Θητεία στο Τεχνικό

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Μόρια στρατου

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από Μόρια στρατου »

δημητρης98 έγραψε:το χαρτι αυτο ειναι σαν βεβαιωση πρακτικης σαν προυπηρεσια οτι γνωριζεις, οπως με τους γιατρους σωστα;
αυτο ισχυει για προκυρηξεις που αφορουν τα σωματα ασφαλειας ή μπορω και σε κοινοφελης στους δημους;

αν δεν εχω καρτι απο σχολη γιοκ τα μορια;

μια απορια με την ειδικοτητα τον οπλουργων τι γινεται που χρησιμευει εξω;

Κατά κάποιον τρόπο πιστοποιήει μέσω του ΚΕΚ ότι έχεις μια βασική γνώση πάνω στην εδικοτητα. Δεν έχει σχέση με προϋπηρεσία! Όχι φίλε δεν πιστοποιει όλες τις ειδικότητες ούτε τους ουπλουργος μόνο τεχνίτες τροχοφόρων οχηματων, ηλεκτρολόγους οχημάτων, και τεχνίτες τηλεπικοινωνιων. Αυτές οι πιστοποιήσεις μετράνε σε ότι έχει να κάνει σχέση με τον ΑΣΕΠ ! Αλλά ξανά λέω από μόνες τους δεν έχουν καμία ισχυη μόνο σε συνδιαδμο με πτυχίο ΙΕΚ, ΟΑΕΔ, ΤΕΙ.

Άβαταρ μέλους
δημητρης98
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 3

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από δημητρης98 »

Σε ευχαριστω για την ενημερωσει, αλλα αν ηταντο χαρτι απο μονο του να μετρουσε θα αξιζε
Βασίλης

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από Βασίλης »

Καλησπέρα σειρές. Μπαίνω τη δευτέρα Θήβα ΚΕΠ και το χαρτί μου λεει Τεχνικό. Θα κατσω εκει 3 βδομάδες και μετα θα πάω Έβρο; Ή κάτι άλλο θα γίνει; Πείτε τι γνωρίζετε ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Γιάννης

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από Γιάννης »

Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι 5/6 Λήμνο στο 290 Μ/Κ ΤΠ / ΕΟΔ και σώμα κατάταξης Τεχνικό. Ισχύουν αυτά που διαβάζω παραπάνω ότι μετά τον πρώτο μήνα βγαίνουν οι ειδικότητες και θα πάμε Πάτρα ή Πύργο; Ευχαριστώ.
mike___
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από mike___ »

Γιάννης έγραψε:Καλησπέρα. Παρουσιάζομαι 5/6 Λήμνο στο 290 Μ/Κ ΤΠ / ΕΟΔ και σώμα κατάταξης Τεχνικό. Ισχύουν αυτά που διαβάζω παραπάνω ότι μετά τον πρώτο μήνα βγαίνουν οι ειδικότητες και θα πάμε Πάτρα ή Πύργο; Ευχαριστώ.

Τελικά, όντως σε πήγαν Πάτρα ή Πύργο μετά τον πρώτο μήνα;
Αλέξανδρος

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από Αλέξανδρος »

Καλημέρα σε όλους εύχομαι να είστε όλοι καλά! Είμαι υπόχρεος κατάταξης, με την 2020 Δ΄ ΕΣΣΟ (Ιούλιος), δυνάμει της ΕΔΥΕΘΑ/ΓΕΣ 77/2020 . Έχω κατανεμηθεί σε Στρατός Ξηράς, Τεχνικό. (ΜΥΡΙΝΑ) στις 22-07-2020

Το ερώτημα μου είναι αν ξέρει κάποιος να με εξηγήσει κάποια πράγματα σχετικά με το Στρατός Ξηράς, Τεχνικό;

Δημήτρης

Θητεία στο Τεχνικό

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Γεια σας είναι να παρουσιαστω στο Αερομεταφερόμενο Τάγμα Πεζικού (595 Α/Μ ΤΠ) (ΚΙΛΚΙΣ) με την Δ'ΕΣΣΟ στις 21 Ιουλίου στο Τεχνικο τμημα ξερει κανεις τι καταστασεις επικρατούν εκει περα..
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες