Γκομενοδουλειές!

Οτιδήποτε δεν ανήκει στις υπόλοιπες συζητήσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mobius
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Mobius »

Καμια απαντηση για την αλλη μου ερωτηση βρε παιδια; Εικόνα
Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Anonymous »

Mobius έγραψε:Καμια απαντηση για την αλλη μου ερωτηση βρε παιδια;Εικόνα
Άνοιξε άλλο θέμα για αυτήν... Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από illy »

Mobius έγραψε: Ρε παιδια. Μακαρι να περασω την εκπαιδευση στα λοκ και να με παρουν στους εποπ οταν δηλωσω στο διαγωνισμο γιατι το γουσταρω απο μικρος. Οταν με στειλουν στη δραμα η στη ναουσα τι ζωη θα κανω; Και δε μιλαω για την υπηρεσια... Μιλαω για την ζωη εκτος στρατοπεδου. Θα πρεπει να βρω διαμερισμα ετσι; Και με ποιους θα βγαινω και καφε και τσι; Με τους αλλους εποπ; Σ'αυτο το θεμα τα εχω χαμενα... Εικόνα

Μομπιους απο την στιμη που θα εισαι στο κεν θα δεθεις με καποια ατομα... Μπορει να σταθεις τυχερος και με καποιον να εχετε την ιδια μεταθεση οποτε μπορειτε ανετα να συγκατοικησετε εφοσον τον εχεις γνωρισει... Και αυτο να μην γινει ολη μερα θα εισαι με τους συναδερφους σου, θα κανεις παρεες, θα δεθεις με καποιους... Δεν χρειαζεται να ανησυχεις! Παντως μου δειχνεις οτι εισαι ατομο που προσαρμοζεται δυσκολα ή κανω λαθος;
Anonymous

Γκομενοδουλειές!

illy έγραψε:Μομπιους απο την στιμη που θα εισαι στο κεν θα δεθεις με καποια ατομα... Παντως μου δειχνεις οτι εισαι ατομο που προσαρμοζεται δυσκολα ή κανω λαθος;
Εντάξει! Είστε εντός θέματος.!Εικόνα

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από illy »

Ενταξει ρε συ ουφο, αφου ρωτησε το παιδι θελησα να του απαντησω... Τωρα απο κει κ περα ειναι θεμα των διαχειριστων να μετακινησουν τα ποστς στα αναλογα θεματα
Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Το θέμα εδώ είναι οι γκομενοδουλείες!
Βλέπω πάντρεμα του Mobius με την illy!
Καλούς απογόνους!Εικόνα
Mobius
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Mobius »

illy δεν εχω προβλημα σε οποιο μερος και αν μεινω. Απλα δε γνωριζω τι ζωη κανουν οι στρατιωτεςΕικόνα Ευχαριστω για την απαντηση σουΕικόνα

Anonymous

Γκομενοδουλειές!

Άντε και εγώ κουμπάρος!
MIRAGE2000-5MK2
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 2

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από MIRAGE2000-5MK2 »

UFO έγραψε:Άντε και εγώ κουμπάρος!
Ξέρεις όμως τι λένε για τον κουμπάρο; ΑχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από BabisOsougias »

Να πω και εγω την εμπειρια μου (τραγικη). Καταλαβα τι εστι γυναικεια φυση. Ημασταν 7ημερη Κυπρο. Ενα πρωι κατεβαινω για πρωινο και Μπαινω στο ασανσερ με μια κοπελα. Και το ασανσερ κολαει... Αρχιζει ανεβοκατεβαινει. Εκεινη φοβαται κολαει επανω μου και τα σχετικα. Εγω ενθαρρυνω. Τελοσπαντων τελικα βγαινουμε. Το βραδυ στο club την χορεψα και εδεσε. Εν τω μεταξυ οι φιλοι μου με λεγανε "αυτη δεν ειναι για σενα εχει κατι περιεργο πανω της". Επι 3 μερες το ιδιο πραμα νευριασα, πλακωσα εναν στο ξυλο, βριστικα μαλωσα με τους αλλους 2 γιναμε χαλια με λιγα λογια. Τελικα παιχτηκε φαση ενα βραδυ και ολα καλα. Γυρναμε στην πολη μου και μαθαινω οτι τα ειχε με αλλον. Εμεινα καγκελο. Δηλαδη μαλωσα, χαλαστηκα, σπαστηκα γιατι; Για μια (αντε μην πω τι και νευριασει η Αγγελικη). Τελοσπαντων, τωρα εχω μεινει με την κοπελα, αφου εφαγα ενα γερο μπερτακι απο 5 ατομακια (πρωην και φιλοι του), αλλα εχω ξεμεινει απο φιλους. Και το θεμα ειναι οτι φερθηκα πολυ ασχημα και δεν παιζει να τα ξαναβρω μαζι τους. Οι γυναικες πραγματικα ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ. Αυτα.
BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Γκομενοδουλειές!

Ηθικο διδαγμα... Ποτε δεν κινουμαστε βιαστικα, ποτε δεν μαλωνουμε με φιλους για γυναικες, παντα ακουμε τους φιλους μας γιατι τα βλεπουν αποστασιοποιημενα και αρα καλυτερα. Στην τελικη δεν αξιζει ολος ο σαματας για μια γυναικα.
Dargal
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Dargal »

Δεν νομιζω, οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ φιλοι να σε αφηναν ποτε ξεκρεμαστο. Νταξει και μεσα στην παρεα μου, μερικες φορες τα πραγματα εχουν ξεφυγει, αλλα παντα υπαρχουν οι πιο ψυχραιμοι και μετα την αλλη μερα, ολοι ειμαστε μαζι ξανα στην πλατεια.
BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Γκομενοδουλειές!

Απο γνωστους εχω πολλους για τις πλατειες Εικόνα. Το θεμα ειναι οτι εν προκειμενω εγω εφταιξα και πρεπει να ζητησω συγγνωμη. Ελα, ομως, που δεν μου βγαινει...

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 14
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Γκομενοδουλειές!

Δημοσίευση από Su-35 »

BabisOsougias έγραψε:Ηθικο διδαγμα... Ποτε δεν κινουμαστε βιαστικα, ποτε δεν μαλωνουμε με φιλους για γυναικες, παντα ακουμε τους φιλους μας γιατι τα βλεπουν αποστασιοποιημενα και αρα καλυτερα. Στην τελικη δεν αξιζει ολος ο σαματας για μια γυναικα.
Εξαρτάται από το ποιοι είναι οι φίλοι σου και ποια η γυναίκα!Εικόνα

BabisOsougias
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Γκομενοδουλειές!

Δεν αξιζε η τσουλα... Βρηκα αλλη τωρα Εικόνα

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης