Καλημέρα! Να ρωτήσω κυρίως τα κορίτσια! Για το τεστ κυήσεως που ζητάει μέσα στις εξετάσεις θέλει την εξετάσει β χοριακη να φανταστώ!Δεν νομίζω να ζητάνε το απλό τεστ από το Φαρμακειο😂
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Μάιος 08, 2021 4:31 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Buddha έγραψε:Τελικά τα δίνουμε όλα σε μια μέρα η θα το σπάσουν σε 4 εργάσιμες όπως εμφανίστηκε στο Armyvoice;
Τι εννοείς ότι τα δίνουμε όλα σε μια μέρα; Το προγραμμα λέει για 4 εργάσιμες ημέρες. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Που το άκουσε εσυ αυτό για όλα σε μια μέρα;
Buddha έγραψε:Τελικά τα δίνουμε όλα σε μια μέρα η θα το σπάσουν σε 4 εργάσιμες όπως εμφανίστηκε στο Armyvoice;
Τι εννοείς ότι τα δίνουμε όλα σε μια μέρα; Το προγραμμα λέει για 4 εργάσιμες ημέρες. Ξέρεις κάτι που δεν ξέρουμε; Που το άκουσε εσυ αυτό για όλα σε μια μέρα;
Ρε συ εγώ μένω στο άρθρο που ανέβασε το armyvoice. Σε 4 μέρες δηλαδή. Δεν θυμάμαι όμως γιατί μπλεξαμε τα μπούτια μας με τα νήματα, διάβασα από κάποιον ότι λέει θα τα περάσουμε σε μια μέρα. Τι να πω. Γι'αυτό ρώτησα
Ρε συ εγώ μένω στο άρθρο που ανέβασε το armyvoice. Σε 4 μέρες δηλαδή. Δεν θυμάμαι όμως γιατί μπλεξαμε τα μπούτια μας με τα νήματα, διάβασα από κάποιον ότι λέει θα τα περάσουμε σε μια μέρα. Τι να πω. Γι'αυτό ρώτησα
Το προγρσμμα των ΠΚΕ έχει βγει μπες στην αεροπορία και δες το. Λέει ακριβώς 4εργασιμες όπως λέει και το άρθρο.
Flawless έγραψε:Μάγκες στην ειδικότητα που είμαι παίρνουν 41 άτομα. Μία φίλη μου είναι στη θέση 60. Πιστεύετε ότι είναι δυνατόν να κοπούν 19 άτομα; Δηλαδή το 1/3