Γράψε τα δικαιολογητικά που προσκόμισες στην στρατολογία , σίγουρα κάτι έχεις κάνεις λάθος.Mg3 έγραψε:Μάλλον ζεις σε άλλη χώρα δεν εξηγείται αλλιώς... Για να είσαι τόσο δύσπιστος.. χαχα
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλημερα. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει πάρει κάτι εξαίρεση μετάθεση δικαιούται να πάρει άλλη μετάθεση ή απόσπαση ;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Carva έγραψε:Καλημερα. Ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος που έχει πάρει κάτι εξαίρεση μετάθεση δικαιούται να πάρει άλλη μετάθεση ή απόσπαση ;
Με βύσμα όλα γίνονται, χωρίς όχι.
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Την ίδια απορία έχω και εγώ για την άδεια. Έχω 20ημερη (5 μέρες έξτρα από τις 15 που έδωσαν) και 5 μέρες πριν την πάρω παρουσιάζομαι. Τι γίνεται; Θα την χάσω εντελώς; Θα χάσω μόνο τις 5 έξτρα μέρες;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλημερα! Ειμαι μοναχοπαιδι χορισμενων γωνιων με πατερα ανεργο εδω και μηνες και μητερα με Μειζων Καταθληψη και το εισοδημα μας δεν ειναι και αρκετο για να ειμαι μακρια απο τον τοπο μου. Γινεται να επιστρεψω μετα την βασικη εκπαιδευση στο τοπο που ζω?
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
μεχρι ποτε θα μαθουμε για κατ εξαιρεση μεταθεση;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Καλησπέρα. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Παρουσιάστηκα Θήβα και πλέον υπηρετώ στην Κω. Όσο βρισκόμουν Θήβα μου είχαν πει ότι η μονάδα που θα με έστελναν θα ήταν Αθήνα λόγο του ότι είμαι μοναχοπαίδι και ορφανός από πατέρα. Εν τέλη υπηρετώ εδώ και 1 μήνα Κω και θα ήθελα να μάθω αν τελικά δικαιούμαι κατ εξαίρεση μετάθεση ή όχι.
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Πόσο καιρό μετά την ημερομηνία που παρουσιάστηκες βγαίνουν οι κατ' εξαίρεση μεταθέσεις; Π. Χ. Γι' αυτούς που μπηκαν Νοέμβρη πότε περιπου προβλέπεται να φύγουν;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Τι δικαιολογητικά χρειάζονται για μετάθεση κατ'εξαίρεση λόγω αναπηρίας γονέα;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Παιδια παρουσιαζομαι την επομενη βδομαδα παραμεθοριο και βγηκα Ι4 παθολογικο. Μπορω να ζητησω μεταθεση στον τοπο κατοικιας μου και αν ναι ποσο καιρο θα κανει να βγει περιπου;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Έμαθα ότι τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για μετάθεση κατ'εξαίρεση λόγω αναπηρίας γονέα είναι το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και πιστοποιητικό αναπηρίας. Το ερώτημα τώρα που έχω είναι: Θέλουν ένα απλό πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που έχεις την ευχέρεια να το βγάλεις από το ίντερνετ ή πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για στρατολογική χρήση;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Θέλουν το "Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης οπλίτη θητείας".
Επικοινώνησε με τη Στρατολογία να διευκρινήσουν αν αυτό είναι το πιστοποιητικό για στρατολογική χρήση ή το απλό.
Επικοινώνησε με τη Στρατολογία να διευκρινήσουν αν αυτό είναι το πιστοποιητικό για στρατολογική χρήση ή το απλό.
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Πόσο καιρό θέλει να περιμένω για να μάθω το αποτέλεσμα μιας μετάθεσης κατ' εξαίρεσης;
Κατ' εξαίρεση μετάθεση
Γνωρίζετε αν βγήκαν οι μεταθέσεις κατ' εξαίρεση για Α' ΕΣΣΟ; Περιμένω εδώ και 1 μήνα και δεν μου έχουν πει κάποιο αποτέλεσμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης