Επιτροπή Απαλλαγών

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Ξέρει κανεις πόσο περιθώριο έχω απο την στιγμη που θα λαβω το χαρτι για να παρουσιαστω στην επιτροπη απαλλαγης?
dub92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από dub92 »

Απο την ημερομινια εκδοσης του 1 μήνα
Kaizoku
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 30

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Kaizoku »

Μου ηρθε το χαρτι για την επιτροπη μεσα σε 6 μερες (πολυ γρηγορα). Αφοτου με εξετασουν ποσο καιρο κανει να βγει η αποφαση;
Tsil

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Tsil »

Kaizoku έγραψε:Μου ηρθε το χαρτι για την επιτροπη μεσα σε 6 μερες (πολυ γρηγορα). Αφοτου με εξετασουν ποσο καιρο κανει να βγει η αποφαση;

Kaizoku, πότε πέρασες από Φρουραρχείο;

Takis

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Takis »

Ήρθε χαρτί για επιτροπή απαλλάγων.Θέλω να ρωτήσω αν ειναι με ραντεβου και τι ωρες μπορω να παω αν δεν ειναι

Tsil
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Tsil »

Εχει περάσει κανείς από επιτροπή πρόσφατα να μας πει εντυπώσεις;

George

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από George »

Καλησπερα σας. Ηρθε το χαρτι επιτροπη εξεταση σωματικης ικανοτητας.

παρολο που εχω γνωματευση και με παρακολουθουσε γιατρος μπορουν αν τους πω να μην με βγαλουν κατι λιγοτερο απο Ι2;

θελω αναβολη απλα για 6 μηνες η ενα ετος

κιτρινος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από κιτρινος »

Φίλοι έχω ερώτηση, όποιος ξέρει:

Μετά από 24μήνες αναβολής για ψυχολογικούς λόγους και ενώ στο φρουραρχείο υπήρχε ένδειξη Ι5, πάω στην επιτροπή απαλλαγών και με βγάζουν Ι4. Πιστεύω ότι έπρεπε να βγω Ι5.

Μετά μου λένε ότι θα μου έρθει καινούριο φύλλο κατάταξης. Από κει και πέρα έχει κανείς ιδέα τι ακολουθεί; Μπορώ να ξαναπώ στο φρουραχείο και μετά τι; Πρέπει οπωσδήποτε να καταταγώ για να επανεξεταστώ;

ευχαριστώ για το χρόνο σας

Johnny

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Johnny »

Σε ποια περιοχη αν επιτρεπεται;
pro777
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από pro777 »

Παιδιά όποιος ξερεις ασ απάντησει. Δνε θέλω να αφήσω τη γνωματευση του γιατρού την πρωτότυπη θέλω να τους πάω μόνο φωτοτυπιες γίνεται; Σε όλη την διαδικασία αναφέρομαι
Ra090
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Ra090 »

Καλημέρα παιδια, έχω κάποιες ερωτήσεις, αν μπορεί κάποιος να βοηθήσει.

Υπάρχει κάποιος που να πέρασε από επιτροπή απαλλαγών 424 πρόφατα; Πως ήταν η διαδικασία; Εγώ ολοκλήρωσα την διαδικασίαν μέσω φρουραρχείου και παρέλαβα το χαρτί για την επιτροπή απαλλαγών.

Παίρνω τηλέφωνο για να κλείσω ραντεβού και μου κάνουν την εξής ερώτηση: Πέρασες από εξωτερικά ιατρεία; Η απάντηση μου ήταν όχι. Μου λέει την ημέρα που θα έρθεις για το ραντεβού θα περάσεις πρώτα από τα εξωτερικά της αντίστοιχης κλινικής για την πάθηση που έχεις.

Έχω τις εξής ερωτήσεις:

1) Όταν κάποιος πήγε στην επιτροπή απαλλαγών πέρασε πρώτα από τα εξωτερικά; Και αν ναί ποιά ήταν η εξέταση εκεί;

2) Γιατί να περάσω από τα εξωτερικά ενώ έχω περάσει από γιατρό στο φρουραρχείο και αυτός έγραψε την γνωμάτευσή του; Το χαρτί παραπομπής στην επιτροπή γράφει μόνο για αυτοπρόσωπη παρουσία στην επιτροπή. Δεν αναφέρει κάτι για εξωτερικά ιατρεία. Όπως και στο φρουραρχείο μου είπαν ότι πάω κατ' ευθείαν στην επιτροπή.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Pope

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Pope »

Πέρασα την διαδικασία στο Φρουραρχείο της Αθήνας, αλλά ο γιατρός του φρουραρχείου στην ουσία αντικαθιστούσε την εξέταση στα εξωτερικά ιατρεία.

Αν πρόσεξες τα χαρτιά που σου δώσανε από το φρουραρχείο και κατέθεσες στην Στρατολογία, στο παραπεμπτικό έγραφε οτι πχ "... Μετά απο γνωμάτευση των εξωτερικών ιατρείων... Δυναται να παρουσιαστεί στην Επιτροπή Απαλλαγών".

Κατά 99% δεν θα χρειαστεί να πας κάπου αλλού.

Μετά από πόσο καιρό σου ήρθε ειδοποίηση; Έχουν περάσει 15 μέρες και δεν έχει έρθει κάτι σε μένα...

qwerty

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από qwerty »

Μου ήρθε και εμένα χαρτί για την επιτροπή και αργοπορημένα λόγο της κατάστασης που επικρατεί με τον ιιό. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες λόγο χαμηλού ανοσοποιητικού και με φοβίζει η ιδέα να βρεθώ, ειδικά, σε νοσοκομείο. Μπορώ να πάρω παράταση;
Pope

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Pope »

qWerty πάρε τηλέφωνο την Στρατολογία να ρωτήσεις τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση
Ra090
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Επιτροπή Απαλλαγών

Δημοσίευση από Ra090 »

Το γνωρίζω και μάλιστα το επεσήμανα στον κύριο που μίλησα στο τηλέφωνο για το ραντεβού. Του είπα ότι με έχει εξετάσει ο γιατρός του φρουραρχείου, γιατί να περάσω από τα εξωτερικά ιατρεία; Εκείνη την στιγμή ρωτάει κάποια συνάδελφό του και μου απαντάει ότι πριν το ραντεβού περνάς πρώτα από τα εξωτερικά ιατρεία που αφορούν την πάθηση σου και μετά πας στην επιτροπή (την ίδια μέρα εννοούσε). Εντωμεταξύ πριν λίγες ώρες διαβάζω την ανακοίνωση ότι από 23 Μαρτίου μέχρι και 30 Απριλίου ακυρώνονται όλα τα ραντεβού στα εξωτερικά του 424 και δεν δύναται να κλείσουν άλλα νέα ραντεβού την παραπάνω χρονική περίοδο. Και ρωτάω υπάρχει κάποιος που να πέρασε πρόσφατα από την επιτροπή του 424 και να συνάντησε το ίδιο θέμα με εξωτερικά ιατρεία;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης