Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
kykladitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 20, 2009 5:14 pm
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από kykladitis »

Καλησπέρα σε όλους. Είμαι στο 6ο έτος Ιατρικής και καλώς εχόντων των πραγμάτων το καλοκαίρι παίρνω πτυχίο. Σκέφτομαι να πάω ειδικές δυνάμεις και θέλω να ρωτήσω μερικά πράγματα:

1) Υπάρχει πιθανότητα να κάνω θητεία γιατρού στις ειδικές δυνάμεις; Κάπου διάβασα σε ένα ποστ ότι υπάρχει ειδικότητα γιατρού ή νοσοκόμου τουλάχιστον στους πεζοναύτες.(Μην το παρεξηγήσετε δεν εννοώ να λουφάρω από την εκπαίδευση όπως κάνουν γενικά οι γιατροί σε άλλες μονάδες)

2) Αν ναι, τότε συμφέρει να δηλώσω ειδικές δυνάμεις όταν ήδη θα έχω μπει σε κάποιο ΚΕΝ (πιθανότατα της Άρτας) ή όταν θα κόψω την αναβολή;

3) Ίσως λίγο άσχετο με το topic, γενικά παίρνουν ΟΒΑ στις ειδικές δυνάμεις ή είναι δύσκολο;

Μου αρέσει ο στρατός και επειδή ένας πτυχιούχος Ιατρικής περιμένει κάποια χρόνια μέχρι να μπει σε νοσοκομείο για ειδικότητα, σκεφτόμαι την επανακατάταξη.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 446
Εγγραφή: Παρ Δεκ 04, 2009 5:51 pm
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από fideas emk »

Γειά σου Ντοκ,

σε απάντηση

1) Υπάρχει πιθανότητα να κάνω θητεία γιατρού στις ειδικές δυνάμεις; Κάπου διάβασα σε ένα ποστ ότι υπάρχει ειδικότητα γιατρού ή νοσοκόμου τουλάχιστον στους πεζοναύτες.(Μην το παρεξηγήσετε δεν εννοώ να λουφάρω από την εκπαίδευση όπως κάνουν γενικά οι γιατροί σε άλλες μονάδες) μπορείς να κάνεις θητεία γιατρού στις ειδικές δυνάμεις Ναι. Πιθανώς βυσματική θέση ειδικά ΛΟΚ που είναι κοντά στη Σαλονίκη (και οι ΛΟΚατζήδες είναι σχεδόν όλη από κεί)
2) Αν ναι, τότε συμφέρει να δηλώσω ειδικές δυνάμεις όταν ήδη θα έχω μπει σε κάποιο ΚΕΝ (πιθανότατα της Άρτας) ή όταν θα κόψω την αναβολή; Άμα σώνει και καλά θες ΕΔ τότε όταν κόψεις την αναβολή μπορείς να το κάνεις αντί να πάς Άρτα.

3) Ίσως λίγο άσχετο με το topic, γενικά παίρνουν ΟΒΑ στις ειδικές δυνάμεις ή είναι δύσκολο; Παίρνουν ΟΒΑ. Μη μου πείς ότι θες να πάς ΟΒΑ όντας γιατρός; Τα παρακάτω ίσως σε διευκολύνουν Είχα γιατρό ο οποίος όλοι μέρα κοιτάει κρυολογήματα και σπασμένα πόδια πιασμένα πλευρά και πλάτες κτλ όπότε σαν γιατρός μοίρας (ή τι έχουν οι πεζό;) το πολύ πολύ να πάς για τρέξιμο το πρώι ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ Ο γιατρός στη Μοίρα ήταν τούμπανο όπως επίσης και στο κέντρο (Ρεντίνα). Ο 2ος μάλιστα και φιλαράκι μου και σπάστηκε γιατί ενώ οι γιατροί καλύπτουν όλες τις κ/δ ασκήσεις αυτός γούσταρε να πηγαίνει σε πολλές και να τις κάνει αλλά στην πορεία-βολή στη ρεντίνα σπάστηκε γιατί τον αναγκάσανε να μην κάνει ένα κομμάτι τις διαδρομής ενώ ήθελε να τη βγάλει όλη - σπάσιμο να δείς! Του λέω ρε γιατρέ δε μ'αφήνεις να πάω γώ στην καναδέζα (είχε και -5 έξω.) απλά στη ρεντίνα υπάρχουν πολλοί γιατροί οπότε μπορείς να το παίξεις λοκατζής αν θέλεις, στη μοίρα όχι εκτός από πρωινό τρέξιμο.

Τώρα αν θές να αφήσεις 1-2 μαθήματα για μετά το στρατό θα σε στείλουνε Νοσοκόμο (κολλητάρι σειρούλα μου ήταν έτσι, σχεδόν γιατρός... ) αλλά μέρα με τη νύχτα μεταχείριση. Αυτός ήτανε καταδρομέας ό γιατρός της μοίρας στο ιατρείο. Το γιατρός της μοίρας δεν τον ακουμπάει ΚΑΝΕΝΑΣ. Ο δικός μας να καταλάβεις ήτανε μικρότερος μου αλλά εγώ καθάριζα τουαλέτες το πρωί, αυτός εφημερίδα μπουγάτσα και τηλεόραση στο ιατρείο.

Πρέπει να είσαι τρελός να θές να αποποιηθείς της ιατρικής σου ιδιότητας και να δηλώσεις ΚΔ στην αναβολή και ειδικά από την Άρτα που λογικά θα 'σαι στείλουνε.

Μόνος ένας γιατρός με πτυχίο (ετών 26) Σειρά μου ήταν εθελοντικά Σα νέος στη Ρεντίνα και ενώ φαινόταν ότι τα έβγαζε πέρα με τρεξίματα κτλ τελικά τις έκοψε με το κλίμα και έφυγε αλλά η μετάθεση του αν θυμάμαι καλά του ήρθε Αυλώνα! Τραγικό λάθος! Όχι μόνο ΟΧΙ ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ, όχι μόνο ΌΧΙ ΑΡΤΑ αλλά αντί για όλα αυτά τον στείλανε για μαύρο!

Αντίθετα όντας ιατρός οφείλεις να απολαύσεις τους μόχθους της μέχρι τώρα σου ζωής είς τον αιώνα τον άπαντα από δώ και πέρα...

Στο στρατό αυτό σημαίνει. Κέντρο υγειονομικού Άρτα (ή αλλιώς το μεγαλύτερο χημείο του κράτους!) τούφα ζωάρα... Και μετά ευνοική μετάθεση σπίτι σου αν είσαι από σαλονίκη ρεντίνα αν είσαι από αθήνα - πεύκο όπου σε κάθε περίπτωση θα φοράς τον πράσινο μπερέ...

ελπίζω να βοήθησα.

λήξις ΛΟΚ

kykladitis
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δημοσιεύσεις: 14
Εγγραφή: Παρ Νοέμ 20, 2009 5:14 pm
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από kykladitis »

Φίλε fidea emk κατ' αρχήν σ' ευχαριστώ για τις πληροφορίες οι οποίες ήταν αρκετά διαφωτιστικές.

Για να πω την αλήθεια εγώ δεν είμαι "τούμπανο", θα έλεγα απλά κανονικός 1,95 90κιλά, με κάμψεις-κοιλιακούς no problem, τρέξιμο σχετικά καλά, με τις έλξεις έχω ένα πρόβλημα αλλά έχω ξεκινήσει γυμναστική. Δεν είμαι δλδ Ράμπο αλλά δε θέλω να πάω στρατό και να κάθομαι και να τα ξύνω σε ένα ιατρείο γι'αυτό σκέφτηκα γιατρός στις Ειδ. Δυν.

Μην αναρωτιέσαι που σκέφτομαι ΟΒΑ... Ένας γιατρός που μόλις έχει πάρει πτυχίο πρέπει να περιμένει τουλάχιστον 4-5 χρονάκια μέχρι να μπει σε νοσοκομείο για ειδικότητα. Οπότε στο διάστημα αυτό ή πρέπει να φύγω εξωτερικό ή να δουλεύω σε κάτι bodyline πρίνου κτλ με το βασικό μισθό ή να κάνω δουλειές άσχετες με Ιατρική. Γι' αυτό 1000 φορές ΟΒΑ γιατρός στο στρατό (άλλωστε μ'αρέσει ο στρατός και στη Γ λυκείου είχα δηλώσει πρώτη επιλογή τη στρατιωτική ιατρική όπου δεν πέρασα για λίγα μόρια).

Απ'ότι κατάλαβα το συμπέρασμα είναι (και ελπίζω να με διορθώσεις αν κάνω λάθος) ότι μόλις τελειώσει η εκπαίδευση στη Άρτα απλά και μόνο πρέπει να κυνηγήσω μετάθεση για κέντρο εκπαίδευσης όπου λογικά εκεί θα περάσω και ΠΕΝ (; ). Με προβλημάτισες με αυτό που είπες "πιθανώς βυσματική θέση" δεν περίμενα να έχει τόση ζήτηση η θέση γιατρού στις Ειδ. Δυν. Γιατί 6 χρόνια σ'αυτή τη σχολή οι περισσότεροι σκουριάζουν, πετάνε κοιλιά κτλΕικόνα.
fideas emk
Λοχαγός
Λοχαγός
Δημοσιεύσεις: 446
Εγγραφή: Παρ Δεκ 04, 2009 5:51 pm
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από fideas emk »

Δε θες να κάθεσαι και να τα ξύνεις; Μπράβο σου! Απλά σκέψου ότι ο ντοκ της μοίρας ήτανε κάθε μέρα έξω ενώ σε μια πολύ μαυρη μοίρα (πιο μαύρη από την Ε ΜΚ δεν υπάρχει και ίσως μια ΜΑΚ να είναι στα ίδια επίπεδα... Τουλαχιστον 2 χρόνια πριν αυτο) ο ΚΔ μπορεί να κάνει αρκετά πάνω από μήνα να βγεί από το στρατόπεδο. Αλλιώς τυπικά θα βγαίνεις και σαν ΚΔ 1-2 φορές τη βδομάδα. Στη Β ΜΚ είναι καλά και από ότι μαθαίνω πλέον και στην Ε ΜΚ. Στη Ρεντίνα πάλι καλά είναι αλλά έχει πολλές υπομονάδες οπότε εξαρτάται. Ο γιατρός μονάδος είναι σα μόνιμος. Απλά το πολύ πολύ να πρέπει να είναι μέσα σε καμιά απογευματινή γυμναστική ή νυχτερινή εκπαίδευση. αλλά και πάλι κοιμάται σπίτι του... τούμπανο δε χρειάζεται να είσαι σα γιατρός αλίμονο.

όχι η αρτα ειναι κεντρο υγιειονομικου. Μετα δεν πας σε άλλο κεντρο αλλα πας σε οποιαδηποτε μοναδα χρειαζεται γιατρο. Αν δηλωσεις ειδ. Δυναμεις μπορει να σε στειλουν εκει. Αν και νομιζω οτι πρεπει αναγκαστικα να κανεις κανα 3 μηνο εβρο πρωτα... Οποτε στο 9μηνο θα εχεις τους τελευταιους 3-4 μηνες μονο σε στρατοπεδο ειδ δυναμεων. Να εισαι καταδρομεας και γιατρος ταυτοχρονα ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ (δηλαδη να περάσεις Τ/ΠΕΝ μετα την αρτα) εκτος κι αν εχεις γερο βυσμα το οποιο θα γελασει αν του πεις οτι απο αρτα θελω ΤΩΡΑ κέντρο ειδ. Δυναμεων...

ο νοσοκόμος ειναι καταδρομέας με ΠΕΝ και ολα ο οποιος στο τέλος των ΠΕΝ τον στείλανε να κάνει ειδικότητα νοσοκόμου (στο πεύκο νομίζω). Όπως όταν αναφέρεσε στο στρατό Λές "΄Δνέας Καταδρομών Αρχιφίδης Κων/νος, Χειριστής Όλμων ή Νοσοκόμος ή Χειριστής Στρίμ κτλ κτλ ανάλογα... Επομένως δεν έχει σχέση με γιατρό...

οπότε αν θες δηλώνεις στη στρατολογία όταν σπάσεις αναβολή ότι θες ειδικές δυνάμεις ΛΟΚ. Θα πας σίγουρα... Αλλιώς σαν γιατρός πάς άρτα και απο κεί ζητάς (μετα το έβρο η νησι που κανονικά θα σε στείλουν) να πας ειδικές δυναμεις να δεις πως είναι και εκεί... Το βύσμα δεν πέφτει γιατι έχουνε οι ΕΔ ένα τσούρμο γιατρούς που θέλουν να γινουν ραμπο αλλά γιατι θελουν να ειναι γιατροι (καλοριφερ στο φουλ, ντι-βι-ντι, ποτα, μπιρες και δελιβέρια πιτσες πιτογυρα κτλ) κοντά στο σπιτι τους και ΟΛΕΣ οι ορεινες μοιρες ειναι το πολυ 1ωρα 20 λεπτα απο σαλονικη (η ρεντινα μιση ωρα και μαλιστα έχει πολλους γιατρους οχι ενα οποτε ειναι ακομα καλυτερα απο μια απλη μοναδα).

το ιδιο και το πευκο. Να θες να γινεις γιατρος σε ΜΑΚ δε νομιζω μακρια ειναι τα νησια αν εισαι απο αθηνα /σαλονικη...

Εικόνα

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Δημοσιεύσεις: 14447
Εγγραφή: Δευ Οκτ 12, 2009 9:37 pm
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Greek_Army »

Άν είσαι πάντως από αθήνα σκέψου και να πας και πεζοναύτης που έχει τάγμα μέσα στον αυλώνα.
erak

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από erak »

Παιδια καλησπερα!

Ειμαι γιατρος και παρουσιαζομαι στις 27/10/11 Αυλωνα υγειονομικο. Σκευτομαι να δηλωσω ειδικες δυναμεις και συγκεκριμενα Πεζοναυτες. Υπαρχει καποιος φιλος που υπηρετησε και μπορει να δωσει καποιες πληροφοριες; Κανενας γιατρος που υπηρετησε ΠΖΝ; Οποιαδηποτε πληροφορια-υποδειξη-συμβουλη θα ειναι πολυτιμη και σας ευχαριστω !

ΠΑΡΗΣ

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από ΠΑΡΗΣ »

Φιλαρακι αν εισαι γιατρος και πεζοναυτης θα σε σταξουν στις ασκησεισ... εγω τουλαχιστον οταν ημουν, ενας γιατρος σειρα μου, μπρει σε σχεση με εμας να εκανε ζωαρα αλλα απο ασκησεισ... σε ολες! ενω εμεις καναμε ας πουμε μια φορα την καθε ασκηση εκεινος τις εκανε 2 πλο 3 πλεσ...
excubit
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Δημοσιεύσεις: 2
Εγγραφή: Τετ Μάιος 09, 2012 10:36 pm
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από excubit »

Τελικά αν πας ειδικές δυνάμεις ως γιατρός ακολουθείς γενικά το πρόγραμμα των Ε. Δ. Ή είσαι λίγο πολύ όπως στο υπόλοιπο πεζικό, σχετικά χαλαρός δλδ; Με μια μέτρια φυσική κατάσταση μπορείς να ανταπεξέλθεις; Ευχαριστώ
Nικος

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Nικος »

Γεια σας,

ειμαι γιατρος και περιμενω να μπω με την ΕΣΣΟ του Γεναρη. Στη στρατολογια δηλωσα γιατρος αλλα δηλωσα και ΕΔ. Το υγειονομικο ειναι Αυλωνα, το πρωτο που θα θελα να ρωτησω ειναι αν εσεις θεωρειτε σιγουρο οτι θα παω Αυλωνα ή λετε πιθανο ενδεχομενο και το Μ. Πευκο; Βλεπω παιδια που δηλωσαν ΕΔ και τους καλουν με τη μια στο Πευκο, εμενα αποκλειεται λογω του οτι δηλωσα γιατρος;

Επισης θελω να ρωτησω κατι αλλο και αν ξερετε ενημερωστε παρακαλω.

Ενας φιλος μου, μου ειπε οτι σα γιατρος ο ιδιος στην Αυλωνα ειδε-του μετεφεραν οτι 3 γιατροι που θελησαν να εξεταστουν στα αγωνισματα τους εκοψαν στεγνα ενω ειχαν τα αγωνισματα για πλακα. Και καλα τους κοβουν σιγουρα τους γιατρους γιατι θελουν να τους στελνουν σε αλλες μοναδες και οχι στις ΕΔ. Εδω βεβαια θα πει καποιος οτι αυτο δε στεκει αφου και οι ΕΔ θα χρειαζονται γιατρους.

Κανω προετοιμασια για τα αγωνισματα, εχω πολυ καλη φυσικη κατασταση και γυμναζομαι πολλα χρονια και νομιζω πως δε θα εχω προβλημα να πιασω τα απαιτουμενα ορια. Το ερωτημα μου ειναι πιστευετε οτι μπορει να υπαρχει τετοια ταση; Σιγουρα δεν εχουν σημασια οι φημες, αλλα θα δικαιολογουσατε μια τετοια σκεψη;

Και κατι τελευταιο. Αν στην Αυλωνα περασω τα αγωνισματα, και με παρουν στις ΕΔ, υπαρχει περιπτωση να υπηρετησω στις ΕΔ οχι σα γιατρος; Δηλαδη αν περασω θα ειμαι και παλι ο γιατρος μοναδας ΕΔ, ή θα παω σε μοναδα ΕΔ οπου θα ειναι αλλος ο γιατρος;

Άβαταρ μέλους
Γιατρος ΛΟΚ
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Τρί Φεβ 17, 2015 12:21 am
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Γιατρος ΛΟΚ »

Καλησπερα παιδια,

Μπαινω τον Μαιο και εχω αποφασισει να καταταγω στους καταδρομεις. Προσπαθω να συλλεξω πληροφοριες γενικα για τις μοιρες καταδρομων.

Ειμαι γιατρος και απ΄οτι φανταζομαι αν δεν εχουν μονιμο γιατρο στο στρατοπεδο θα με βαλουνε σε αυτο το ποστο.

Θελω απλα να ρωτησω ως γιατρος θα συμμετεχω στις ασκησεις, επειδη θελω να παρω τον μπερε με την αξια μου, οχι χαριστηκα...

Και αν οντως συμμετεχω ποια ειναι κατα την δικη σας γνωμη η μοιρα με τις περισσοτερες ασκησεις;

Μια εκτων ΜΑΚ ή μια εκτων Ορεινων;

DM90
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δημοσιεύσεις: 159
Εγγραφή: Κυρ Μαρ 23, 2008 1:01 am
Επικοινωνία:

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από DM90 »

Γιατρος ΛΟΚ έγραψε:Καλησπερα παιδια,Μπαινω τον Μαιο και εχω αποφασισει να καταταγω στους καταδρομεις. Προσπαθω να συλλεξω πληροφοριες γενικα για τις μοιρες καταδρομων.

Ειμαι γιατρος και απ΄οτι φανταζομαι αν δεν εχουν μονιμο γιατρο στο στρατοπεδο θα με βαλουνε σε αυτο το ποστο.

Θελω απλα να ρωτησω ως γιατρος θα συμμετεχω στις ασκησεις, επειδη θελω να παρω τον μπερε με την αξια μου, οχι χαριστηκα...

Και αν οντως συμμετεχω ποια ειναι κατα την δικη σας γνωμη η μοιρα με τις περισσοτερες ασκησεις;

Μια εκτων ΜΑΚ ή μια εκτων Ορεινων;



Το πιο πιθανό είναι ότι θα σε στείλουν εκεί που χρειάζονται γιατρό, η 35 στην Κύπρο έχει πάντα έλλειψη (και από τις καλύτερες εκπαίδευσης αν όχι την καλύτερη για κληρωτούς) γιατί συνήθως οι γιατροί βάζουν βύσμα και μένουν Ελλάδα. Και γιατρό στέλεχος να έχει η μονάδα. Εσένα θα χώνει.

Στις ασκήσεις θα συμμετέχεις. Σαν γιατρός. Οι άλλοι μπεργκινάδα και εσύ με το φορειοφόρο για να καταλάβεις. Αλλά τουλάχιστον θα έχεις ευκαιρίες να ρίξεις και περισσότερες βολές από τους άλλους κληρωτούς και με περισσότερα όπλα μιας και θα καλύπτεις και ασκήσεις στελεχών.

Εγώ σου προτείνω Κύπρο δαγκωτό πάντως ο γιατρός εκεί είναι νέος και ορεξάτος, πολύ κορυφή και ο διοικητής μαχίμη, αν θες να συμμετέχεις σε ασκήσεις θα το κάνεις αν και θα υπάρχουν και φορές που λόγο ανάγκης δεν θα μπορείς να συμμετέχεις αλλά θα τις καλύπτεις σαν γιατρός (με το φορειοφόρο που λέγαμε).+ του ότι θα έχεις ευκαιρίες να πας σε ασκήσεις από Κυπριακές μοίρες καταδρομών (θα τους έχεις και πελάτες στα ιατρεία όμως Εικόνα) τΠΕΝ και μπερέ μια φορά πάντως θα πάρεις με την αξία σου αν θες να περάσεις και επειδή είναι πιο. Πορωμένοι εκεί ας το πω είναι πιο κοντά σε αυτό που θες. Και είναι καλή η ΕΣΣΟ που θα μπεις γιατί αυτή και η προηγούμενη έχουν τον λιγότερο κόσμο (δηλαδή λιγότερο κόσμο για εξέταση) και κάπου στο καλοκαίρι έχουν κατάταξη οι κύπριοι και θα στέλνουν και δικό τους προσωπικό στα ιατρεία να βοηθάει όσο κρατήσει. Δηλαδή θα είσαι πιο άνετος.

Guest

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Guest »

Καλησπέρα, είμαι απόφοιτος ιατρικής και πρόκειται να μπω στρατό. Έχω το δικαίωμα να μπω Ε. Δ. Ως ιατρός ή αν δηλώσω εκεί θα χάσω την ιδιότητα του γιατρού και θα κάνω άλλα πράγματα; Είναι βυσματική μια τέτοια θέση;

Τι διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω;

Ευχαριστώ

Guest

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Guest »

Κι εγώ γιατρός/καταδρομέας πήγα, και τελείωσα πριν 2 εβδομάδες.
Με λίγα λόγια, ναι γίνεται, πας κανονικά στο στρατόπεδο, που είναι να παρουσιαστείς σαν γιατρός δίνει πτυχία κλπ, εκεί δηλώνεις ΕΔ, δίνει αθλήματα, σε επιλέγουνε, περνάς κανονικά τπεν, αλλά αντί να περάσεις εκπαίδευση για ειδικότητα είσαι κατευθείαν "καταδρομέας Χ Ψ, ειδικότητα γιατρός" (το πτυχίο σου είναι η ειδικότητά σου, δεν χρειάζεσαι εκπαίδευση). Μόλις τελειώσει το τπεν είσαι και πάλι κανονικός γιατρός όπως όλοι οι άλλοι μόνο που φοράς μπερέ, έχεις όλα τα προνόμια και τις υποχρεώσεις ενός γιατρού συν κάποιες υποχρεώσεις ΚΔ, γυμναστική, πορείες, βολές, στίβο μάχης κλπ, έχεις δλδ τα καλύτερα και από τους 2 κόσμους. ΦΟΥΛ βυσματική θέση, όπως και η θέση κάθε γιατρού με έξτρα το ότι είσαι λίγο πιο "πειθαρχημένος" και σε βλέπουν όλοι ως ΚΔ και όχι ο γιατρός ο τζοκάς.

ΠΡΟΣΟΧΗ:
Σε περίπτωση που το στρατόπεδο δεν έχει κόσμο και δεν βγαίνουν οι υπηρεσίες θα κάνεις ΚΑΙ τη δουλειά γιατρού ΚΑΙ θα χτυπάς και υπηρεσίες ασταμάτητα.

(!) ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΚΔ (!) (γιατί είσαι ΚΔ)

Στο τέλος στο απολυτήριο γράφει ειδικότητες Α) γιατρός ανευ (ειδικότητας) Β) καταδρομέας

Το ποστ το πέτυχα τελείως καταλάθος και δεν μπαίνω στη σελίδα οπότε δεν παίζει να ξανααπαντήσω εδω

Guest

Γιατρός στις Ειδικές Δυνάμεις

Δημοσίευση από Guest »

Καλησπέρα παίδες. Είναι σίγουρο ότι από στρατόπεδα ΚΔ παίρνουμε μεταθέσεις μόνο σε ΚΔ μοίρες;

Υπηρετώ ως γιατρός ΚΔ αυτή τη στιγμή και έρχεται στα κοντά η μετάθεση. Ξέρει κανείς αν προβλεπεται μετάθεση σε κάποιο στρατιωτικό νοσοκομείο;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες