Ποία Στρατιωτική Σχολή να επιλέξω;

Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Jimmel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Δημοσιεύσεις: 12
Εγγραφή: Πέμ Αύγ 02, 2018 4:37 pm
Τοποθεσία: Υποψήφιος
Επικοινωνία:

Ποία Στρατιωτική Σχολή να επιλέξω;

Δημοσίευση από Jimmel »

Το τμήμα ραδιοναυτιλων δεν λειτουργεί πλέον, έχει πολλά χρόνια να πάρει άτομα και γενικά θα πρέπει να θεωρήσεις πως δεν υπάρχει πια.

Η πλειοψηφία των ειδικοτήτων της πρώην ΣΥΔ έχουν ενσωματωθει στη ΣΜΥΑ - Διοικητική Κατεύθυνση και είναι οι εξής 3: Στρατολογος (Θεωρητική ειδικότητα, θέματα προσωπικού μονάδας κτλ, δουλειά γραφείου), Ταμιακος (Δουλειά γραφείου, διαχείριση οικονομικών μονάδας) και Υλικονομος (από πρώην ΣΤΥΑ) (τεχνική/πρακτική ειδικότητα σχετική με τον εφοδιασμό και τη διαχείριση υλικού στις μονάδες της Π. Α.).

Λοιπές ειδικότητες της ΣΥΔ που πλέον ανήκουν στην Επιχειρησιακη Κατεύθυνση της ΣΜΥΑ είναι αυτές του Μετεωρολόγου, Αμύνης Αεροδρομίων και Πληροφοριών.

Konmp
Πολίτης
Πολίτης
Δημοσιεύσεις: 1
Εγγραφή: Σάβ Αύγ 31, 2019 3:57 pm
Τοποθεσία: Ελλαδα
Επικοινωνία:

Ποία Στρατιωτική Σχολή να επιλέξω;

Δημοσίευση από Konmp »

Γεια σας! Θέλω να πάω σε στρατιωτική σχολή γιατί μου αρέσει πάρα πολύ από μικρή. Έχω επικεντρωθεί σε 2 σχολες. Η μια είναι ΣΣΑΣ οικονομικό και η άλλη ΣΜΥΑ Κατεύθυνση διοικητικής και εφοδιαστικής υποστήριξης. Όμως δεν ξέρω ποια να επιλέξω. Αν μπορούσατε θα ήθελα να μου πείτε ποια σχολή είναι προτιμότερη να επιλέξω.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!Εικόνα

φαμπιαν

Ποία Στρατιωτική Σχολή να επιλέξω;

Δημοσίευση από φαμπιαν »

Καλύτερα ΣΣΑΣ για μένα και η ΣΜΥΑ πολύ καλή είναι αλλά στη ΣΣΑΣ είσαι αξιωματικός ενώ στη ΣΜΥΑ είσαι υπαξιωματικός. Η επιλογή είναι δική σου εύχομαι καλή επιτυχία στην επιλογη σου... ΕικόναΕικόναΕικόνα
Pel02

Ποία Στρατιωτική Σχολή να επιλέξω;

Δημοσίευση από Pel02 »

Πρόκειται φέτος να δώσω εξετάσεις για στρατιωτικές σχολές υπαξιωματικών. Ήμουν ανάμεσα σε ΣΜΥ και ΣΜΥΝ και πέρασα από μεγάλο δίλημμα μέχρι να αποφασίσω ποια από τις 2 σχολές θα δήλωνα ως 1η επιλογή στο μηχανογραφικό. Λόγου του ότι έχω καλή σχέση με τη θάλασσα επέλεξα τελικά το ναυτικό ως 1η επιλογή, ανησυχώ όμως για την απόφαση μου μιας και δεν γνωρίζω εάν μπορώ να παρακολουθήσω κάποια σχολεία που μπορείς μέσα απο ΣΜΥ (σβεα) . Το θέμα είναι ότι εάν περάεω ΣΜΥΝ πρέπει να πάω εκεί , δεν έχω δυνατότητα να αλλάξω τη σειρά του μηχανογραφικού εάν περάσω στη 1η επιλογή. Θα ήθελα κάποιο άτομο που γνωρίζει πραγματικά να μου πει εάν γίνεται να περάσεις σβεα απο ναυτικό και πώς είναι η διαφορά ανάμεσα σε ναυτικό και στρατό ξηράς. Ευχαριστω.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης