Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Στην επιτροπή δεν χρειάζεται το χαρτί κατάταξης γτ υποτίθεται ότι στο έχουν κρατήσει εκείνη για να πηγαίνεις επιτροπή το θέμα είναι μη μας θεωρήσουν τπτ ανυπότακτους και καλά και βρούμε τον μπελά μας με τις βλακείες τους γτ το χαρτί για επιτροπή λέει σε 10 μέρες και έχει περάσει μια βδομάδα και δεν το έχουν στείλει ακόμα...
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Καλησπέρα σας παιδιά αύριο πάω πρώτη φορά φρουραρχείο για αναβολή, (κατατασσομαι Δευτέρα), ποια ώρα λέτε να πάω,έχω όλη τη μέρα ελεύθερη δε βιάζομαι αλλά καλό να πάω το πρωί πχ να ναι εκεί 6μιση; Ευχαριστώ

Ericos92
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ericos92 »

Παιδιά την μέρα που θα παω Φρουραχείο θα περασω και απο την επιτροπής στο νοσοκομείο;
Boem

Δημοσίευση από Boem »

Παιδιά εγώ επικοινώνησα με email, δεν χρειάζεται να επαναλάβουμε τη διαδικασία.
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Άρα το γράφουμε το δεύτερο χαρτί στα τέτοια μας και περιμένουμε την επιτροπή
PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από PaterAmbrosios0 »

Steeler έγραψε: Άρα το γράφουμε το δεύτερο χαρτί στα τέτοια μας και περιμένουμε την επιτροπή
παρε και το 2ο χαρτι να το εχεις μαζι με την νεα ημερομηνια η εκτυπωσε το
Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Ναι θα το πάρω αύριο από το τμήμα αν και δεν νομίζω να χρειαστεί πουθενά αλλά οκ δεν είναι περίεργο όμως που δεν μας έχουν πει τπτ ακόμα για την επιτροπή; Εσύ με την δεύτερη ημερομηνία και καλά πότε μπαίνεις;
Stratos

Δημοσίευση από Stratos »

Παιδιά σας παρακαλω ας μου απαντήσει κάποιος,απο τον ψυχολόγο τι χαρτί ζηταω; Μια βεβαιωση;

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Ψυχιατρο δεν νομίζω να δεχτούν ψυχολόγο
Ae?naio

Δημοσίευση από Ae?naio »

Καλησπέρα σας πέρασα σήμερα φρουραρχειο για β ετήσια αναβολή, τυπικά πράγμα γενικά,σε 1μιση ώρα το πολύ τελείωσα, γύρω στα 20 άτομα ήταν στις 7 που πήγα αλλά προχωρούσαμε κανονικά. Ο ψυχίατρος συνεννοήσιμος αλλά κράταγε τους τύπους δηλαδή έκανε μια δύο ερωτήσεις τύπου παίρνεις φάρμακα κλπ, εγώ είχα γνωμάτευση και του είπα οτι λαμβάνω αντικαταθλιπτικά, έγραψε β ετήσια αναβολή Α4 340 αν δε κάνω λάθος και μου είπε να συνεχίσω συνεδρίες με τον ψυχίατρο μου.

Υπάρχει ήδη στρατολογος οπότε δε πάτε ρουφ, μέσα σε 15 μέρες θα έρθει mail, παραπεμπτικό στρατιωτικού ψυχιάτρου, σημείωμα κατάταξης τα κρατάει το φρουραρχείο, στο τέλος παίρνετε απλά ένα χαρτάκι που αναγράφει τα της επιτροπής, ότι πρέπει να παρουσιαστείτε εντός ένα μήνα κλπ.

Μην αγχώνεστε και γενικά να κρατάτε χαμηλό προφίλ το εκτιμούν.

Το μόνο που μου έκανε εντύπωση ήταν ένα παιδί που συγκεκριμ είχε έρθει για 4η φορά, μάλλον για απαλλαγή, ενώ είχε γνωμάτευση ο ψυχίατρος του Φρουραρχείου τον είπε να πάει για επανεξέταση στο 401 και.να επιστρέψει πίσω μέχρι τις 1,δε κατάλαβα γιατί. (Ίσως η γνωμάτευση ήταν παλιά)

Όπως και να χει χαρτί ψυχιάτρου να έχετε.

PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Εγω μπαινω 7 και καλα... Ωστοσο οπως σ ειπα εφοσον πηγε πιο μετα η ΕΣΣΟ θα καθυστερησει λιγο και η ημερομηνια της επιτροπης ... Ετσι μ ειπε ο στρατολογος του φρουραρχειου
PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Stratos έγραψε: Παιδιά σας παρακαλω ας μου απαντήσει κάποιος,απο τον ψυχολόγο τι χαρτί ζηταω; Μια βεβαιωση;

απο τον προσωπικο σου γιατρο εννοεις η του Φρουραρχειου;
Stratos_Giannak

Δημοσίευση από Stratos_Giannak »

Απο τον προσωπικό μου γιατρό.Φιλε να σε ρωτησω και κάτι ακομα, η επιτροπή μετα το φρουραρχειο, επειτε απο περιπου ποσο καιρο ειναι;

Steeler

Δημοσίευση από Steeler »

Κοντά μηνα μετά εμένα με πήραν από την στρατολογία μέχρι τις 30 του μήνα να περάσω επιτροπή οπότε όλα καλά
PaterAmbrosios0
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Stratos_Giannak έγραψε: Απο τον προσωπικό μου γιατρό.Φιλε να σε ρωτησω και κάτι ακομα, η επιτροπή μετα το φρουραρχειο, επειτε απο περιπου ποσο καιρο ειναι;

απο τον προσωπικο σου γιατρο ζητα του μια διαγνωση ψυχικου νοσηματος λεγοντας του την αληθεια παντα τι το θες
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες