
Meraklis έγραψε:Γειά φίλοι μου. Μαρεσει που γράφεται είναι αυστηρά τα πράγματα μέσω ασεπ. Είδαμε και με τους σωφρονιστες πόσο γελοία ήταν όλα στα αθληματα μέσω ασεπ που μετραγαν φτερνες και τους πέρναγαν έτσι...

φιλε επειδη εδινα και γω αθληματα για σοφρονιστικους και ημουν παρων τουλαχιστον για την δικια μου ομαδα σε κανεναν δεν μετρησε απο φτερνα. Και μας φοραγαν και τσιπακι για να δουν το χρονο. Οποτε οσοι δεν πιανανε τον χρονο κοβοντουσαν. Στους ειδικους φρουρους επειδη περασε ο αδερφος μου στα αθληματα ηταν χαλαρα ουτε τσιπακι και οποιο παιδι κοβοταν σε ενα αθλημα του λεγανε να ρθει σαββατο για να το ξαναδωσει. οποτε τους βοηθαγαν
Meraklis
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Meraklis »

Liontarina έγραψε:

Στο άλμα εις μήκος φίλη μου..

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες