Συμμετοχή σε ειρηνευτική δύναμη (ΝΑΤΟ)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από illy »

Αντωνη ειναι αληθεια οτι κινδυνευει η ζωη σας απο ρεδιενεργεια που υπαρχει ατην ατμοσφαιρα στο Κοσοβο; Δηλωσε ο συντροφος μου κ εγω ημουν πολυ αρνητικη για το ολο θεμα... Κ με ποιες προυποθεσεις σε επιλεγουν; Απ'οτι ξερω και για αυτο θελει βυσματακι τρελο...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Μπα δε νομιζω να θελει ιλυ τρελο βυσμα.

ενας φιλος μου εδωσε και περασε ΕΠΟΠ την 2η φορα και πηγε κοσοβο.

ουτε μεσο εβαλε ουτε τπτ πουθενα.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Μπορει να ηταν τυχερος... Εμενα μου ειπε ο φιλος μο υπως μονο απο το ταγμα του δηλωσαν 50 ατομα, φαντασου δηλαδη... Ενεκα της οικονομικης κρισης βλεπεις ολοι θελουν απο καπου να πιαστουν!
Anonymous

Δε ξερω ακριβως τι παιζεται ξερω μονο οτι ειναι χαλια φαγητο ληγμενα ολα αλλα εχει πολυ καλα λεφτα συν οτι περνας παρασημο κατι τετοιο τελος παντων αν δε κανω λα8ος.

Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Lion »

illy έγραψε:Αντωνη ειναι αληθεια οτι κινδυνευει η ζωη σας απο ρεδιενεργεια που υπαρχει ατην ατμοσφαιρα στο Κοσοβο; Δηλωσε ο συντροφος μου κ εγω ημουν πολυ αρνητικη για το ολο θεμα... Κ με ποιες προυποθεσεις σε επιλεγουν; Απ'οτι ξερω και για αυτο θελει βυσματακι τρελο...

Διαβασε την παραπανω συζητηση μου με τον Αντωνη, καλη μου και νομιζω θα απαντηθουν τα ερωτηματα σου Εικόνα ... Αλλα να ξερεις οτι ο Αντωνης ηταν στο Αφγανισταν! Και στην τελικη, εαν το αμορε σου επιλεχθηκε "τσιμπιτα" (οπως το αποκαλεσε κι ο Αντωνης) τοτε δεν εχει αλλη επιλογη απο το να παει. Αλλα αν δηλωσε μονος του, τοτε ok ... Μπορεις να του κανεις δωρο, αυτο που εκανε κι ο Αντωνης οταν πηγε στο Αφγανισταν

Διαβασε την παραπανω συζητηση μας και θα καταλαβεις, καλη μου Εικόνα
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Μηπως γνωριζει κανεις αν μπορουμε να ασκησουμε τα καθηκοντα μας σαν εποπ Σε βαση μας σε αλλη χωρα και κατω απο ποιες προυποθεσεις; Εχουμε βαση στην αμερικη; φαινεται οτι ειμαι ασχετη περι των στρατιωτικων θεματων ε;Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

Η αλήθεια είναι οτι είχαμε μια βάση στο... Φεγγάρι αλλά την κλείσαμε πρόσφατα! Εικόνα Αστειεύομαι φυσικα, η Ελλαδα δεν εχει ''βασεις''στο εξωτερικο και οι ΕΠΟΠ μπορουν να υπηρετησουν μονο στις ειρηνευτικες δυναμεις (Κοσσοβο, Αλβανια, Αφγανισταν), στις υπολοιπες χωρες-σε πρεσβειες, Βρυξελλες κτλ. Υπηρετουν αξιωματικοι, διπλωματες, στελεχη της ΕΥΠ κτλ.Εικόνα Δεν μπορω να ειμαι απολυτα σιγουρος βεβαια αλλα μεχρι στιγμης δεν εχω ακουσει κατι τετοιο για ΕΠΟΠ σε τετοιες θεσεις!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 10
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η μόνη βάση που έχουμε είναι η ΕΛΔΥΚ. Οι αποστολές του εξωτερικού είναι Τάγματα. Ρώτα να μάθεις τι προϋποθέσεις χριεάζονται για τέτοιου είδους μεταθέσεις.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Ευχαριστω πολυ! μια τελευταια ερωτηση. ειρηνευτικες δυναμεις ακομα απο οικονομικο; Γιατι εγω εχω δηλωσει οικονομικο.

θα μπορω να παω αν θελησω;

tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από tati »

Τι ειναι η ΕΛΔΥΚ;
Άβαταρ μέλους
Nicolas_mk2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nicolas_mk2 »

ΕΛΔΥΚ ειναι η ελληνικη δυναμη Κυπρου, σχετικα με την ειδικοτητα που αναφερεις Θα πρεπει να το ψαξεις απο μεσα-οταν ερθει η ωρα! Εικόνα
Anonymous

Καλησπερα παιδια χρονια πολλα καλα αποτελεσματα, να ρωτισω κατι ασχετο, δηλωσα υπηρετης ελαφρου οπλισμου πολυβολων πυροβολων, αν περασω τελικα και δηλωσω να μπω σε ενα χρονο ISAF να φυγω αυγανισταν θα με παρουν; Γιατι νομιζα οτι κανουν κρα να πανε εκει, αλλα ενας φιλος μου εποπ μου ειπε οτι απο την ωρα που θα το δηλωσω ειμαι ηδη μεσα, διοτι εκει δε τολμανε να πανε αυγανισταν κανεις, στο κοσοβο ειπε κανουν κρα να πανε εκει θελει βισμα να πας, μηπως θελει βισμα και για αυγανισταν;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για το Αφγανιστάν φίλε μου σίγουρα δεν θέλεις βύσμα! Για την ΕΛΔΥΚΟ (Ελληνική Δύναμη Κοσσόβου) ΄ΣΙΓΟΥΡΑ Θές βύσμα και μπαίνεις και σε σειρά προτεραιότητας βάση αίτησης (και βύσματος φυσικά).
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ανωνυμε, ναι θελει βυσματακι για τις αιτησειςΕικόναΕικόναΕικόνα Οπως λες γινεται "κρα" απο αιτησεις για κοσοβο. Πριν απο λιγες μερες ειχαν κανει τις αιτησεις τωρα για νεα αποστολη... Τωρα για αφγανισταν ισως να σταθεις πιο τυχερος διοτι δεν το δηλωνουν πολυ... Απο την μερα που εισαι μεσα μπορεις να δηλωσεις... Ο συντροφος μου ειναι ηδη δυο χρονια εποπ κ εκανε κ περυσι κ φετος αιτηση
Dum spiro spero
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από blood_donor »

anonymos έγραψε:
anonymos έγραψε:Καλησπερα παιδια χρονια πολλα καλα αποτελεσματα, να ρωτισω κατι ασχετο, δηλωσα υπηρετης ελαφρου οπλισμου πολυβολων πυροβολων, αν περασω τελικα και δηλωσω να μπω σε ενα χρονο ISAF να φυγω αυγανισταν θα με παρουν; Γιατι νομιζα οτι κανουν κρα να πανε εκει, αλλα ενας φιλος μου εποπ μου ειπε οτι απο την ωρα που θα το δηλωσω ειμαι ηδη μεσα, διοτι εκει δε τολμανε να πανε αυγανισταν κανεις, στο κοσοβο ειπε κανουν κρα να πανε εκει θελει βισμα να πας, μηπως θελει βισμα και για αυγανισταν;

Να σε πληροφορισω οτι τα ατομα που θα εφευγαν για αυγανισταν το γεναρι δε θα πανε γτ ακυρωθηκε η αποστολη, για πιο λογο δε το γνωριζω ακρηβως!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης