από μονάδα πεζοναυτών σε μονάδα αποθήκης πυρομαχικών αλλά στο πιστοποιητικό γράφει μέχρι την απόλυση κυρία ειδικότητα ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣFsasa έγραψε:Ποια μονάδα;
Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
Ότι λέει το απολυτήριο... Αν απολύθηκες από μονάδα πεζικού... Ακόμα και τελευταία μέρα να πάρεις μετάθεση και να πας πεζικό... Παίρνεις μόρια πεζικού... Κι ας γράφει η ειδικότητα... Φραγκίσκος Πάπας Βενέδικτος 17 !
το λέω γιατί ξέρω παιδιά που έχουν πάρει κανονικά τα μόριαΡambo No8 έγραψε:Ότι λέει το απολυτήριο... Αν απολύθηκες από μονάδα πεζικού... Ακόμα και τελευταία μέρα να πάρεις μετάθεση και να πας πεζικό... Παίρνεις μόρια πεζικού... Κι ας γράφει η ειδικότητα... Φραγκίσκος Πάπας Βενέδικτος 17 !
ydneas έγραψε:] από μονάδα πεζοναυτών σε μονάδα αποθήκης πυρομαχικών αλλά στο πιστοποιητικό γράφει μέχρι την απόλυση κυρία ειδικότητα ΠΕΖΟΝΑΥΤΗΣ
Λαμβάνεις τα μόρια των ΕΔ κανονικά. Το ότι πήρες μετάθεση σε μονάδα πεζικού δεν λέει τίποτα, από τη στιγμή που η κύρια ειδικότητά σου είναι ΠΖΝ.
- Pezonauths575
- Πολίτης
- Επάγγελμα: Ειδικός φρουρός
ydneas έγραψε:Παιδιά καλησπέρα αν κάποιος στο πενταμηνο πήρε μετάθεση για μονάδα πεζικού αλλά απολύθηκε με την ειδικότητα ως πεζοναύτης παίρνει τα μόρια;
Λογικά όχι πρέπει να έχεις περάσει πεν και να έχει πάνω από 8 μήνες ... Ρωτά και το οικείο σου αστυνομικό τμημα
Re: Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
Τα αερομεταφερομενα ταγματα (71η,574 κλπ) μοριοδοτουνται ως ειδικες δυναμεις; Εχω ρωτησει μεχρι και στο πρωτο τμημα του ΓΕΣ Β1 που ασχολειται με θεματα ειδικων δυναμεων και δεν ηξεραν να μου απαντησουν.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
Re: Μοριοδότηση όσων υπηρέτησαν στις Ειδικές Δυνάμεις
Για να ξεκαθαριστεί το θέμα επειδή έχω ακούσει και άλλους να ρωτάει που έχουν υπηρετήσει σε Αερομεταφερόμενα τάγματα, όχι δεν παίρνουν μόρια ειδικών δυνάμεων.
Επιβεβαίωσα την απάντηση μου από κρατικό φορέα πριν λιγο.
Επιβεβαίωσα την απάντηση μου από κρατικό φορέα πριν λιγο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης