Στην αρχη, μου βγηκε ''Γεωργιος Παπαδοπουλος'' (Δικτατορας), και λεω WTF; Οποτε ξαναγυρισα στις ερωτησεις, απαντησα πιο λογικα και συνετα και βγηκε ''Ελευθεριος Βενιζελος''
Παρολα αυτα, μπορουμε να κινηθουμε και σε θεματα συζητησης, για αυτους τους πολιτικους...
Παντως εντυπωση μου κανει... Βλεπω πολλοι απο κατω στα σχολια, εξυμνουν τον Γ. Παπαδοπουλο. Δεν λεω, δεν ειχα ζησει στη χουντα, για να μπορω να εκφερω γνωμη, αλλα δεν περιμενα να υπαρχουν τοσο πολλοι που υποστηριζουν τον Παπαδοπουλο και τις δικτατοριες...
Σε καθε πολιτικη κατασταση, απο την οποια περασε η χωρα μας τον προηγουμενο αιωνα (Βασιλεια, Δικτατορια, Κοινοβουλευτικη Δημοκρατια) υπηρξαν καποιοι οι οποιοι με καποιο καθεστως απο τα τρια για τους δικους τους προσωπικους λογους εζησαν καλα ή το αντιθετο.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Μπαααα, μαλλον μεχρι και εμας τους ιδιους μας εχουνε πεισει οτι οταν λες Αγαπας την Πατριδα σου, εισαι Χουντικος, Φασιστας, Ναζιστης, στρ@τοκ@***ς , Ρατσιστης και ενα καρο ακομα κοσμητικα επιθετα. Αρα και εμεις αρχιζουμε να τρωμε υποσηνηδητα τη φολα και να το λεμε κι εμεις εστω και στην πλακα.
"με ποιον τροπο αγαπας την πατρίδα σου; " (οχι εσυ βελε, γενικη η ερωτηση!)
απλά στα λόγια; Πηγαίνοντας ειδικές δυνάμεις; Βάζοντας αυτοκολλητα/σημαιακια; Φωναζοντας "γ@μω τους τουρκους/αλβανους"...
Αν ειναι ετσι, εγω που ΔΕΝ βαζω ποτε σημαιες και δεν γουσταρω κι ολας, που εκοβα τους αλφα ΜΟΥ απο το να φωναζουν συνθηματα για "που θ'αναψουμε κερια-στην αγια-σοφια", που γενικά δεν έχω τίποτα με αλβανούς κλπ. Που μετα απο τοσα ποστ με μαθατε πια και καταλαβατε τι αριστερο-ανθελληνας ειμαι (; )
ΕΓΩ ομως ΘΛΙΒΟΜΑΙ για την καταντια της πατριδας μου. που ενω ημασταν καποτε πρωτοι με διαφορα, τωρα. Αστα να πανε... παιδεία; (παντε μια βολτα εξω και μετα ελατε πισω, παντου σκουπιδια κ κακο) εκπαίδευση; (καθε περσι κ καλυτερο το επιπεδο των μαθητων) υγεία; ασφάλεια;
Τελικά εγω τί είμαι; ΔΕΝ νοιάζομαι για την πατρίδα μου; ΔΕΝ την αγαπάω εγώ; τι λέτε;
Γίνεται πάντα το λάθος, να θεωρείται πατριώτης μόνο κάποιος που έχει ταμπέλα και το δείχνει με εξάρσεις και κορώνες στα λόγια συνήθως και ποτέ στις πράξεις, ενώ αντίθετα κάποιος χαμηλών τόνων που μπορεί όμως πρακτικά να βοηθάει σε πάρα πολύ μεγαλύτερο βαθμό την πατρίδα του, να θεωρείται φλώρος, χαλβάς κτλ.
Δε διαφωνουμε καπου φιλε Ανθυπολοχαγε, αλλα μη φτανουμε και στο ακρο αντιθετο για οποιον σεβεται την ιστορια της χωρας μας, ειναι περηφανος για αυτην και δεν ανεχεται το ξεπουλημα κεκτημενων και ορων και γεγονοτων αδιαπραγματευτων, να θεωρειται εθνικιστης
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων