Υγειονομικά - Ψυχοτεχνικά - Αθλητικές δοκιμασίες
Τσαμπα τρεχετε δεν θα γινουν δοκιμασιες
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 10
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Που το ξερεις εσυ βρε ποκα; Δεν παιζει αυτο που λες
Καλα ειναι δυνατον; Τι βλακειες ειναι αυτες! Κατ μου σιγουρα το υγειονομικο θα σκισει!(νομιζω δηλαδη) καλα ρε παιδια δεν εχω δει ουτε μια νοσοκομα! Τι γινεται;
Δεν το βλεπω να σκιζει αυτο το υγειονομικο βρε ελενη μου. τον χρονο δεν βλεπω να τον πιανω με τιποτα !
! να σου πω και εγω μονο ενα ατομο εχω βρει στην ειδικοτητα μου! τωρα για το οτι λεει ο καθενας, μην αγχωνεστε βρε παιδια!

Ξέρει κανείς τι ύψος έχει το μονόζυγο εκεί που θα κάνουμε στο περίπου
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 37
Μη φοβάσαι αρκεί να περάσεις το σαγόνι σου 4 φορές και είσαι οκ.
Ναι πολίτη πολύ ζόρικες οι έλξεις όμως για εμένα τουλάχιστον εγώ δοκιμάζω σπίτι πήρα μονόζυγο τοίχου και την παλεύω
-
- Υποστράτηγος
Εγώ απλά έχω σωλήνα έξω. Τυχαία οι 2 πρώτες γίνονται τέλεια και οι υπόλοιπες 2 περνάω το σαγόνι και όχι και στο όριο οπότε οκ.
Άμα φτάνεις το σαγόνι τότε είσαι καλυμμένος δεν πρόκειται να σε πουν τίποτα
Δούλεψε το και άλλο να βγουν 4 τέλειες για να έχεις το κεφάλι σ ήσυχοPolitis1994 έγραψε:Εγώ απλά έχω σωλήνα έξω. Τυχαία οι 2 πρώτες γίνονται τέλεια και οι υπόλοιπες 2 περνάω το σαγόνι και όχι και στο όριο οπότε οκ.
Να δουλεψεις για 7-8 τελειες. Μην ξεχνας οτι θα υπαρχει κουραση εκεινη τη μερα απο τα υπολοιπα.Αν το μονοζυγο γινει μετα τα κανιστρα και βγαζεις 4 οριακες τωρα, θα εχεις προβλημα.
Φιλικα στο λεω
Φιλικα στο λεω
ισχύει και αυτό. Δεν παίζει ρόλο το παραπάνω σε καμία περίπτωση έτσι δεν είναι ;XristosMP έγραψε:Να δουλεψεις για 7-8 τελειες. Μην ξεχνας οτι θα υπαρχει κουραση εκεινη τη μερα απο τα υπολοιπα.Αν το μονοζυγο γινει μετα τα κανιστρα και βγαζεις 4 οριακες τωρα, θα εχεις προβλημα.
Φιλικα στο λεω
-
- Υποστράτηγος
σωστότατος φίλε.XristosMP έγραψε:Να δουλεψεις για 7-8 τελειες. Μην ξεχνας οτι θα υπαρχει κουραση εκεινη τη μερα απο τα υπολοιπα.Αν το μονοζυγο γινει μετα τα κανιστρα και βγαζεις 4 οριακες τωρα, θα εχεις προβλημα.
Φιλικα στο λεω
Σωστός φίλε εκείνη τη μέρα πρώτα ο Θεός θα υπάρχει ζέστη συνεχόμενα αθλήματα οπότε το σώμα θα πρέπει να είναι ένα επίπεδο πάνω απτά όρια για να καλυφθούν οι ενεργειακες απώλειες. Καλη επιτυχία σε όλους
Υπάρχουν συγκεκριμένες ημέρες που γίνονται οι εξετάσεις; Δηλαδή Δευτέρα με Παρασκευή και όχι σκ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες