Υποχρεωσεις vs στρατός

Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Υποχρεωσεις vs στρατός

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα πρωτα απ ολα ενα μπραβο για οποιον εφτιαξε αυτο τη σελιδα γιατι πραγματικα υπαρχουν πολλες χρησιμες πληροφοριες που δεν βρισκονται αλλου!

Εγω εχω δυο πραγματα να ρωτησω. Πηρα αναβολη το 2003 αν θυμαμαι καλα μεχρι το 2010 λογω σπουδων μεσω ενος αμερικανικου (στην ελλαδα) πανεπιστιμιου. Τελικα ομως εφυγα για την αγγλια οπου ξεκινισα σπουδες εκει, μετα απο 3 χρονια σπουδων τελικα δεν καταφερα να παρω το πτυχιο μου Εχω βρει μια πολυ καλη δουλεια Εδω ομως τα τελευταια 3 χρονια και εχω μια καλη θεση που μου αποφερει ενα πολυ καλο εισοδημα ετσι ωστε να βοηθαω και την οικογενεια μου στην ελλαδα σαν προστατης οικογενειας που ειμαι και που υπαρχουν πολλες οικονομικες υποχρεωσεις.

Ξερω οτι για αυτο κανω κανονικα 3 μηνες λιγοτερους αλλα πραγματικα αν φυγω για 9 μηνες απο την αγγλια θα χασω την δουλεια μου. Περα οτι δεν εχω πραγματικα την πολυτελεια αυτη οικονομικα γιατι υπαρχουν υποχρεωσεις στην ελλαδα και πρεπει να συνεισφερω δεν θα μπορουνα να κανω κατι τετοιο και να ξεκινισω απο την αρχη μετα για μια χωρη η οποια δεν μου εχει προσφερει τιποτα (και δεν προσφερει σε κανεναν κατα τη γνωμη μου).

Η αναβολη μου ληγη του χρονου και δεν ξερω τι να κανω. Δεν ξερω και αν θα εχω προβλημα λογω οτι τελικα δεν αποφοιτησα. Πραγματικα χρειαζομαι την συμβουλη σας.

Ευχαριστω εκ των προτερων

Anonymous

Υποχρεωσεις vs στρατός

Δημοσίευση από Anonymous »

Το οτι δεν αποφοιτησες μη σε απασχολει καθολου. Απλα θα σου πουν οτι εκανες κακη χρηση της αναβολης και θα σου βαλουν ποινη ισως καποιο μικρο προστιμο και καποιες μερες/μηνες περισσοτερη θητεια, εξαγορασιμη ομως και αυτή.

Εγω θα προτεινα να μην ερθεις.
Θα γινεις ανυποτακτος εξωτερικου και καθεσαι εξω μεχρι να δεις τι θα κανεις. Μπορεις να ερχεσαι ελλαδα μεχρι 30 μερες το χρονο, δεν εχεις καποια αλλη επιπτωση. Αν περασεις τα 34-35 σε ηλικια μπορεις να κανεις μονο την εκπαιδευση και να εξαγορασεις τους υπολοιπους 8 μηνες θητειας.
Anonymous

Υποχρεωσεις vs στρατός

Δημοσίευση από Anonymous »

Αυτο με τις 30 μερες το χρονο βεβαια, μπορεις να το παρακαμψεις ανετα. Πχ μπορεις αντι κατευθειαν ελλαδα, να ερχεσαι Ιταλια και να περνας ελλαδα με πλοιο οποτε δεν σε ελεγχει κανενας στα χαρτια σου...
Anonymous

Υποχρεωσεις vs στρατός

Δημοσίευση από Anonymous »

Εχω ενα προβλημα και θελω καποιες πληροφοριες αν μπορει να μου τις δωσει καποιοσ...
δυστυχος δεν προλαβαινω να διαβασω τα παντα γιατι η δουλεια απαιτει πολυ χρονο, με τα λιγα ομως που διαβασα καταλαβαινω πως αυτος που την εκανε αυτη τη σελιδα ειναι ενας εξυπνος ανθρωπος με πολλα προσοντα και μερακι γι'αυτο που εκανε.
να μην τα πολυλογω ομωσ... ειμαι στα 24 και εχω παρει 2 φορες αναβολη γιατι πρεπει να δουλεψω. οταν εμπαινα μεσα ειχα καποια λεφτα αλλα δυστυχως δεν εφταναν για να βοηθαω και την οικογενεια μου κι ετσι επαιρνα αναβολη για να μπορω να δουλεψω. λιγες μερες τωρα οταν βρισκω χρονο ψαχνω λυση για να μην παω καθολου ξανα για να μπορεσω να ανταπεξελθω στις υποχρεωσεις μου. διαβασα λοιπον καπου οτι μπορεις να εξαρορασεις την υπολοιπη στρατιωτικη θητεια. μηπως υπαρχει καποιος που να μπορει να με κατατοπησει καταλληλα για να δω αν ισχυει; μεσα στον στρατο δεν βοηθουσαν καθολου για να μπορεσω να τα καταφερω και το κακο ειναι πως δεν ειναι οτι δεν θελω να παω στρατο αλλα γιατι δεν μπορω...
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Δημοσιεύσεις: 1548
Εγγραφή: Δευ Ιαν 26, 2009 10:39 pm
Επικοινωνία:

Υποχρεωσεις vs στρατός

Δημοσίευση από Velerefontis »

Φιλε μου υπαρει στο sιte ολοκληρο θεμα που ναφερεται στην εξαγορα της στρατιωτικης θητειας. Ο, τι πληροφορια θες θα την βρεις εκει. Απο μια ματια που εριξα πολυ γρηγορα, ειδα οτι πρεπει να εισαι ανω των 35. Για να μη σε μπερδευω ομως καλυτερα κοιταξε το μονος σου
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες