Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Bellos
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από Bellos »

naglorious έγραψε:Απλά βλέπω ότι δεν έδωσαν αναβολή και σε ένα άλλο παλικάρι αναβολή και έχω τρομοκρατηθει.
Ρε παιδί μου και Ι4 να σου δώσουν, πας με το χαρτί γιατρού σου στην επιτροπή εκεί μέσα, μαζί με τη μάνα σου, και τους λες ότι δεν είσαι σε κατάσταση να υπηρετήσεις.

Το δίνουν σε όλους την απαλλαγή εκεί.

Δεν συζητάμε αυτό τώρα, συζητάμε ότι είναι αλήτες και ανεύθυνοι. Απαλλαγή θα πάρεις εγγυημένα εν τέλει.

Νικος

Δημοσίευση από Νικος »

Για απαλλαγή πήγαινα.

Ναι με φαρμακευτική αγωγή. Θα ζητήσω απο Θήβα να ξαναπάω επιτροπή, αλλά δεν έχουν άτομα πλέον εκεί γιατί δεν είναι περίοδος ΕΣΣΟ.

Οπότε θα ξανάρθω Αθήνα. Κια ποιος μου λέει ότι θα φύγω την ίδια μέρα. Θα βάλουν λεωφορείο για ένα άτομο;

Και αν κάτσω 2-3 μέρες μέσα ποιος θα είναι υπεύθυνος για ότι μ συμβεί;

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

Παντως οταν ειναι να δωσουν αναβολη πολυ πιθανον να γραψει Ι4... Στις απαλλαγες γραφουν Ι5... Αρα πολυ πιθανον εφοσον εγραψε αναβολη να εγραψε και Ι4... Γιατι για να σου δωσουν αναβολη πρεπει να γραψουν καποια παθηση που υπαρχει στο φεκ και μπορει π. Χ. Στον ταδε αριθμο να λεει π. Χ. Αγχωδης εκδηλωσεις και να λεει διπλα Ι4... Στην Θηβα που πηγα αρχες Ιουνιου για συνοδο για εναν φιλο, η ψυχιατρος του εγραψε αγχωδης εκδηλωσεις 6μηνη αναβολη αριθμο φεκ 353 και σε παρενθεση Ι4 καπως ετσι ειχε γραψει... Αρα ειναι πιθανον να εδωσε αναβολη και να εγραψε Ι4... Γιατι δεν μπορει να γραψει Ι5 εφοσον δεν εχουν κλειστει 2 χρονια αναβολης και να δωσει απαλλαγη... Τωρα ο συγκεκριμμενος που ειναι και πολυ περιεργος να εγραψε Ι4 και να μην εδωσε αναβολη δεν ξερω ικανο τον εχω...
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από naglorious »

Νικος έγραψε:Χωρίς να θέλω να σε αγχώσω στον ίδιο πρέπει να έπεσα και εγώ.

Ο συγκεκριμένος κύριος είδε ότι μια αναβολή που είχα πάρει πριν παααααααααρα πολλά χρόνια ήταν εξαιτίας ενός χειρουργείου και όχι ψυχολογικό. Και δεν δέχτηκε ούτε την δική μου γνωμάτευση (απο ψυχίατρο δημοσίου) ούτε το χαρτί του φρουραρχείου για Ι5 παράγραφο 340. Μου είπε μπές σε ένα μήνα να δείς.

Βγήκε λοιπόν η απάντηση μετά απο 2 βδομάδες και με βγάλανε Ι4. Παρουσιάζομαι λοιπόν, με φαρμακευτική αγωγή παρακαλώ.

Ποτε πρέπει να παρουσιαστείς; Την επόμενη ΕΣΣΟ ή άμεσα;

anastasis

Δημοσίευση από anastasis »

Ελεος ρε παιδιά με αυτά που διαβάζω, αγχώθηκα και γω... Λετε αυτός ο ανεκδιήγητος που είπε θα σε δούμε σε 3 χρόνια να μας το γυρισει σε Ι4... Παιδιά δε γίνεται Τώρα μέχρι να δω την απόφαση σε αναμένα κάρβουνα θα κάθομαι μέσα στο άγχος :(Επίσης πότε πρέπει να παρουσιαστεί κάποιος που τον βάζουν Ι4;

Loki

Δημοσίευση από Loki »

Ντροπή του!!! Παιδιά βγάλτε δημάσια καταγγελία δημόσια με υπογραφές ανεβάστε το λινκ εδώ να μπουμε να υπογράψουμε και παιδιά όσους σας βγάλει κάτι άλλο εκτός από ι5 κάντε καταγγελία στο συνήγορο του πολίτη.

Μην το αφησετε έτσι τέτοια άτομα δεν πρέπει να έχούν θέση σε τέτοιες θέσεις.

Ντροπή και στο στρατιωτικό νοσοκομείο Αθηνών που τον έχει εκεί και αλλονίζει.

ΝΤΡΟΠΗ!!!

Nikos

Δημοσίευση από Nikos »

Άμεσα, εντός 5 ημερών
dimitris90
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 44

Δημοσίευση από dimitris90 »

Παιδια καταγγελια πρεπει οπως λεει και ο @bellos
Sifu J

Δημοσίευση από Sifu J »

Καθε μερα οι ιδιοι/ίδιος είναι στην επιτροπή ρε παιδια;
anastasis

Δημοσίευση από anastasis »

Γιατι δεν κάνουμε κριτική στο google στο ιδιωτικό του ιατρείο; Είναι χοντρό;
Άβαταρ μέλους
BigSoldier
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 61

Δημοσίευση από BigSoldier »

Νικος έγραψε:Για απαλλαγή πήγαινα.

Ναι με φαρμακευτική αγωγή. Θα ζητήσω απο Θήβα να ξαναπάω επιτροπή, αλλά δεν έχουν άτομα πλέον εκεί γιατί δεν είναι περίοδος ΕΣΣΟ.

Οπότε θα ξανάρθω Αθήνα. Κια ποιος μου λέει ότι θα φύγω την ίδια μέρα. Θα βάλουν λεωφορείο για ένα άτομο;

Και αν κάτσω 2-3 μέρες μέσα ποιος θα είναι υπεύθυνος για ότι μ συμβεί;

Φίλε Νίκο φρουραρχείο δεν μπορείς να ξανακάνεις την διαδικασία;

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Παντως και σε μια παρομοια υποθεση πριν χρονια και βγηκε πορισμα το 2007 Που ηταν να βγει καποιος Ι5 και με χαρτι απο Ψυχιατρο και η παθηση ηταν σε υποτροπη κλπ τον εβγαλε η επιτροπη Ι4... Εγινε καταγγελια στον Συνηγορο του Πολιτη και παρενεβει και εν τελη βγηκε Ι5...
Εδώ είναι το πόρισμα
https://www.synigoros.gr/resources/docs/200082.pdf

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Παντως μπορει να παει εκει με τους γονεις του και να πουν οτι του δημιουργησε προβλημα οτι δεν μπορουσε να κοιμηθει το βραδυ λογω κρισεων πανικου αγχους κλπ οτι επαθε σοκ το παιδι κλπ... Οσο να ναι στους γονεις δεν μπορει να πει Διαφορα για να τους ψαρωσει...
naglorious
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από naglorious »

Ύστερα από περίπου 150 τηλεφωνήματα στα περισσότερα από τα οποία δεν έπιανε καν γραμμή κατάφερα και έκλεισα ραντεβού για τις 6/7 μετά τις 12. Ας ελπίσουμε ότι δεν θα πέσω σε κάποιον κομπλεξικό και θα μου δώσουν την τελευταία 6μηνη αναβολή που δικαιούμαι
Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Καλησπέρα παιδιά κι από μένα εμένα συγκεκριμένος γιατρός της επιτροπής του 401 μου είπε ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα και θα με καλέσει πάλι σε ένα χρόνο ενώ πάω για οριστική απαλλαγή για ψυχολογικό λόγω ότι δεν έχω πρόβλημα πως το κατάλαβε ο κύριος πως δεν έχω πρόβλημα δεν μπορώ να καταλάβω ειλικρινά κι αυτό με το ένα χρόνο με άγχωσε πάρα πολύ
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες