Εγω πηγα σημερα κατα τις 9, δεν ειχε πολυ κοσμο, κατα τις 11 η ωρα που ξαναπηγα μετα το νοσοκομειο ειχε παρα πολυ. Να οσο πιο νωρις γινεταιJim_D έγραψε:Καλησπερα φιλε, μια ερωτηση μιας που πηγες σημερα διοτι και εγω ετοιμαζομαι για αυριο το πρωι. Ειχε πολυ κοσμο; Και επισης απο τι ωρα πηγες και ποσο σου πηρε πανω-κατω, ευχαριστω.
Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου (2020)
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 29
Το ξέρω απλα δεν εχω χαρτι απο δικο μ γιατρό εχω μόνο χαρτί που Μου έδωσε ο γιατρός στο φρουραρχειο γ 6 μηνη αναβολη Υπάρχει Θέμα που δεν εχω;
Καλησπέρα παιδιά. Εχω διαβάσει με προσοχή τις απαντήσεις σας για διάφορα θέματα διότι κι εγώ θα πάω για αναβολή. Δε ξέρω αν αρχικά θα ζητήσω αναβολή για κοινωνικούς λόγους και μετά αναβολή για ψυχολογικούς ή αν κατευθείαν θα ζητήσω για ψυχολογικούς. Η ερώτηση είναι η εξής. Σε πόσο καιρό σου λένε να παρουσιαστείς στην επιτροπή απαλλαγών; Υπάρχει σοβαρή περίπτωση να φύγω για το εξωτερικό στο τέλος Μάρτη και για όλο τον Απρίλιο. Παίζει δηλαδή να με καλέσουν σε επιτροπή αφού έχω φύγει ή είναι κάτι που γίνεται μέσα σε 10-15 μέρες από την ώρα που θα τελειώσω με τη διαδικασία στη στρατολογία.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
-
- Υποδεκανέας
Αυτο σου λεω, στο ρουφ καταθετεις την γνωματευση που σου εδωσε ο γιατρος απο το φρουραρχειο, δεν περασες γιατρους οταν πηγες στο φρουραρχειο; Αυτα τα χαρτια καταθετειςGeorge908 έγραψε:Το ξέρω απλα δεν εχω χαρτι απο δικο μ γιατρό εχω μόνο χαρτί που Μου έδωσε ο γιατρός στο φρουραρχειο γ 6 μηνη αναβολη Υπάρχει Θέμα που δεν εχω;
Περασαα αλλα μερικοι είχαν και γνωμάτευση απο δικους τους γιατρούς γ αυτο με αγχώσαν!
Επισης μ. ειπαν μετα απο 10 μερες περνάω από επιτροπη τι ακριβώς κάνουν ρωτανε πραγματα η είναι χαλαροι; ευχαριστώ
Παιδια περναω κατευθείαν από επιτροπή με χαρτι από ιδιωτη ιατρο. Δεν με εστειλαν ποτε σε δικο τους ιατρο ο οποιος θα προτεινε και την αναβολη. Γιατι εγινε αλλιως η διαδικασια; Τωρα εχω μονο ένα χαρτι από ιδιωτη ιατρο και θα παρουσιαστω στην επιτροπή με αυτό. Διαβασα ότι αλλοι εχουν και χαρτι από στρατιωτικο ιατρο ο οποιος προτεινει την διαρκεια αναβολης. Τωρα λογικα θα είναι πιο αυστηροι σε μενα.
Εκανα την διαδικασια απο το φρουραρχειο και μου ειπαν απο τα ρουφ θα περιμενω χαρτι σπιτι για την επιτροπη.Μου πηραν το σημειωμα καταταξης τι γνωματευσεις και τα παντα στο ρουφ.
Ακομα οταν μπαινω εκει που λεει που παρουσιαζεσαι γραφει την ημερομηνια; Τι γινεται με αυτο; Μπορει να βγει καποιος λιποτακτης; Χαρτι καταταξης δεν εχω επειδη το πηρε το ρουφ.
εχω αγχωθει.
Ακομα οταν μπαινω εκει που λεει που παρουσιαζεσαι γραφει την ημερομηνια; Τι γινεται με αυτο; Μπορει να βγει καποιος λιποτακτης; Χαρτι καταταξης δεν εχω επειδη το πηρε το ρουφ.
εχω αγχωθει.
και μενα το κρατησαν οποτε φανταζομαι ειμαστε μια χαρα. ειχες χαρτι από δημοσιο ιατρο στο φρουραρχειο?Γιαννης έγραψε: Εκανα την διαδικασια απο το φρουραρχειο και μου ειπαν απο τα ρουφ θα περιμενω χαρτι σπιτι για την επιτροπη.Μου πηραν το σημειωμα καταταξης τι γνωματευσεις και τα παντα στο ρουφ.
εχω αγχωθει.
Μου εγραψε και μενα σημερα ο γιατρος μου χαρτι για αναβολη (ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή με χαπια). Αυριο θα παω στο φρουραρχειο της περιοχης μου να τα κατθεσω. Ξερει κανεις ποση αναβολη παιζει να παρω τελικα;
Εχω ηδη παρει τηλ στο φουραρχειο και μου ειπαν να περασω από κει με τα χαρτια μου να τα καταθεσω και ότι πρεπει να περασω και από την υγιειονομικη υπηρεσια/επιτροπή (δεν θυμαμαι ποια λεξη χρησιμοποιησε) τους. Αυτό σημαινει δικο τους γιατρο; Ξερει καποιος;
Εχω ηδη παρει τηλ στο φουραρχειο και μου ειπαν να περασω από κει με τα χαρτια μου να τα καταθεσω και ότι πρεπει να περασω και από την υγιειονομικη υπηρεσια/επιτροπή (δεν θυμαμαι ποια λεξη χρησιμοποιησε) τους. Αυτό σημαινει δικο τους γιατρο; Ξερει καποιος;
Ειχα χαρτι απο ιδιωτη γιατρο και με αυτο πηγα στο φρουραρχειο
-
- Υποδεκανέας
Θα πας στο φρουραρχειο και θα σε στειλουν σε δικο τους γιατρο [401], εκει δειχνεις τα χαρτια του γιατρου σου, μιλας με τον στρατιωτικο γιατρο και σου λεει ποσο και αν θελει να σου δωσει αναβολη[λογικα ναι dont worry], πας ξανα πισω στα υπογραφουν και τα κοιταζουν οτι ολα ειναι καλα και σε στελνουν ρουφ να τα καταθεσεις και περιμενεις επιτροπηberek91 έγραψε:Μου εγραψε και μενα σημερα ο γιατρος μου χαρτι για αναβολη (ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή με χαπια). Αυριο θα παω στο φρουραρχειο της περιοχης μου να τα κατθεσω. Ξερει κανεις ποση αναβολη παιζει να παρω τελικα;
-
- Υποδεκανέας
Περιμενεις την επιτροπη, δεν παρουσιαζεσαι μην ανησυχειςΓιαννης έγραψε:Εκανα την διαδικασια απο το φρουραρχειο και μου ειπαν απο τα ρουφ θα περιμενω χαρτι σπιτι για την επιτροπη.Μου πηραν το σημειωμα καταταξης τι γνωματευσεις και τα παντα στο ρουφ.
εχω αγχωθει.
Αληθεια ρε παιδια ομως, αφου πατε που πατε γιατι δεν τους ρωτατε τι και πως; Τι φοβαστε μην σας δαγκωσουν; Ολοι πολυ εξυπηρετικοι ειναι οι ανθρωποι
εγω που κανα την διαδικασια σε άλλη πολη, γιατι δεν με εστειλαν στο 424; Εχω μονο χαρτι από ιδιωτη και τα κατεθεσα στο φρουαρχειο και παω για επιτροπή σε λιγες μερες. Δεν μου δωσαν παραπεμπτικο για να παω σε δικο τους ιατρο. Γιατι αυτό; Επισης δεν εχω χαρτι που να γραφει χρονο αναβολης ο ιατρος.socratis1000 έγραψε:Θα πας στο φρουραρχειο και θα σε στειλουν σε δικο τους γιατρο [401], εκει δειχνεις τα χαρτια του γιατρου σου, μιλας με τον στρατιωτικο γιατρο και σου λεει ποσο και αν θελει να σου δωσει αναβολη[λογικα ναι dont worry], πας ξανα πισω στα υπογραφουν και τα κοιταζουν οτι ολα ειναι καλα και σε στελνουν ρουφ να τα καταθεσεις και περιμενεις επιτροπηberek91 έγραψε:Μου εγραψε και μενα σημερα ο γιατρος μου χαρτι για αναβολη (ιδεοψυχαναγκαστικη διαταραχή με χαπια). Αυριο θα παω στο φρουραρχειο της περιοχης μου να τα κατθεσω. Ξερει κανεις ποση αναβολη παιζει να παρω τελικα;
Θα παω φρουραρχειο Χιου, οποτε θα ενημερωσω ποια είναι η διαδικασια αυριο που θα την κανω. Μου κανει εντυπωση που αλλους τους εξεταζουν και αλλους όχι. Τι παιζει μ αυτό;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες