Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anastasis

Δημοσίευση από anastasis »

Ακης έγραψε:Καλησπερα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας είναι να μπω με την εσσο του Ιουνίου και θέλω να πάρω απαλλαγή λόγο υγείας έχω Υπηρέτηση 5 μήνες και είχα πάρει από μέσα 2 Χρόνια Θέλω να κάνω Διαδικασία μέσω φρουραρχείου Τι θα πρέπει να κάνω γτ δεν γνωρίζω τορα και με τον ιό αμα Μπορείτε Βοηθήστε με ευχαριστώ

Καλησπέρα. Όταν σου έρθει με το καλό το χαρτί και γράφει πάνω την ημερομηνία που παρουσιάζεσαι. Θα πας 5 μέρες πριν την ημερομηνία στο φρουραρχείο στο οποίο ανήκεις πάντα.

Proo

Δημοσίευση από Proo »

Στο 401 η εξέταση γίνεται μετά χαρτιά σου ή σου κανουν κανονικά εξετάσεις;
giorikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giorikas »

Καλησπέρα!Έχω 2 χ 1 έτος αναβολές και μόλις μου ήρθε email για παρουσίαση τον Ιούνιο (έχω αναβολή μέχρι Μάιο).

Οπότε πρέπει να αρχίσουν οι ετοιμασίες για την απαλλαγή. Δυστυχώς ο γιατρός που έχω για την γνωμάτευση, είναι σε άλλη πόλη και με τα μέτρα σε ισχύ, ίσως να μην μπορώ να πάω για επίσκεψη φέτος.

Μπορεί κάποιος να μου στείλει σε pm κάποιον ιδιώτη γιατρό ψυχίατρο από Θεσσαλονίκη;

Επίσης, έχει αλλάξει καθόλου η κατάσταση φέτος σε σχέση με τις απαλλαγές; Έχει κάποιος εμπειρία από Θεσσαλονίκη το τελευταίο χρόνο;(απαλλαγές, όχι αναβολές)

Ευχαριστώ πολύ!

Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Πως θα γινει η διαδικασια του φρουραρχειου φετος;

Παρουσιαζομαι Ιουνιο και αν κρινω απο περισυ τετοια εποχη, που ηταν χιλιαδες κοσμος συγκεντρωμενος στο φρουραρχειο Αθηνων, θα χουμε σοβαρο υγειονομικο θεμα.
giorikas
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από giorikas »

Έλα ντε. Πας για απαλλαγή ή αναβολή;
Andreas

Δημοσίευση από Andreas »

Καλησπερα παιδες. Κι εγω παρουσιαζομαι Ιουνιο. Ηθελα να ρωτησω κι εγω τι θα παιχτει με το φρουραρειο
Αντώνης

Δημοσίευση από Αντώνης »

giorikas έγραψε:Έλα ντε. Πας για απαλλαγή ή αναβολή;

Αναβολη

Nικος

Δημοσίευση από Nικος »

Λογικά θα βάζουν ημερήσιο όριο και έτσι
Ακης

Δημοσίευση από Ακης »

Καλησπέρα θα ήθελα να κάνω μια ερωτησει είμαι κάτοικος Πειραιά Αλά Ανήκω στην στρατολογική υπηρεσία Θεσσαλίας Χαρτί κατάταξης έρχεται στο τμήμα Πειραιά δηλαδή Κατοικία μου μία ζωή είναι στην Αθήνα θα ήθελα να κάνω διαδικασία αναβολής μέσο φρουραρχείου στην Αθήνα δεν Χρειάζεται κάτι; γιατη της Προηγούμενες αναβολές πήρα μέσω στρατόπεδου και Μου είναι αδύνατο να πάω στη Θεσσαλονίκη Γίνεται να πάρω μέσω Φρουραρχείου να κάνω τη διαδικασία στην Αθήνα όλοι (Λογικά έχω δώσει παλιά από το σχόλιο ότι είμαι κατικος Αθήνας γοαυτο μπυ έρχεται έσω το χαρτί δεν θα χριαζεται κάτι ;
Anastasis

Δημοσίευση από Anastasis »

Δε νομίζω πως θα βάλει κάποιος όρια. Πάνε και μαζεύονται όλοι απέξω τόσα άτομα και μετά μέσα έχει νέα σειρά την ωρα που ανοίγουν οι υπηρεσιες... ο τελευταίος πάει πρώτος. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κρατηθεί απόσταση ατόμων 2 μέτρα...
Hunter

Δημοσίευση από Hunter »

Καλησπέρα σε όλους,

Πέρασε κανείς από επιτροπή στο 424; Είχανε πει πως τα αποτελέσματα θα βγουν online αλλά ακόμη τίποτα. Είχες κανείς καμία απάντηση από εκεί;
Αντωνης

Δημοσίευση από Αντωνης »

Anastasis έγραψε:Δε νομίζω πως θα βάλει κάποιος όρια. Πάνε και μαζεύονται όλοι απέξω τόσα άτομα και μετά μέσα έχει νέα σειρά την ωρα που ανοίγουν οι υπηρεσιες... Ο τελευταίος πάει πρώτος. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι να κρατηθεί απόσταση ατόμων 2 μέτρα...

Ακριβως, πραγμα το οποιο λιγη σημασια εχει οταν εισαι 6 εως 8 το πρωι μπουγιο.

xristos1925
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 127

Δημοσίευση από xristos1925 »

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΤΡΑΤΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ:

Σας πληροφορούμε ότι όσοι υποχρεούνται για κατάταξη με την 2020 Γ΄ ΕΣΣΟ του Στρατού Ξηράς/Πολεμικής Αεροπορίας και με την 2020 Β΄ ΕΣΣΟ του Πολεμικού Ναυτικού (α΄ δεκαπενθήμερο Ιουνίου 2020), θα παραλάβουν το Σημείωμα Κατάταξης ηλεκτρονικά, εντός του Μαΐου 2020, μέσω του παρόντος διαδικτυακού τόπου. Για την παραλαβή απαιτείται η επιλογή του μενού «ΕΙΣΟΔΟΣ» μέσω του οποίου πραγματοποιείται αυθεντικοποίηση με χρήση κωδικών taxisnet. Κατόπιν απαιτείται η επιλογή του μενού «ΤΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΜΟΥ» και τελικά η εκτύπωση του.

Giotas5
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Giotas5 »

Παιδια για να το ξεκαθαρισουμε. Για Ι5 παιρνεις πρεπει να παρεις μεχρι δυο χρονια αναβολη. (Ειτε το παρεις 4χ6 μηνες.2χ1 χρονο. Ειτε δυο χρονια απο την αρχη. Δεν εχει σημασια) ο κογος ειναι γιατι σε αυτα τα δυο χρονια μπορει να γινεις καλα η οχι. Απαξ και τελειωσουν - παρεις τα δυο αυτα χρονια, πας για απαλλαγη μετα η μπαινεις μεσα. Αλλα δεν δινουν αλλη αναβολη. Ειναι μεχρι δυο χρονια. Για αυτο ειμαι σιγουρος απο πρωτο χερι. Αυτο που δεν ξερω και θα βοηθαγε πολυ αν καποιος ηξερε. Τι γινεται με αυτους που εχουν μεινει εξωτερικο εξαιτιας της καταστασεις και δεν μπορουν να ερθουν γιατι τα συνορα ειναι κλειστα και η πρεσβεια δεν σηκωνει τηλεφωνο;
i5

Δημοσίευση από i5 »

εγω εστειλα email στην πρεσβεια στο λονδινο να τους ρωτησω για εμας που ειμαστε εδω και δεν μπορουμε να παμε Ελλαδα λογο covid - 19. και μου εδωσαν αυτην την απαντηση

Κύριε καλημέρα σας.

Καταλαβαίνουμε την αγωνία σας αλλά λόγω των ιδιαιτέρων συνθηκών που προκύπτουν από την πανδημία η Πρεσβεία παραμένει κλειστή μέχρι νεωτέρας. Για περισσότερες πληροφορίες συμβουλευτείτε την ιστοσελίδα της Πρεσβείας ή επικοινωνείστε με την στρατολογική υπηρεσία που ανήκετε.

Μόλις εξομαλυνθεί η τρέχουσα συγκυρία θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού μετά την ημερομηνία κατάταξης σας (δηλ. αν είναι για τις 20 Ιουνίου εσείς θα πρέπει να κλείσετε ραντεβού μέσω συστήματος μετά τις 20 του μήνα) όποια ημέρα βρείτε ραντεβού. Θα πρέπει να προσκομίσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά για να σας χορηγηθεί βεβαίωση μονίμου διαμονής.

Ευχαριστούμε,

Από το Προξενικό Γραφείο
Πρεσβείας Λονδίνου

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης