Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Christos1192

Δημοσίευση από Christos1192 »

Καλησπερα παιδια και απο εμενα. Εγω εχω παρει ηδη μια αναβολη για σπουδες η οποια εληξε τελη του 19 και μου ηρθε χαρτι να παρουσιαστω αρχες μαρτιου. Πριν λιγες ημερες πηρα μια 4μηνη αναβολη για κοινωνικους λογους η οποια ληγει τελη Ιουνιου, αρα αρχες Ιουλιου θα πρεπει να παρουσιαστω. Θα ηθελα να παρω αλλη μια τουλαχιστον 6μηνη για να τελειωσω τις σπουδες μου. Αρχικα δεν μπορω να κανω ξανα την ιδια αιτηση για κοινωνικους λογους απ'όσο ξερω. Υπαρχει τροπος να παω στο στρατοπεδο ή οπουδηποτε αλλου πριν παρουσιαστω και να παρω εκ νεου αναβολη χωρις να χρειαζεται να εχω καποιο χαρτι απο γιατρο; Δεν θελω να το παιξω οτι εχω θεματα και ολο αυτο να επηρεασει την θητεια μου αργοτερα ή και την ζωη μου. Παιζει να μου δωσουν αναβολη εαν απλα επικαλεστω οτι δεν ειμαι ετοιμος αυτη την στιγμη να υπηρετησω και οτι με αγχωνει υπερβολικα η ιδεα να μπω στρατο αυτη την περιοδο λεγοντας οτι περα απο αυτο χρειαζομαι αυτη την αναβολη και για να τελειωσω τις σπουδες μου; Οποιοσδηποτε μπορει να μου δωσει μια κατατοπιστικη απαντηση θα του ημουν ευγνωμων.
Σάββας Καββαδας

Δημοσίευση από Σάββας Καββαδας »

Καλησπέρα νομίζω ότι για κοινωνικούς λόγους είναι μια είσαι και παρουσιαζεσαι Ιουνίο εμένα έτσι μου είχαν πει τουλάχιστον γιατί κι εγώ τώρα παρουσιαζομουν. Τώρα όταν είναι να μπεις με το καλό μπορείς να κάνεις την διαδικασία μέσω φρουραρχείου απλά πρέπει να πας 5 μέρες πριν και κινήσεις την διαδικασία να περάσεις από γιατρούς και μετά από 20 μερες να περάσεις από επιτροπή αλλά συνήθως σου ζητάνε και χαρτί από γιατρό. Εγώ από την εμπειρία μου θα σου έλεγα να πας μέσω στρατοπέδου με συνοδό πάντα θα ξεμπερδεψεις την ίδια μέρα απλά έχει πολύ αναμονή λόγω γραφειοκρατίας. Αλλά μην σε αγχωνει θα την πάρεις σίγουρα μέσω στρατοπέδου χωρίς χαρτιά ειδικά την πρώτη. Θα τους πεις τον λόγο και καταλαβαινουν
Christos1192

Καλησπερα φιλε μου. Ευχαριστω για την απαντηση σου. Αρα απ'οτι φαινεται εαν θελω να μην παρω χαρτι απο γιατρο ειναι καλυτερα να παω 5 ημερες πριν στο στρατοπεδο και να κινησω τις διαδικασιες για να παρω αναβολη. Εαν θελησω να παρω καποιο χαρτι απο γιατρο χρειαζεται να ειναι απο του δημοσιου ή απο καποιον σε εξωτερικο ιατρειο; Επιπλεον θα πρεπει να μου γραψει οτι παιρνω φαρμακα ή απλα μπορει να μου δωσει ενα χαρτι στο οποιο θα λεει οτι εχω κατι σαν αγχωτικη διαταραχη; Εαν επελεγα να παρω καποιο χαρτι απο γιατρο θα ηθελα να ειναι οτι πιο ελαφρυ υπαρχει το οποιο μπορει να μου δωσει την αναβολη χωρις να λεει οτι παιρνω φαρμακα ή οτι ειμαι διαταραγμενος.
Σάββας Καββαδας

Δεν χρειάζεται να έχεις χαρτί αν πας στο στρατόπεδο την ημέρα παρουσίασης με συνοδό.
Christos1192

Εσυ πηγες χωρις χαρτι και την πηρες ευκολα; Ρωταω για να μην βρεθω προ εκπληξεως και δεν ξερω τι να κανω μετα, απο την στιγμη που δεν θα εχω και αρκετες ημερες μεχρι την παρουσιαση!
Σάββας Καββαδας

Ναι εγώ πήγα χωρίς χαρτι και τη πήρα εύκολα την μέρα που παρουσιαζομουν
Σάββας Καββαδας

Και να εύχεσαι να σταματήσει πάνω στον Έβρο όλο αυτό γιατί αν όχι δύσκολα τις δίνουν εγώ στο τσακ προλαβα
Christos1192

Θεωρω οτι ειναι δυσκολο να μην εχει τελειωσει ολο αυτο στον Εβρο σε 4 μηνες απο τωρα που παρουσιαζομαι. Διαφορετικα θα κοιταξω να παρω καποιο χαρτι απο γιατρο για να ειμαι εξασφαλισμενος. Παντως Η περιοδος που την πηρες και εσυ, τα πραγματα δεν ηταν και εξακολουθουν να μην ειναι καλα. Χρειαζοντουσταν και χρειαζονται κοσμο στα στρατοπεδα για να καλυψουν ολους οσους εχουν παει πανω. Τελος παντων ελπιζω να καταφερω να κανω κατι γιατι οπως εσυ ετσι και εγω δεν αισθανομαι ετοιμος να μπω στρατο σε αυτη την φαση της ζωης μου, εχοντας σε εκκρεμοτητα και το πτυχιο μου.
Σάββας Καββαδας

Σωστός. Κοίτα αν δεν θες να κάτσεις πολύ δύσκολα σε κρατάνε. Οπότε μην αγχώνεσαι.
Christos1192

Σε ευχαριστω και παλι για την βοηθεια. Απο αυτα που μου ειπες ηδη εχω αρχισει και αισθανομαι πιο θετικος για το συγκεκριμενο θεμα και εαν δεν αλλαξει κατι τους επομενους μηνες θα μπορεσω να παρω την αναβολη που θελω. Καλη συνεχεια!
nutorious

Δημοσίευση από nutorious »

Καλησπέρα σας,Μου ηρθε χαρτι για παω να περασω επιτροπη. Την διαδιακσια την εκανα κανονικα δηλαδη φρουραρχειο και μετα ρουφ. Εχω παρει χαρτι απο ιδιωτιοκο ψυχιατρο που γραφει οτι εχω διαταραχες συμπεριφορας και αλλα. Θα την παρω ευκολα την αναβολη; Ειναι η 1η που παω να παρω. Και επισης ηθελα να ρωτησω αν την δινουν ευκολα τωρα με αυτα που συμβαινουν στον Εβρο. Και τελος αν πρεπει να εχω καποια χαπια μαζι να τα δειξω. Ο γιατρος δεν μου εγραψε οτι παιρνω χαπια. Το μονο που μου ειπε να πω στην επιτροπη ειναι οτι παιρνω xanax.

Άβαταρ μέλους
Jim_D
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Jim_D »

Καλησπέρα αδερφέ, εγώ πέρασα σήμερα από την επιτροπή (401) , στο χαρτί μου από τον ψυχίατρο έγραφε την φαρμακευτική αγωγή που παίρνω άλλα δεν με ρώτησε κάνεις σχετικά. Είχα τα χάπια μου μαζί άλλα επίσης δεν μου ζήτησαν να τα δουν. Πόλη τυπικό το όλο θέμα, μέσα σε 3 λεπτά είχα φύγει.0 κόσμος.

Μου είπανε ότι η επιτροπή θα συνεδριάσει κατά την διάρκεια της ημέρας και σε ένα μηνά να μπω στην ιστοσελίδα της στρατολογίας να δω πόσο πήρα. Ερωτήσεις 0, μου έκανε εντύπωση πόσο τυπική διαδικασία είναι.

nutorious

Δημοσίευση από nutorious »

Εμενα δεν μου εχει γραψει ομως αγωγη.Θα εχω χαπια μαζι μου ομως.xanax.

Δεν σου εκαναν καμια ερωτηση;

Νικολας

Δημοσίευση από Νικολας »

Παιδιά καλησπέρα, αν και εκτός του ότι όλα έχουν παγώσει, η δικιά μου περίπτωση αργεί καθώς 9 Ιουλίου λήγει η μονοετής αναβολή μου που πήρα πέρσυ λόγω διακοπής θητείας, οπότε πέφτει να μπω με την Εσσο του Σεπτέμβρη, θα ήθελα αν μπορείτε να μου προτείνετε στην Αθήνα κάποιον ιδιώτη ψυχίατρο για να κάνω τη διαδικασία, έχω βρει μέσω διαδικτύου αλλά όσο πιο "έμπιστο" άτομο είναι τόσο και πιο συνεργάσιμο, θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα, ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μανώλης

Δημοσίευση από Μανώλης »

Καλησπέρα, εμένα λήγει η πρώτη αναβολή που πήρα πέρυσι, πήγε κανείς αυτές τις μέρες να μας πει τι κατάσταση επικρατεί?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες