Πόσα άτομα ήταν η επιτροπή; Τι ερωτήσεις σου έκαναν αν επιτρέπεται;Jim_D έγραψε: Λοιπόν, καλημέρα σε όλους, πέρασα από φρουραρχείο 4 Μαρτίου. Και Ρουφ στις 5. Επειδή τα ΕΛΤΑ δεν φέρανε το χαρτί, έστειλα mail στην στρατολογια δυτικής αττικής και μέσα σε 2 ώρες είχα το παραπεμπτικο μου. Παρασκευή πήρα στο 401 και μου έκλεισαν ραντεβού για σήμερα. Σήμερα το πρωί μετά από τηλ για επιβεβαίωση πέρασα από την επιτροπή, δεν ήταν κανένας,0 άτομα στην ουρά. Μέσα σε 5 λεπτά είχα τελειώσει, μου είπανε θα συνεδριάσει η επιτροπή το μεσημέρι και θα ξέρω τον χρόνο της αναβολής μέσα στον μήνα, κατέβασμα από το site της στρατολογιας. Κρατήσανε το χαρτί του ιδιωτικού ψυχιάτρου, οπότε όποιος το θέλει καλό είναι να βγάλει μια φωτοτυπία. Αυτά, όποιος θέλει να μάθει κάτι παραπάνω, ρωτήστε ελεύθερα.
Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Και εγω σημερα πηγα στα ελτα και πηρα το χαρτι[ 1.5 ωρα με 30 βαθμους εξω να με χτυπανε], θα παρω τηλεφωνο αυριο να κλεισω και εγω γιατι ειμαι μεχρι τις 4 απριλιου.Pope έγραψε:Ναι για την επιτροπή του 401 λέω, είχα προθεσμία μέχρι 6 Απριλίου και μου έκλεισαν ραντεβού για την Δευτέρα.Ίσως δεν είχα περιθώριο λόγω χρόνου; Δεν ξέρω.
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Μασκα,2 μετρα αποσταση-γαντακια δεν ακουμπαμε το προσωπο μας και δεν κολας. Οσο βγαινεις απο το σπιτι να εισαι υπερπροστατευτικος, ρουχαλακια μετα οταν πας σπιτι ολα πλυσιμο η εξω μια μερα να τα χτυπαει ο αερας Να φανταστεις ο αδερφος μου ειναι θετικος, κολλησε και ειναι τωρα στο Σωτηρια [παει καλα βεβαια, επεσε ο πυρετος ]. Μετα απο 10 μερες που νοσει ο αδερφος μου πηγαμε ολοι και μας εκαναν το τεστ, βγηκαμε ολοι αρνητικοι και τον ειχαμε μεσα στο σπιτι μας [εχω να τον δω 10 μερες τον αδερφο μου τωρα]. Αν εισαι προσεκτικος δεν θα κολλησεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Εκανα αίτηση στην στρατολογία και μου ήρθε η απαλλαγή την επόμενη μέρα. Έβαλα αναλυτικά να γράφει τα πάντα, και ευτυχώς δεν μου λέει κάπου ότι θα με ξανακαλέσουν για επανεξέταση σε 3 χρόνια ούτε ότι πιθανολογείται η ίαση του σε 3 χρόνια. Πήγα σε αυτήν την σελίδα: https://www.stratologia.gr/el/ekdosi_pistopoihtikoy και συνδέθηκα μέσω taxisnet και επέλεξα αυτά:
Έλεγε στο τέλος εκτος απο τις υπολοιπες στρατιωτικές μεταβολές το εξής:
Επειδή σε ένα παιδί λιγες σελιδες πιο πριν ελεγε οτι πιθανολογείται η ίαση του το 2023. Ευτυχώς δεν λέει κάτι τέτοιο εδώ. Ίσως ανάλογα και την πάθηση. Πάντως αυτό που μου είπε αυτός οτι σε 3 χρόνια θα με ξανα καλέσουν δεν το γράφει το πιστοποιητικό. Πάντως εχθές έκανα την αίτηση και σήμερα την βγάλανε για να την κατεβάσω.

Έλεγε στο τέλος εκτος απο τις υπολοιπες στρατιωτικές μεταβολές το εξής:
Απαλλάχθηκε από την υποχρέωση στράτευσης, επειδή πάσχει από [... ] σύμφωνα με τη
γνωμάτευση xxxx/13 Μαρ 2020/Επιτροπή Απαλλαγών Αθηνών.
Επειδή σε ένα παιδί λιγες σελιδες πιο πριν ελεγε οτι πιθανολογείται η ίαση του το 2023. Ευτυχώς δεν λέει κάτι τέτοιο εδώ. Ίσως ανάλογα και την πάθηση. Πάντως αυτό που μου είπε αυτός οτι σε 3 χρόνια θα με ξανα καλέσουν δεν το γράφει το πιστοποιητικό. Πάντως εχθές έκανα την αίτηση και σήμερα την βγάλανε για να την κατεβάσω.
Σωστός και περαστικά στον αδερφό σου. Με την μετακίνηση μας στην επιτροπή και το αντίστοιχο έντυπο τι κάνουμε; Έχει κανείς ιδέα;socratis1000 έγραψε: Μασκα,2 μετρα αποσταση-γαντακια δεν ακουμπαμε το προσωπο μας και δεν κολας. Οσο βγαινεις απο το σπιτι να εισαι υπερπροστατευτικος, ρουχαλακια μετα οταν πας σπιτι ολα πλυσιμο η εξω μια μερα να τα χτυπαει ο αερας Να φανταστεις ο αδερφος μου ειναι θετικος, κολλησε και ειναι τωρα στο Σωτηρια [παει καλα βεβαια, επεσε ο πυρετος ]. Μετα απο 10 μερες που νοσει ο αδερφος μου πηγαμε ολοι και μας εκαναν το τεστ, βγηκαμε ολοι αρνητικοι και τον ειχαμε μεσα στο σπιτι μας [εχω να τον δω 10 μερες τον αδερφο μου τωρα]. Αν εισαι προσεκτικος δεν θα κολλησεις
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 127
Μπορεις να πάρεις τηλέφωνο στην αστυνομία ή στην στρατολογία να ρωτήσεις τι παίζει με αυτό. Γιατί είναι κάτι απαραίτητο δεν είναι άσκοπη μετακινηση π. Χ. Παμε βολτα κλπ...Ra090 έγραψε:Σωστός και περαστικά στον αδερφό σου. Με την μετακίνηση μας στην επιτροπή και το αντίστοιχο έντυπο τι κάνουμε; Έχει κανείς ιδέα;
Αν επιτρέπεται; Εκανες την διαδικασιας Αθήνα και ήταν για ψυχολογικούς λόγους; Εχω την τελική απαλλαγή μπροστά μου τον Ιούλιο, για αυτο ρωταω.
Δεν υπήρχε επιτροπή. Ήταν μόνο δυο γιατροί υποθέτω σε ένα γραφείο, είδανε τα χαρτιά μου, με ρώτησε τι έχω, του άφησα την γνωμάτευση και μου είπε να μπω σε ένα μηνά να δω τι και πως στην σελίδα της στρατολογίας. Η επιτροπή θα συνεδρίαζε κατά την διάρκεια της ημέρας. Απ ότι κατάλαβα κοιτάνε όλες τις αιτήσεις μαζί και βγάζουν απόφαση, περίεργο διότι στο παρελθόν δεν ήταν έτσι αν θυμάμαι σωστά.
Την γνωμάτευση από τον ιατρό του 401 άφησες η την δικιά σου; Η γνωματευση του 401 τι την έκανες;
Η γνωμάτευση από τον ψυχίατρο Του 401 (μεσώ φρουραρχείου) κρατήθηκε από το ρουφ (υπάρχει πάνω στο παραπεμπτικό ούτως η άλλως). Σήμερα άφησα την γνωμάτευση του δικού μου ιατρού.
Γενικά κάλο θα ήταν να βγάζουμε μια φωτοτυπία γιατί πότε δεν ξέρεις τι γίνεται.
Γενικά κάλο θα ήταν να βγάζουμε μια φωτοτυπία γιατί πότε δεν ξέρεις τι γίνεται.
Άρα τη γνωματευση του γιατρου απο το Ρουφ π έχει η στρατολογια πρέπει να την έχει η επιτροπή οτνα έρθει η ώρα. Αν είναι φωτοτυπία επικυρωμένη δημοσίου νοσοκομείου δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα ε;
Εννοώ δεν θα μπορούσες να τους αφήσεις φωτοτυπια τη γνωματευση του γιατρού σου;
Σίγουρα, και το παραπεμπτικό φωτοτυπία το είχα, δεν μου ήρθε πότε το κανονικό σπίτι, μου το έστειλε η στρατολογία μεσω mail και άπλα το εκτύπωσα.
Εγώ έχω τη γνωματευση αντίγραφο αλλά είναι επικυρωμένη. Άρα λογικά δεν θα έχω πρόβλημα έτσι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες