Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μανος

Δημοσίευση από Μανος »

Γεια σας.
Το σημείωμα κατάταξης το στέλνουν ακόμα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή πρέπει να το εκτυπώσω;
Γιατί όταν μπήκα στο stratologia για να δω που παρουσιαζομαι. Είχε γραμμένο το εξής μήνυμα '' Η παρούσα υπηρεσία δεν υπέχει θέση σημειώματος κατάταξης. Για λήψη σημειώματος πρέπει να κάνω είσοδος με το taxisnet και στη συνεχεία να το εκτυπώσω''
Να το κάνω έτσι ή να περιμένω να το πάρω από το αστυνομικό τμήμα;
Και εάν το εκτυπώσω μόνος μου θα πρέπει να το πάω κάπου ώστε να βάλουν υπογραφείς;
xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Μανος έγραψε:Γεια σας.
Το σημείωμα κατάταξης το στέλνουν ακόμα στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα ή πρέπει να το εκτυπώσω;
Γιατί όταν μπήκα στο stratologia για να δω που παρουσιαζομαι. Είχε γραμμένο το εξής μήνυμα '' Η παρούσα υπηρεσία δεν υπέχει θέση σημειώματος κατάταξης. Για λήψη σημειώματος πρέπει να κάνω είσοδος με το taxisnet και στη συνεχεία να το εκτυπώσω''
Να το κάνω έτσι ή να περιμένω να το πάρω από το αστυνομικό τμήμα;
Και εάν το εκτυπώσω μόνος μου θα πρέπει να το πάω κάπου ώστε να βάλουν υπογραφείς;

Δεν νομιζω να στο στειλουν στην αστυνομια. Εφοσον υπαρχει εκει που λεει σημειωμα καταταξης, εκτυπωσε το μονος σου. Δεν χρειαζεται να μπει καποια υπογραφη... Πριν απο τον κορωνοϊο ετσι το κανανε μεσω αστυνομιας. Τωρα νομιζω αφου ανεβηκε ηλεκτρονικα στην στρατολογια εκτυπωσε το εσυ... Το πιθανοτερο να το κανουν ετσι για να αποφευγουν να πηγαινει ο κοσμος στην αστυνομια ή και λογω ηλεκτρονικης διακυβερνησης (τρομαρα τους που μια μπορα ριχνει και για ωρες δεν εχει ιντερνετ μετα και ρευμα μετα χαχαχαχ)

Οποτε εκτυπωσε το και ξεμπερδευεις...

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από Steeler »

Εγώ 28 Αυγούστου πάω φρουραρχείο με χαρτί ψυχιάτρου που γράφει κατάθλιψη και άγχος και θεραπεία λόγο θανάτου του πατέρα μου και με λυξηαρχικες πράξεις και όλα νομίζω ότι στο φρουραρχείο θα τελειώσω μπαμ μπαμ είναι η τρίτη τελευταία αναβολή που παίρνω λογικά ότι είναι να με ρωτήσουν θα το κάνουν η επιτροπή δλδ το δύσκολο κομμάτι θα είναι αυτοί πιστεύω γτ στο φρουραρχείο πέρσι και χωρίς χαρτί μου έδωσε 1 χρόνο και μου ζήτησε να φέρω χαρτί την επόμενη οπότε τι λέτε;
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Prodromoss »

Φρουραρχείο πάμε 5 μέρες πριν την ημέρα καταταξης εργάσιμες πάντα μετράμε γτ είναι κλειστά το φρουραρχείο. Άρα εγώ που παρουσιαζομαι 8 Σεπτεβριου μπορω να πάω και 1 Σεπτεμβρ η πρεπει να πάω 2;
mewtwo

Δημοσίευση από mewtwo »

Εγώ παρουσιαζομαι 1/9, εάν πάω στο φρουραρχείο την δεύτερα θα με δεχτούν ή επειδή Θα είναι 6 μέρες πριν θα μου πουν να πάω την τρίτη;
Liapunov13
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 34

Δημοσίευση από Liapunov13 »

mewtwo έγραψε:Εγώ παρουσιαζομαι 1/9, εάν πάω στο φρουραρχείο την δεύτερα θα με δεχτούν ή επειδή Θα είναι 6 μέρες πριν θα μου πουν να πάω την τρίτη;

Αν δεν εχει παρα πολυ κοσμο, θα σε δεχτουν. Συνηθως γκρινιζουν οταν γινεται πανικος, οποτε σου λενε ελα την επομενη.

Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Γεια σας παιδιά σκέφτομαι να πάω μια μέρα πριν την μέρα που είναι να παρουσιαστώ στο Φρουραρχειο, κλείνουμε ραντεβού ή πάμε από τις 8 που ανοίγει κανονικά; Ευχαριστώ

γιαννης

Δημοσίευση από γιαννης »

Για φρουραρχειο δε χρειάζεσαι ραντεβού. Πας πρωί, με ταυτότητα, σημείωμα καταταξης και αν έχεις γνωμάτευση απο τον γιατρο σου. Απο εκει σε "εξετάζει" γιατρος, ο οποιος απλα αντιγραφει την γνωματευση, περνεις τα χαρτια και πας επι τοπου στρατολογια. Εκει στελνουν τα χαρτια στην επιτροπη, συμπληρωνεις και ενα εντυπο και φεύγεις.

Περιπου μια βδομαδα μετα σου ερχεται ταχυδρομικως ενα εγγραφο που λεει οτι πηγαίνεις επιτροπη. Τοτε ειναι που θα παρεις τηλεφωνο στην επιτροπή, για να κλησεις ραντεβου, οπως θα σου γραφει και το χαρτι αυτο.

Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γεια σας. Παρουσιαζομαι 8/09 ποτέ μπορώ να πάω στο φρουραρχειο μπορώ να πάω κ απο τη 1/09 (μεσολαβεί σκ για αυτό λέω 1); ευχαρισ
Sotiris

Δημοσίευση από Sotiris »

Τις προάλλες που σας διάβαζα εδώ είχαν πει ότι φρουραρχείο υπήρχε ήδη στρατολογος οπότε δε χρειαζόταν να πας Ρουφ, γνωρίζουμε αν άλλαξε κάτι; Άλλωστε τυπική διαδικασία είναι απλά ενημερωτικα ρωτάω.

Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Νομίζω δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας στο φρουραρχείο σε φάση να μη δεχτούν χαρτί γιατρού αν έχεις όπως είπε και ο φίλος απλά γραφειοκρατία είναι σίγουρα δλδ θα σε στείλουν επιτροπή δεν αλλάζει κάτι σε αυτό νομίζω η κάνω λάθος;
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Φρουραρχείο πας 5 εργάσιμες μέρες πριν την ημερομηνία κατάταξης σου; η μέτρα και την ημερομηνία κατατάξεις άρα 4 μέρες πριν ;
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Ρε παιδιά και μια μέρα πριν μπεις να πας το ίδιο είναι μη τρελαίνεστε απλά σου λέει 5 μέρες πριν όχι και καλά πιο νωρίς από την στιγμή που στο φρουραρχείο κρατάνε το σημείωμα κατάταξης εκείνοι τι 5μερες τι 2 το ίδιοκάνει δενμπαίνεις
Prodromoss
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Πιο πριν όμως δν μπόρεις να πας; έτσι δεν είναι δηλαδή να πας 10 μέρες πριν
Steeler
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Steeler »

Ε ναι όχι και 10 μέρες
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης