Βύσμα για επαγγελματίες οπλίτες
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 17
Δεν υπαρχει καμμια αληθεια σε αυτο που λες...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Kyrillos93 έγραψε:Πλακα μου κανεις; Εδω βαζουν ΕΠΟΠ και Γιωταδες, Ι3 Ενοπλο η συγκεκριμενη περιπτωση που ειδα εγω...
Η παραπληροφόρηση πάει κ έρχεται. Δεν υπάρχουν ΕΠΟΠ σωματικής ικανότητος Ι3 πουθενά στον ΕΣ. Όλες οι ειδικότητες δέχονται Επαγγελματίες που κρίνονται Ι1 ή Ι2.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 1
Καλημέρα καλή χρόνια με υγεία πάνω από όλα σε όλους... Ρε παιδιά βλέπω ότι θα παιχτούν βύσματα... Από όσο έχω ρωτήσει στο φόρουμ... Λέτε να ισχύει; Είναι ανησυχητικό αυτό
Καλημερα κυριοι... Ποια ειναι η αποψη σας σχετικα με τα "βυσματα" που παντα ακουγονται;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Θα εχει πολυ βισμα.
Μονο στα αθληματα ; Η και στην επιλογη επιτθγχοντων;
- espapadaki
- Posts in topic: 4
Αλιμονο σε οσους δεν εχουμε... Τι να πω ρε παιδια. Πολυ στημμενες μου φαινονται και οι 3...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Δεν ειναι και τελειως ετσι παρα για καποιες ειδικοτητες που κανουν μπαμ και φαινονται. Γνωμη μου.espapadaki έγραψε:Αλιμονο σε οσους δεν εχουμε... Τι να πω ρε παιδια. Πολυ στημμενες μου φαινονται και οι 3...
- espapadaki
Μακαρι... Παλευω να μπω. Δεν εχω πολλα μορια αλλα θα προσπαθησω. Ποτε δεν ξερεις. Ωστοσο ξερετε μηπως που μπορω να βρω τα χαρτια των υγειωνομικων εξετασεων; Εκτος απο την προκυρηξη γιατι δεν μπορω να την κανω ακομη.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Τι σχεση εχει αν μπορεις να την κανεις ακομα; Απλα θα την βαλεις σε ενα στικακι και θα εκτυπωσεις μεμονομενα τις συγκεκριμενες σελιδες που ειναι οι φορμες. Δε νομιζω να υπαρχουν αλλου.espapadaki έγραψε:Μακαρι... Παλευω να μπω. Δεν εχω πολλα μορια αλλα θα προσπαθησω. Ποτε δεν ξερεις. Ωστοσο ξερετε μηπως που μπορω να βρω τα χαρτια των υγειωνομικων εξετασεων; Εκτος απο την προκυρηξη γιατι δεν μπορω να την κανω ακομη.
- espapadaki
Στην προκηρυξη λεει οτι θα βρουμε τα φυλλα αυτα οταν κανουμε την αιτηση. Οχι αυτα που εχει επισυναπτομενα επανω στην προκηρυξη. Αυτα λενε επανω εφημεριδα της κυβερνησεως κτλ. Κανω λαθος;
-
- Αντιστράτηγος
espapadaki έγραψε:Στην προκηρυξη λεει οτι θα βρουμε τα φυλλα αυτα οταν κανουμε την αιτηση. Οχι αυτα που εχει επισυναπτομενα επανω στην προκηρυξη. Αυτα λενε επανω εφημεριδα της κυβερνησεως κτλ. Κανω λαθος;
Για να πας σε γιατρους εξω και να κανεις τις εξετασεις που ζηταει πρεπει να οριστικοποιησεις την αιτηση σου.
Αφου το κανεις, θα σου δωσει Αριθμο Πρωτοκολλου και θα σου πει " εκτυπωση " αιτησης.
Εσυ εκει θα την αποθηκευσεις πρωτα και μολις την εκτυπωσεις θα σου εμφανισει την υγειονομικη σου καρτελα και θα τη βαλεις σε ενα φλασακι και θα πας να την εκτυπωσεις.
Το λεει ξεκαθαρα η προκηρυξη εξαλλου και στους 3 Κλαδους, πως πρεπει να οριστικοποιησεις την αιτηση πρωτα για να μπορεσεις να παρεις την υγειονομικη καρτελα.
- espapadaki
EΥχαριστω πολυ. Δεν το ειχα καταλαβει καθολου! Να ειστε καλα.
-
Ρε παιδιά μέσω ΑΣΕΠ δεν είναι η προκήρυξη; Δεν νομίζω να περνάνε βύσματα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες