Σημείωμα κατάταξης (2019)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Thanos

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Thanos »

Νίκο καλησπέρα πότε παρουσιάζεσαι;
Δημήτρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Γνωρίζουμε μήπως περίπου τις ημερομηνίες για την Α'ΕΣΣΟ (Φεβρουαρίου ) ;
Μιχάλης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Παιδια καλησπέρα. Ξέρουμε μήπως αν θα πάρουμε και την επόμενη σειρά (2020 Α ΕΣΣΟ) 1 μήνα νωρίτερα όπως τις προηγούμενες δύο;
Andreas2

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Andreas2 »

Παιδιά γειά σας... είμαι το 2001 γεννημένος.. μπήκα στην στρατολογία και συμπλήρωσα τα στοιχεία για σημείο υποδοχής κ μου βγάζει λάθος στοιχεία σύνδεσης ενώ είναι σωστά.. στην κατανομή κλάσης μου λέει έχετε κατανεμηθεί σε στρατό ξηράς... γτ μου λέει λάθος στοιχεία... ευχαριστώ εκ των προτέρων
cv111
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από cv111 »

Καλησπέρα!Σε όσους λήγει η αναβολή στο τέλος του 2019, μπαίνουν αυτόματα στην Α ΕΣΣΟ του Φλεβάρη; , ή παίζει να μπουν και Μάιο;

Άβαταρ μέλους
Kostas.th
Πολίτης
Πολίτης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas.th »

Παιδιά διέκοψα την αναβολή μου χθες πρώην και θελω να μπω στην α εσσο τον Φλεβάρη αλλά μου είπαν ότι η διορία ήταν μέχρι 31 Οκτώβρη και μου είπαν το μόνο που μπορώ να κάνω είναι μια αίτηση και αν έχουν θέσεις ΜΠΟΡΕΙ να με πάρουν εσείς τι λένε θα καταφέρω να παω γιατί πρέπει να τα κανονίσω και με την δουλια για το ποτέ θα σταματήσω
Μιχάλης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Μιχάλης »

Τροποποιείται ο αριθμός των Εκπαιδευτικών Σειρών Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) στον Στρατό Ξηράς σε έξι (6) κατ' έτος, με έναρξη εφαρμογής από την 2020 Α΄ ΕΣΣΟ. Οι μήνες κατάταξης των ΕΣΣΟ θα είναι οι εξής: Α' ΕΣΣΟ - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟς, Β' ΕΣΣΟ - ΜΑΡΤΙΟς, Γ' ΕΣΣΟ - ΜΑΪΟς, Δ' ΕΣΣΟ - ΙΟΥΛΙΟς, Ε' ΕΣΣΟ - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟς, ΣΤ' ΕΣΣΟ - ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ.

https://www.stratologia.gr/el/content/%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%AF%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%BE

Jay27
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Jay27 »

Πάλι αλλαγή στις ΕΣΣΟ. Μπήκαν πολλοί μάλλον αυτή την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου και είπαν να τις ξανακάνουν 6.
Ψιτ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Ψιτ »

Εγω μπηκα στο kataxi army εβαλα ονομα και ΣΑ και συμπλήρωσα κάποια στοιχεια. θα μπω με την α εσσο ; Εχω μπερδευτεί. Πρεπει να κανονισω και τα οικονομικά μου. Εκοψα αναβολή τον Σεπτέμβριο
Kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas »

Καλησπερα, η Α ΕΣΣΟ θα μπει Ιανουαριο; και εαν ναι ποσο του μηνος περιπου ρωταω γιατι δεν εχω ιδεα.
Άβαταρ μέλους
Mike_1992
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Mike_1992 »

Ψιτ έγραψε:Εγω μπηκα στο kataxi army εβαλα ονομα και ΣΑ και συμπλήρωσα κάποια στοιχεια. Θα μπω με την α εσσο ; Εχω μπερδευτεί. Πρεπει να κανονισω και τα οικονομικά μου. Εκοψα αναβολή τον Σεπτέμβριο

Εφόσον έχεις διακόψει αναβολή τον Σεπτέμβριο λογικά ναι.

Ξέρουμε καθόλου ημερομηνίες; Μέση ή τέλος του μήνα;

Kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas »

Καλησπερα, αρα η Α ΕΣΣΟ μπαινει τον Ιανουαριο εαν ναι ποσο περιπου του μηνος;
Ψιτ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Ψιτ »

Ναι η α εσσο μπαινει Ιανουάριο, τωρα ποσο του μηνός δε γνωρίζω λογικα καπου στην μεση του μηνα
Cer1

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Cer1 »

Εγω πηρα τηλέφωνο στην στρατολογία και μου ειπαν ετι μπαινω με την Α εσσο Φεβρουάριο τους ειπα οτι ολλαξαν η εσσο και μου ειπαν ξανα μπαινεις με την πρωτη εσσο του Φεβρουαρίου δεν νομιζω να μου ειπαν ψεματα δεν εχει αλλαξει τιποτα ακομα για εχω αναβολής μεχρι 30 Ιανουαρίου ενα τηλέφωνο αν παρετε θα σας πουν
Κωστας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Κωστας »

Δεν νομιζω φεβρουαριο γιατι και στο στρατολογια γραφει Α ΕΣΣΟ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ αρα ναι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης